Cox و Mercury Steam به دنبال ساخت Reboot از Contra هستند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
هنوز هم می توان اشخاصی را پیدا کرد که بر روی کامپیوترهای خود و با استفاده از شبیه سازهای مختلف در حال بازی کردن نسخه های مختلف Contra هستند ولی Cox و تیمش برنامه دیگری برای ما دارند.

آقای Cox از سال 1997 تا به حال سرپرستی تیم سازنده نسخه های مختلف از بازی های Castlevania را برعهده داشته است ولی انگار می خواهد به زودی دست از این سری کشیده و ساخت عنوان جدیدی را آغاز کند. وی در این مورد می گوید: "فکر کنم که زمان آن رسیده است که این عنوان را ترک کنم و دیگر نمی خواهم به عنوان مغز متفکر بر روی این سری کار کنم. " وی در ادامه در مورد ادامه کار بر روی Lord Of Shadow 2 که ماه گذشته معرفی شد، می گوید: "بهتر است که این کار را کسی دیگر به پایان برساند چون من نمی خواهم به عنوان آفای Castlevania شناخته شوم و هم‌چنین تیمم به عنوان Castlevania team خوانده شود. وقتی شما در یک شرکت خلاق کار می کنید، همیشه پروژه های مختلف و ایده های مختلفی وجود دارد که دوست دارید بر روی آن ها کار کنید و این کار همان چیزی است که ما می خواهیم انجام دهیم. "

وی در ادامه صحبت های خود با خبرنگار VG247 در مورد کار بعدی خود می گوید: "ما می خواهیم کار متفاوتی انجام دهیم. من همیشه Contra را دوست داشتم و خیلی دوست دارم که بر روی این عنوان کار کنم و حالا که سرپرستی سری بزرگ Castlevania را بر عهده کسی دیگری گذاشتیم می توانیم مشعل ساخت سری دیگری را در دست بگیریم. در Mercury Steam ایده های جذابی برای ساختن این بازی وجود دارد. ما دوست داریم این ایده ها رو به ثمر برسانیم و آن ها را به دست بازیکنان بدهیم و امیدوارم با موفقیت Lord Of Shadow 2 بتوانیم شانس این کار را داشته باشیم. "

بعد از سال 2011 که اخباری در مورد ساخت Reboot عنوان Contra از طرف Konami هیچ خبر دیگری از این عنوان نشد و حالا می توان امید داشت که Cox و تیمش ساخت این بازی را بر عهده بگیرند و شاهکاری همچون Lord Of Shadow را عرضه کنند. می توانید تیزر سال گذشته Contra را در پایین خبر مشاهده کنید.

[video=aparat;c5c95481b04477c17b1018294acec6df241333]http://www.aparat.com/v/c5c95481b04477c17b1018294acec6df241333[/video]

خبر بدی هست. سازنده ی که وسط پروژه; مشغول رویا پردازی واسه عناوینی باشه که ارزوی ساختنش رو داره میتونه به یه فاجعه تبدیل بشه. از اینجا رونده و از اونجا مونده.
خدا بخیر کنه.

از همین تریبون از کونامی در خواست میکنیم که اجازه بده این اتفاق بیفته ؛ فکر نمی کنم از وضعیت پیش اومده واسه فرنچایز Castlevania ناراحت باشن ...
ریبوت Hard Corps ، مریکوری استیم ، ... :crying1::crying1::crying1::crying1::crying1:

وای این contra یه شماره ـش بود که 4 تا شخصیت داشت با اسلحه های قابل انتخاب ! یعنی اون توی تاریخ گیم تکرار نشدنی ـه ! یعنی میشه ؟

ابول کنترا! هنوز این صحنه ها رو یادم نمیره! :

ek33e67js96jtjw7zj44.jpg

تیر شصتای،تیر پفکی،تیر لیزری!>:d

چقدر من دوست دارم مرکوری استیم بره و یه بار دیگه یه jericho بسازه.یکی از بازیهایی که به شدت در حقش بی انصافی شد... ولی اینا پتانسیلشون به طرز فجیعی بالاست. فکر میکنم اگه کار رو بدن دست اینا ، یکی از خاطره ساز ترین نسخه های کنترا رو بسازن...

کلا یه دونه کسلوانیا ساخته بعد انتظار داره بهش بگن Mr Castlevania ؟! :دی یاده فیلم های کمدی میفتم که یارو کودنه وقتی بهش کاری رو پیشنهاد می کنن طوری رفتار می کنه انگار متخصصه و تمام عمرشو پای اون کار گذاشته :دی

ابول کنترا! هنوز این صحنه ها رو یادم نمیره! :
تیر شصتای،تیر پفکی،تیر لیزری!>:d

از صد تا انچارتد بیشتر حال میداد. فقط یه سوال دارم که فکر کنم سواله بقیه هم باشه..........
چه جوری با 3 تا جون ما این بازی رو تا تهش می رفتیم؟:d

کلا یه دونه کسلوانیا ساخته بعد انتظار داره بهش بگن Mr Castlevania ؟! :دی یاده فیلم های کمدی میفتم که یارو کودنه وقتی بهش کاری رو پیشنهاد می کنن طوری رفتار می کنه انگار متخصصه و تمام عمرشو پای اون کار گذاشته :دی

بنده خدا تو کلی از بازی های Castlevania کار کرده.
Dave Cox doesn’t want to be known as Mr Castlevania. The head of development at Konami EU has been working on the series since 1997′s Symphony of the Night – but he doesn’t want to be known as Mr Castlevania.

He produced Lords of Shadow, the best-selling game in the series’s history – but he doesn’t want to be known as Mr Castlevania.

He’s currently overseeing the development of two Castlevania titles – but he doesn’t want to be known as Mr Castlevania.

اون Hard Corps که خدا بود !! تا همین چند وقت پیش سالی یه بار بازی میکردم. (سگا که دیگه دم دستمون نیست ، منظور شبیه ساز هست)
یه نسخه هم برای PS2 بود که من ازش خوشم می اومد ! :دی اسمش Shattered Soldier بود و به نظرم خوب حال و هوای Contra رو وارد بعد سوم کرده بود. باس های باحالی هم داشت !

contra_shattered_soldier_profilelarge.jpg

داشتم دنبال عکس هاش میگشتم ، به این رسیدم ! خدا بود !!! دقیق توی ذهنم نیست ولی فکر کنم یه جونوری بود که میرفت توی یه دستگاه چرخ گوشت عظیم و بعد از یه مدت که جلوتر میرفتیم تبدیل به گوشت چرخ کرده شده بود ! =))

contra_review_col.jpg

از صد تا انچارتد بیشتر حال میداد. فقط یه سوال دارم که فکر کنم سواله بقیه هم باشه..........
اره واقعا! یادمه یکی از نسخه هاش نمیدونم همینجوری کشکی دکمه میزدی و جونت بینهایت میشد!:d
واقعا اون زمان همه هاردکور بودن خبر نداشتن!:d
یه سوال دیگه اینه که با چه منطقی گلوله ای اندازه توپ بسکتبال از یه لوله 1 اینچی بیرون میومد؟:d:d:d

فقط یه سوال دارم که فکر کنم سواله بقیه هم باشه..........
این بازی رو بده دست گیمرهای جدید ببین تا مرحله 4 میکشن یا نه.

یه 10 دفعه حداقل game over میشدی مرحله های اخر بازی حساب کار میومد دستت این تیکه رو چیکار کنی.

خودمونیم عجب حوصله ایی داشتیم.
3 یا4 ساعت مینشستیم پای تلویزیون لامپ تصویری که وقتی بلند میشدیم کمر و دست وچشم دیگه برامون نمیموند .

این یه طرز بازی کردن
بازی کردن الانم یه طور دیگه طرف حاضره گند بزنه به تمام ip تا مبادا کسی از مغزش استفاده کنه یا حوصلش سر بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or