Ray کاربر سایت Aug 16, 2013 #1 هرکی هست اینجا اعلام کنه . سرورای بازی هم عالی هستن و تغریبا همه میتونن بدون لگ بازی کنن . آیدی من : vvilsornz
هرکی هست اینجا اعلام کنه . سرورای بازی هم عالی هستن و تغریبا همه میتونن بدون لگ بازی کنن . آیدی من : vvilsornz
robofa کاربر سایت Nov 3, 2014 #2 دوستان من ميخوام اينو اجرا كنم اين مياد : this content can be used if you renew the license in playstationstore. چكار كنم ؟
دوستان من ميخوام اينو اجرا كنم اين مياد : this content can be used if you renew the license in playstationstore. چكار كنم ؟
<Professional> کاربر سایت Nov 4, 2014 #3 نوشته شده توسط robofa: دوستان من ميخوام اينو اجرا كنم اين مياد : this content can be used if you renew the license in playstationstore. چكار كنم ؟ بیشتر... فیکس بازیرو باید نصب کنید.
نوشته شده توسط robofa: دوستان من ميخوام اينو اجرا كنم اين مياد : this content can be used if you renew the license in playstationstore. چكار كنم ؟ بیشتر... فیکس بازیرو باید نصب کنید.
mrh3ds کاربر سایت Nov 4, 2014 #4 سلام دوستان کسی لینک دانلود بازی رو داره؟اگه داره بی زحمت واسم پ.خ کنه خیلی ممنون
mrh3ds کاربر سایت Nov 6, 2014 #5 اقا من بازیو دانلود کردم ولی هرکاری میکنم نمیره تو بازی،ارور ۸۰۰۰۹ میده! فایل rap هم داسش زدم ممنون میشم کمک کنید
اقا من بازیو دانلود کردم ولی هرکاری میکنم نمیره تو بازی،ارور ۸۰۰۰۹ میده! فایل rap هم داسش زدم ممنون میشم کمک کنید
salar_dariush کاربر سایت Nov 6, 2014 #6 نوشته شده توسط mrh3ds: اقا من بازیو دانلود کردم ولی هرکاری میکنم نمیره تو بازی،ارور ۸۰۰۰۹ میده! فایل rap هم داسش زدم ممنون میشم کمک کنید بیشتر... اگه درست فیکس بشه باید اجرا بشه...پس معلومه فیکس نشده... با یه ورژن دیگه از reacpsn امتحان کن... ورژن فریمورت چنده و چیه؟؟ از کدوم react استفاده کردی؟
نوشته شده توسط mrh3ds: اقا من بازیو دانلود کردم ولی هرکاری میکنم نمیره تو بازی،ارور ۸۰۰۰۹ میده! فایل rap هم داسش زدم ممنون میشم کمک کنید بیشتر... اگه درست فیکس بشه باید اجرا بشه...پس معلومه فیکس نشده... با یه ورژن دیگه از reacpsn امتحان کن... ورژن فریمورت چنده و چیه؟؟ از کدوم react استفاده کردی؟
robofa کاربر سایت Nov 6, 2014 #7 من اين چند روزو همش دارم تست ميكنم اما بازم بازي اجرا نشد ! بازم ارور psn ميده با اينكه به هزار روش فيكسشو ريختم بازم جواب نداد … كمممك
من اين چند روزو همش دارم تست ميكنم اما بازم بازي اجرا نشد ! بازم ارور psn ميده با اينكه به هزار روش فيكسشو ريختم بازم جواب نداد … كمممك
robofa کاربر سایت Nov 6, 2014 #8 دوستان بالاخره اجرا شد ولي عكس يه علامت تعجب بزرگ اومد...موضوع چيه ) ؟ چجوري اين يكيو حل كنم ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-11/03485135229056116976.jpg
دوستان بالاخره اجرا شد ولي عكس يه علامت تعجب بزرگ اومد...موضوع چيه ) ؟ چجوري اين يكيو حل كنم ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-11/03485135229056116976.jpg
mrh3ds کاربر سایت Nov 6, 2014 #9 نوشته شده توسط salar_dariush: اگه درست فیکس بشه باید اجرا بشه...پس معلومه فیکس نشده... با یه ورژن دیگه از reacpsn امتحان کن... ورژن فریمورت چنده و چیه؟؟ از کدوم react استفاده کردی؟ بیشتر... درست فیکس شده چون اولش که فیک نزدم میگفت باید بری استور! الان رو روجرو هستم اخرین ورژنش react هم از مولتی من دان کردم نوشته بود 2.24 ولی وقتی نصبش کردم زده بود 2.23
نوشته شده توسط salar_dariush: اگه درست فیکس بشه باید اجرا بشه...پس معلومه فیکس نشده... با یه ورژن دیگه از reacpsn امتحان کن... ورژن فریمورت چنده و چیه؟؟ از کدوم react استفاده کردی؟ بیشتر... درست فیکس شده چون اولش که فیک نزدم میگفت باید بری استور! الان رو روجرو هستم اخرین ورژنش react هم از مولتی من دان کردم نوشته بود 2.24 ولی وقتی نصبش کردم زده بود 2.23