Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
یادش بخیر زمان گاردین چقدر دوستشون داشتم و چه حیف که اون فینال رو اون شکلی باختن تا آخرش گاردین بدون میجر تموم کنه
الان خیلی از پلیرا رو حتی به اسم هم نشنیدم :D
الان آدم مسابقات رو نگاه میکنه افسردگی میگیره، همه پلیر های سطح بالا یا بازی رو کنار گذاشتن یا رفتن تیم های دسته هزار :D دانک دیگه کیه بابا ولمون کن :دی

• Like
Reactions: S0NY
الان آدم مسابقات رو نگاه میکنه افسردگی میگیره، همه پلیر های سطح بالا یا بازی رو کنار گذاشتن یا رفتن تیم های دسته هزار :D دانک دیگه کیه بابا ولمون کن :دی
دقیقا، اولین میجری که دیدم 2015 کلوژ بود یادش بخیر واقعا
البته نمیشه گفت سطح اونا بالا بود الان نیستن ها، بالاخره اونا اون موقع خوب بودن الان این جدیدا ولی خوب برای ماها اون اسما یک حس دیگه‌ای داشتن...

سلام دوستان، نیازمند یاری سبزتان هستم.
داخل ستینگ بازی، تب Game و سربرگ Telemetry این چهارتا گزینه رو فعال کنید تا جزئیات رفت و آمد دیتا بازی به شما نشون داده بشه.
730_27.jpg

با اینکار متوجه میشید که آیا جیتر دارید یا نه، بازیتون روون هست یا چی، مشکل اینترنت مثل من دارید یا خیر...

1.JPG
2.JPG
3.JPG

این مشکلیه که من حدودا یه ماهه برام بوجود اومده، بعضی روزها خیلی افتضاح میشه و غیرقابل بازی ولی اغلب به این شکل که میبینید، توی اون نموداره همیشه در لحظه، یه خط قرمز دارم،
غیر از اون هم نوسان مشخصه که وجود داره همیشه و دیتا هایی داره از دست میره (Miss) میشه

این مشکل رو میدونم، خیلی ها ندارند، شاید خیلی ها هم دارند خبر ندارند، اگر ممکنه شما هم تست کنید ببینید چطوریه
بهم بگید، من با پشتیبانی آی اس پیم در کلنجارم که الکی میگه مشکل از بازیه، مشکل از سرور های اروپاعه _ در صورتی که چه سرور دبی چه اروپا جفتش این مشکل هست _ و گردن نمیگیرند.

از چت جی پی تی هم پرسیدم با دلیل و مدرک، کلی تست مختلف، گفت یه داده از سمت ISP به درستی ارسال نمیشه و مشکل از سمت اونهاست که باید درست کنند.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید، تو این شرایط تنها تفریحی هم که داشتیم اونم زدن چند دست کانتر آخر شب بود، تقریبا یه ماهی هست برام زجرآور و غیرقابل تجربه شده.

داخل ستینگ بازی، تب Game و سربرگ Telemetry این چهارتا گزینه رو فعال کنید تا جزئیات رفت و آمد دیتا بازی به شما نشون داده بشه.
View attachment 402893

با اینکار متوجه میشید که آیا جیتر دارید یا نه، بازیتون روون هست یا چی، مشکل اینترنت مثل من دارید یا خیر...

View attachment 402895
View attachment 402896
View attachment 402897

این مشکلیه که من حدودا یه ماهه برام بوجود اومده، بعضی روزها خیلی افتضاح میشه و غیرقابل بازی ولی اغلب به این شکل که میبینید، توی اون نموداره همیشه در لحظه، یه خط قرمز دارم،
غیر از اون هم نوسان مشخصه که وجود داره همیشه و دیتا هایی داره از دست میره (Miss) میشه

این مشکل رو میدونم، خیلی ها ندارند، شاید خیلی ها هم دارند خبر ندارند، اگر ممکنه شما هم تست کنید ببینید چطوریه
بهم بگید، من با پشتیبانی آی اس پیم در کلنجارم که الکی میگه مشکل از بازیه، مشکل از سرور های اروپاعه _ در صورتی که چه سرور دبی چه اروپا جفتش این مشکل هست _ و گردن نمیگیرند.

از چت جی پی تی هم پرسیدم با دلیل و مدرک، کلی تست مختلف، گفت یه داده از سمت ISP به درستی ارسال نمیشه و مشکل از سمت اونهاست که باید درست کنند.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید، تو این شرایط تنها تفریحی هم که داشتیم اونم زدن چند دست کانتر آخر شب بود، تقریبا یه ماهی هست برام زجرآور و غیرقابل تجربه شده.
قبلا بهت گفتم مشکل خودته بقیه گفتن نه کلاد فلیر ایراد پیدا کرده فلان
مشکل از نت خودته
من پکت لاست ندارم
20251203150336_1.jpg 20251203150358_1.jpg

View attachment 402893

View attachment 402895
View attachment 402896
View attachment 402897

به دور از راه حل ها درباره اینترنت و شبکه و این داستانها من از تجربه شخصی خودم و رفیقم توی این موضوع بگم که برای خودمون قابل باور نبود

بایوس رو بردیم روی حالت دیفالت و درست شد این قضیه واسمون!
همین الانشم من سیستم رو اورکلاک میکنم این قضیه شما برام پیش میاد!
بعد رفتم کلی گشتم و اینا ببینم قضیه چیه که به این نتایج رسیدم :

شبکه فقط مودم نیست؛ ترافیک اینترنت روی CPU پردازش میشه:
  • Interrupt‌ها (INTR)
  • Packet scheduling
  • Network stack
  • درایور کارت شبکه
  • Kernel networking queue
وقتی OC مرزیه یا ثبات نداره، حتی بدون اینکه سیستم کرش کنه، CPU برای چند میلی‌ثانیه stall می‌کنه.
تو این لحظه‌ها پکت‌ها دیر پردازش می‌شن → و در نتیجه مثلا این قضیه پیش میاد :

packet loss 5% – 40%
jitter spikes
yellow/red choke

درایور کارت شبکه وابسته به فرکانس CPU هست

مادربردها مخصوصاً با چیپ‌های زیر:
  • Realtek RTL8125 (2.5G)
  • Intel I225-V (قدیمی‌ترها)
  • Realtek 8111H/8111G
مشکل دارن:
وقتی فرکانس CPU بالا/پایین میشه (Turbo, E-core, C-state jumps)، زمان‌بندی interruptهای شبکه به هم می‌ریزه.

----------

در کل بعید نیست که اصلا مشکل شما سخت افزاری باشه و شاید خمیر سلیکون سی پیو به فنا رفته، شاید پاور درست برق نمیرسونه و ...

• Wow
Reactions: P.s.Y.c.H.o
به دور از راه حل ها درباره اینترنت و شبکه و این داستانها من از تجربه شخصی خودم و رفیقم توی این موضوع بگم که برای خودمون قابل باور نبود

بایوس رو بردیم روی حالت دیفالت و درست شد این قضیه واسمون!
همین الانشم من سیستم رو اورکلاک میکنم این قضیه شما برام پیش میاد!
بعد رفتم کلی گشتم و اینا ببینم قضیه چیه که به این نتایج رسیدم :

شبکه فقط مودم نیست؛ ترافیک اینترنت روی CPU پردازش میشه:
  • Interrupt‌ها (INTR)
  • Packet scheduling
  • Network stack
  • درایور کارت شبکه
  • Kernel networking queue
وقتی OC مرزیه یا ثبات نداره، حتی بدون اینکه سیستم کرش کنه، CPU برای چند میلی‌ثانیه stall می‌کنه.
تو این لحظه‌ها پکت‌ها دیر پردازش می‌شن → و در نتیجه مثلا این قضیه پیش میاد :

packet loss 5% – 40%
jitter spikes
yellow/red choke

درایور کارت شبکه وابسته به فرکانس CPU هست

مادربردها مخصوصاً با چیپ‌های زیر:
  • Realtek RTL8125 (2.5G)
  • Intel I225-V (قدیمی‌ترها)
  • Realtek 8111H/8111G
مشکل دارن:
وقتی فرکانس CPU بالا/پایین میشه (Turbo, E-core, C-state jumps)، زمان‌بندی interruptهای شبکه به هم می‌ریزه.

----------

در کل بعید نیست که اصلا مشکل شما سخت افزاری باشه و شاید خمیر سلیکون سی پیو به فنا رفته، شاید پاور درست برق نمیرسونه و ...
چقدر جالب. میتونه از خمیر سیلیکون باشه فکر میکنم از موعد تعویضش گذشته و حتی من موارد عجیبی رو تو خود سیستمم هم یه چند وقتیه دارم میبینم،
مثال داخل نرم افزار هایی مثل تری دی مکس یا اتوکد که کار میکنم، یهو قفل میشه و جابجا نمیشه، البته خیلی لحظه ای و خیلی کم هست این اتفاق.

مرسی زحمت کشیدی بابت توضیحاتت. دمت گرم. ❤️

---------------------------
تست این مساله آسونه برام، میتونم اول با یه لبتاب گیمینگ تست کنم با نت خونه، ببینم داستان چیه از اینترنته یا از سیستم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BLACK-MYTH
چقدر جالب. میتونه از خمیر سیلیکون باشه فکر میکنم از موعد تعویضش گذشته و حتی من موارد عجیبی رو تو خود سیستمم هم یه چند وقتیه دارم میبینم،
مثال داخل نرم افزار هایی مثل تری دی مکس یا اتوکد که کار میکنم، یهو قفل میشه و جابجا نمیشه، البته خیلی لحظه ای و خیلی کم هست این اتفاق.

مرسی زحمت کشیدی بابت توضیحاتت. دمت گرم. ❤️

---------------------------
تست این مساله آسونه برام، میتونم اول با یه لبتاب گیمینگ تست کنم با نت خونه، ببینم داستان چیه از اینترنته یا از سیستم.
خب اول تشکر کنم از @BLACK-MYTH وحید عزیز که سبب خیر شد.
من متوجه شدم سی پی یوم تو کارم که رندرینگ هست داغ میشه و این داغی اش در آستانه قرار داره.
اول رفتم سریع دیروز خمیرسیلیکون رو عوض کردم که کلا خشک شده بود... که البته هنوز مشکل داغیم کامل برطرف نشده ولی بهتر شده.

اون داستان جیتر و پینگ تو CS رو هم همزمان با یه لبتاب دیگه با نت خونمون تست کردم، دیدم عینا مثل سیستم خودمه هیچ تفاوتی نکرد.
پس میشه گفت 100% مشکل از سمت ISP باشه. هر چند اینو Gemini هم گفت با بررسی هایی که کردیم، ولی الان مطمئن و با دلیل محکم میتونم بهشون بگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or