CryEngine 3 در GDC رونمایی می‌شود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
crysiswarhead.jpg

Crytek رسما اعلام کرد که موتور CryEngine 3 را که به گفته آن‌ها کلیدی برای ساخت تمام بازی‌هاست در GDC معرفی خواهد کرد.

این موتور گرافیکی به طور ویژه مخصوص کنسول‌ها و همچنین بازی‌های Online و MMO می‌باشد. به گفته Crytek این موتور یک تغییر انقلابی در موتور‌های ساخت این کمپانی خواهد بود و " نسل جدید هم‌اکنون آماده می‌باشد."

Cevat Yerli، مدیر کمپانی گفت:" با موتور CryEngine 3 ما در حال عرضه بهترین تکنولوژی بازی‌سازی خود می‌باشیم و مشتریان ما می‌توانند به کمک آن افق درخشانی را بر روی پلتفرم‌های فعلی و نسل جدید ترسیم کنند و بازی‌های MMO، اکشن و ... بسازند."

" توسط این موتور، ساخت بازی‌های کاملا ریل‌تایم محقق شده و تیم‌های بازیسازی می‌توانند از نهایت خلاقیت خود استفاده کنند، هزینه‌های خود را کاهش داده و بازی‌هایی با عظمت بیشتر خلق کنند. با این راه حل، سازندگان می‌توانند از هم‌اکنون کار بر روی پروژه‌های نسل بعد خود را شروع کنند."

Source

مهدی جان عجب خبری بود...به به...
این موتور گرافیکی به طور ویژه مخصوص کنسول‌ها;)
یعنی چی!!...هر چی باشه عالیه...من که خیلی با دو بازی اخیرشون حال کردم...

مثل اين كه ميخواد UE3.0 رو رسما از دور خارج كنه.:biggrin1: بهتر.:biggrin1:
مشتریان ما می‌توانند به کمک آن افق درخشانی را بر روی پلتفرم‌های فعلی و نسل جدید ترسیم کنند و بازی‌های MMO، اکشن و ... بسازند."
يعني رو X360 و PS3 هم ميبينيم.:love:

UE3 دیگه عمرش کم کم داره سر میاد چون محیط بازیهایی که باهاش میسازن از لحاظ ترکیب رنگ و نورپردازی یه نوع شده و واسه گیمرها نوع ای تکراریه

اين كار ديوانگي هست مگه Cryengine 2 كم چيزيه كه ميخوان Cryengine 3 هم بدن. فقط يك Crysis تا الان با اين موتور عرضه شده و هنوز قدرت مانور زيادي داره مخصوصا بازيهايي به غير از جنگلي :biggrin1:.مثل همين Killzone Mode كه با اين موتور ساخته شد. حداقل اين كار ميتونست Cryengine 2.5 باشه.

ولي همون طور كه Crytek گفته بايد منتظر يك بازي از FreeRadical با استفاده از Cryengine 3 رويه كنسولها باشيم.

چطور Cryengine 2 توان اجرا رويه كنسولهارو نداره ولي Cryengine 3 خواهد داشت‌؟؟

CryEngine 2 که تو CRYSIS ازش استفاده شده بود CPU و Graphic خری میخاست حالا ببین Version 3 اون دیگه چیه !!
اگه بخوان تو Crysis بعدی بخوان استفاده کنن فکر کنم باید به فکر ارتقا سیستم باشیم !!

چطور Cryengine 2 توان اجرا رويه كنسولهارو نداره ولي Cryengine 3 خواهد داشت‌؟؟
بخاطر اینکه Cevat Yerli و یارانش مبتلا به سکون فکری نیستن و از این سد گذشتن.
تصور یه بازی خوش ساخت و خوش رنگ و لعاب توسط Crytek روی کنسول ها بنده رو به وجد میاره.

شاید درست نگرفتم این موتور تو این نسل میاد رو کار؟؟؟؟:-"
یعنی رو دو کنسول میتونیم ببینیمش:confused:
امید واریم:biggrin1:

دوستان این همون موتور کرای انجین 2 هست که برای کنسول ها آماده شده.فقط تغییراتی صوررت گرفته که موتور کمی سبک تر بشه.
به نظر من از نظر کیفی ضعیف تر از شماره قبل خواهد بود.ولی مطمئنا چیز های جدیدی رو این انجین وجود خواهد داشت .

UE3 دیگه عمرش کم کم داره سر میاد چون محیط بازیهایی که باهاش میسازن از لحاظ ترکیب رنگ و نورپردازی یه نوع شده و واسه گیمرها نوع ای تکراریه
من که از آنریل اصلا خوشم نمیاد. اگه صدتا بازی هم باهاش بسازند همشون شبیه گیرز می شن. یعنی یه بازی ای که باید محیطش روشن باشه سیاهه. چون آنریل غیر از رندر کردن محیط های کدر و تاریک دیگه هیچ کاری بلد نیست. گندشو تو محیط توراک که جنگلی بود دیدیم.:sick:
ولی کرای اینجین یه چیز دیگست... پر زرق و برق و زیبا.:biggrin1::love:

هرچيزي كه پسوندش بيشتر دليل بهتر بودنش نيست.
CryEngine 3 در اصل يك نسخه ارتقاء يافته CryEngine 2 هست كه برنامه نويسي اش رو روان تر كردند مثل نسخه اي كه از كراسيس پارسال اومد با اين كه گرافيكش بهبود بخشيده شده بود و مثلا افكت آتش خيلي بهتر شده بود ولي از لحاظ سرعت فريم و... شديدا بالا رفته بود.

حالا نميدونم چه طور به اين نتيجه رسيديد چون CryEngine 3 هست پس يعني 10 برابر نسبت به CryEngine 2 قدرت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or