Counter-Strike: Global Offensive | PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
CSGO.jpg

Developer : Valve,Hidden Path Entertainment
Publisher : Valve
Release Date : TBA 2012

پس از شایعات فراوان بالاخره Valve دنباله ی محبوب ترین شوتر چندنفره ی خود را معرفی کرد !

Counter-Strike: Global Offensive اینجاست و قرار است در سال 2012 از طریق Steam در اختیار طرفداران قرار گیرد ، Valve اعلام کرده بازی علاوه بر مپ ها ، اسلحه ها و کارکتر های جدید بازسازی مفصلی نیز از عناوین قبلی خواهد داشت و به طور مثال شاهد بازسازی مپ جاودانه ی De_Dust خواهیم بود !
بدون شک هر روز انتظار برای بازی ای که بخش Multiplayer را به همه ی ما شناساند بسیار سخت است ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
سریع تاپیکش رو بزنا ! :دی
به هر حال مرسی ! :دی

آخرین ویرایش:
یه ذره زود نبود واسه تاپیک زدن؟ بذار 4تا تریلری 2تا دمو یی پیزی بیاد، که بعد تاپیک نره صفهات بعد که پسفردا دوباره یکی دیگه بزنن

مرسي بابت تاپيك ...
خدا كنه قابليت افلاين هم داشته باشه ..
توي سورس من نتونستم يه نفره برم تو مپ و تيمي بازي كنم !!

مرسي بابت تاپيك ...
خدا كنه قابليت افلاين هم داشته باشه ..
توي سورس من نتونستم يه نفره برم تو مپ و تيمي بازي كنم !!
آره خدا کنه قابلیت آفلاین هم داشته باشه. ولی فکر نکنم:(.

خب کورش جان حتما مشکل جسمی داری !:دی کار شاخی نیس زیاد ! :دی
چرا؟
ببين من تمام تنظيماتم رو انتخاب ميكردم و وقتي ميزدم كه افلاين بازي رو لود كنه لوش ميشد
ولي خودم تنهايي بودم
نه هم تيمي هام بودن نه دسمنا ...
يه نفري چرخ ميزدم تو نقشه !!
چطوري ميشد درستش كرد ؟

معرفی این تمام خبر ها رو تحت الشعاع قرار داد :دی فک نکنم دیگه بازی ـی به این از لحاظ انتظار برای عرضه برسه :دی حتی BF3 با اون همه هایپش :دی

بسیار عالی چه خاطراتی با این CS و CS:S داشتیم امیدوارم De_Dust 2 هم باسازی بشه آخرشه این Map

Terrorist Win
:d

ما که نمیتونیم بازی کنیم.پینگ خوب میخواد.سرور ایرانی بزنن خوب میشه.
زیاد واسه این بازی انتظار ندارم چون با پینگ ما فایده نداره

آخرین ویرایش:
بازی ظاهرا molotov داره.برین به خبر جدید نگاه کنین.engine بازی هم مال portal 2 هست

بازی ظاهرا molotov داره.برین به خبر جدید نگاه کنین.engine بازی هم مال portal 2 هست

البته دو بمب کوکتل مولوتف و "Decoy Grenade تو قسمت "Pre-Beta بازی تست شدن فقط هنوز مشخص نیست این دوتا حتما هستند و باید تا خبر رسمی از سوی valve منتظر موند .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or