Cory Barlog: ایده های DLC عنوان God Of War بسیار جاه طالبانه بود

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
godofwarmimir.jpg
کوری بارلوگ کارگردان عنوان برتر و تحسین شده God of War در جدید ترین صحبت های خود درمورد کریتوس و ایده های بسته قابل دانلود این عنوان توضیحاتی داده است.

همانطور که می دانید بخش تک نفره بازی God of War به جز آپدیت New Game Plus محتوی جدیدی دریافت نکرده است، با این حال بارلوگ گفته هست که ایده های DLC برای این بازی بسیار بزرگ بودند.

او می گوید
:" من ایده های بسیار جالبی برای DLC داشتم، فقط از این مورد پیشمانم چرا که، من علاقه داشتم تا این کار را انجام بدهم. ولی این ایده ها خیلی بلندپروازانه بود."

او ادامه داد و گفت که پیشنهاد ساخت DLC رها شده این محتوی قابل دانلود قرار بود شبیه به Uncharted: Lost Legacy و inFamous: Second Son's First Light باشد، همه این ایده ها فراتر از چیزی بود که از یک DLC انتظار داشتند، بنابراین توسعه DLC بازی را متوقف کردند.

بارلوگ:"
راستش را بخواهید، همه گفتند رفیق، این این دیوانگی هست این DLC نیست، بلکه خیلی فراتر از آن هست."

منبع

خو خوبه مثالشم زد :دی

Left Behind و Lost Legacy بزرگ نشدن، بعد موفق هم نشدن؟

از ناتی داگ هم جدا شیم همین امسال مونولیث، دی ال سی زنوبلید رو اون قدر ابعادشو گسترده کرد... و خیلی ها معتقد بودن غیر از طول بازی که خب ناشی از ریشه دی ال سی و ارزون تر بودنشه همه چیش از بازی اصلی یه قدم جلو تره

خلاصه امیدوارم بهش گرین لایت بدن
چون واقعاً معلوم نیست گاد بعدی کی بیاد

• Like
Reactions: Only Xbox
خب چه اشکال داره بزرگ باشه
مگه بسته الحاقی Blood&Wine ویچر نبود. به اندازه داستان اصلی محتوا داشت. قیمتشم کاملا عادلانه بود
حتی اگه dlc ندن؛ تا وقتی قراره تو نسخه بعدی ایدش رو پیاده کنن من که مشکلی ندارم!

خب چه اشکال داره بزرگ باشه
مگه بسته الحاقی Blood&Wine ویچر نبود. به اندازه داستان اصلی محتوا داشت. قیمتشم کاملا عادلانه بود
حتی اگه dlc ندن؛ تا وقتی قراره تو نسخه بعدی ایدش رو پیاده کنن من که مشکلی ندارم!

خوب کوری سر بازی به اندازه کافی همه رو به دردسر انداخته بود، دیگه اینجا روش نشده پا فشاری کنه،
.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or