Creative Director بازی Borderlands 2 استدیو Gearbox را ترک کرد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
paul-hellquist-512x360.jpg

Creative Director بازی Borderlands 2 آقا Paul Hellquist استدیو Gearbox Software را برای ساخت بازی جدید ترک کرد. او به استدیو Robot Entertainment پیوسته است.

Robot Entertainment برای شما شاید آشنا باشد آنان جمعی از کارمندان سابق Ensemble Studios هستند یعنی سازندگان Age of Empires . این استدیو سازنده Age of Empires Online بوده ولی بیشتر بازی های این استدیو متعلق به Gas Powered Games بجز Orcs Must Die.

Hellquist در استدیو جدید خود سرطراح شده است و برروی Orcs Must Die Unchained کار می کند.

Patrick Hudson مدیرعامل Robot میگوید:"
من مقدار زمانی را زیادی را صرف صحبت با Paul کردم, او مرا با وسعت افکار خود درمورد اشتیاق برای طراح های بزرگ تحت تاثیر قرار داد. Paul گزینه خوبی برای Robot است او نمونه کارهای واضح و قابل توجهی دارد. من انتظار دارم که او تاثیر زیادی برروی بازی ها ما بگذارد."

از سوابق کاری Paul Hellquist میتوان به سرطراحی بازی Bioshock در استدیو 2K Boston و سرطراحی SWAT 4 در Irrational Games اشاره کرد. همچنین تعدادی از اعضا سابق Gearbox Software و Irrational Games و همچنین یکی از موسسین Irrational Games در Robot Entertainment حضور دارند.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or