Creative Director بازی God of War III بعد از11 سال از Sony Santa Monica جدا شد

MR.Blonde

کاربر سایت
256px-God_of_War_III_cover_art.jpg

سونی خبر جدایی آقای Stig Asmussen از استدیو Santa Monica Studio را تایید کرد.چندی پیش شایعات مختلفی که در مورد جدایی آقای Asmussen از این استدیو منتشر شد،حال سونی امروز این شایعات را تایید کرده است و آقای Asmussen پس از 11 سال از SANTA MONICA جدا شد.وی برای اولین بار در سال 2003 به این استدیو آمد و برروی هر 3 سری GOD OF WAR کار کرد،و به عنوان Creative Director این استدیو انتخاب شد.او هیچ نقشی در ساخت God of War: Ascension نداشته اما به نظر می آید پروژه ی مخفی که چندی پیش کنسل شد،دلیل جدایی بعضی کارکنان این استدیو باشد.

با تشکر از DUAL SHOCKERS

همینکه تا الان تو استدیو مونده بود خیلی کار بزرگیه چون تجربه نشون داده کسی تو سانتا مونیکا نمیتونه مقابل ویروس GOW مقاومت کنه:d و تمام کارگردانای نسخه های قبلی از استدیو رفته بودن

حالا نمیخوام بگم این آقا یا چند نفر دیگه ای که تو این چند وقته از استدیو هاشون جدا شدن هم این کار رو میخوان بکنن

اما خیلیا بودن که استدیو هاشون رو به قصد زدن یه استدیو مستقل ترک کردن تا به چیزی برسن که تو استدیو های بزرگ محقق نمیشه یعنی "اجرا و پرورش ایده ها و خلاقیتاشون" چون توی اون استدیو ها باید یه چیزی رو پیدا کنن که پول ساز باشه و بعد اون میوفتن روی یکنواختی ...

حالا نمیخوام بگم این آقا یا چند نفر دیگه ای که تو این چند وقته از استدیو هاشون جدا شدن هم این کار رو میخوان بکنن

اما خیلیا بودن که استدیو هاشون رو به قصد زدن یه استدیو مستقل ترک کردن تا به چیزی برسن که تو استدیو های بزرگ محقق نمیشه یعنی "اجرا و پرورش ایده ها و خلاقیتاشون" چون توی اون استدیو ها باید یه چیزی رو پیدا کنن که پول ساز باشه و بعد اون میوفتن روی یکنواختی ...

یه مقدار هم بنظر من این جابجایی ها لازمه اصولا افراد که تغییر نمیکنن ایده های جدید هم کمتر وارد میشن و کار استودیو یه نواخت میشه مخصوصا سانتا که واقعا لازم داره این GOW:A براشون شاید یه زنگ خطر بوده.
مطمئنا جای این افراد رو کسای دیگه ای پر میکنن که شاید کارشون چه بسا بهتر باشه. اونایی هم که استودیو رو ترک میکنن میتونن توی فضای جدید خلاقیت بیشتری نشون بدن. کلا اونطور که خیلیا فکر میکنن اینجور اخبار بد نیستن و میشه به فال نیک گرفت

ای بابا!!فردا خبر میاد تمامی استودیوهای سونی خالی از سکنه شدند و حتی خود کاز هیرایی هم برای ابراز هم دردی سونی رو ترک کرد:d

ولی جدا از شوخی این مدت خیلی خبر ترک کردن و اخراج شنیدیم فکر کنم باید مانند همون خبرهای مربوط به رزولوشن و فریم ریت برای این موضوع هم تاپیک اختصاصی زده بشه:d

آخرین ویرایش:
28965636867485864607.jpg

من به بعضی دوستان بگم همه میدونن استودیوهای سونی مهد خلاقیت و ایده های نابن . استودیوی QD که توی پاریسه . یوشیدا پاشد رفت اونجا به دیوید کیج گفت من بی صبرانه منتظر ایده ی بعدیتم !!! . دقیقا بعد نمرات BTS این کارو کرد تا نشون بده سونی عنوانهاش پول سازه و نیاز به مهر تایید روئسا و تحلیلگران ندارن ... آزادن و اختیار تام بهشون میده .

آخرین ویرایش:
ای آقا! از آبدارچی و اسپند دود کن گرفته تا کارگردان خلاق و کارمندای جزء سانتا مونیکا رو ول کردن رفتند الان دقیقا کی مونده؟هیچ امیدی حتی به یک بازی هم از سوی سانتا مونیکا در نسل جدید نداشته باشید.

من که ناراحت شدم همه دارن از استودیو میرن تکلیف GOW هم که مشخص نیست و تموم نشده

پس اینا کدوم قبرستونی دارن میرن ای بابا بسه دیگه چه خبره همتون رفتین که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or