Multi Platform Control: Resonant

سازنده
Remedy Entertainment
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Remedy Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
September 24, 2026
1765514328372.png
Control: Resonant یک عنوان اکشن، با تمرکز بر روی مبارزات تن به تن است که داستان نسخه اول را ادامه خواهد داد اما این بار، بازیکن را در قامت برادر «جسی»، یعنی «دیلن» قرار می‌ دهد و وی را با مقابل دنیایی بزرگ‌ تر، تهدید هایی خطرناک‌ تر و دشمنانی متفاوت روبرو می‌ کند.

تریلر رونمایی از بازی در The game awards 2025
تریلر گیمپلی در State of Play 2026
1765513939060.png CTRL_R_Announce_Art_FINAL_4K_NoLogo-d6bb169cb96eaf7b2768.jpg ss_4f6b8163b8aea5608f3196ca380e28a11ca978a1.1920x1080.jpg

Control-Resonant-1024x576.jpg CTRL_R_Announce_SS_2-e627a5912dda09c7d52a.jpg ss_7077752e1450db6e34350faf00008080ae65a57c.1920x1080.jpg ss_78ea62ce924c2629d8d1084b9b9f287418ea2dec.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
ماکان ایکاش بگی نکات مثبت و منفی که به ذهنت میرسه. چون ما ها صرفا میتونیم براساس چیزی که بهمون نشون دادن حرف بزنیم و تصمیم گیری کنیم و اگه محصول نهایی نکات مثبتی داشته باشه تا دیدگاه مارو تغییر بده امکانش هست کم کاری از اون استودیو و شرکت و طریقه نمایش و مارکتینگش باشه.
منم بیشتر منظورم همینه که نمایشهای اینها به احتمال زیاد خوب نیست که ما همچین احساسی میگیریم.
این مجموعه کلا عجیب و غریب بودن از سر و روش میباره ، این مورد نمایشهاش رو هم تحت تاثیر قرار میده.

برای همین باید خود بازی رو تجربه کرد و فقط از روی ویدئوها زود قضاوت نکرد.

کاش اینا هم بازی رو یک ماه جلو می‌نداختن! کمتر از دو هفته بعد از انتشار GeOW: E-Day, یک ماه بعدش COD:MW4.
نمی‌دونم Blood of the Dawnwalker به چه صورتی تحویل گرفته میشه، ولی شاید اونم هم بازی رو تحت فشار قرار بده. از طرف دیگه هم با اینکه سبک بازی متفاوت هست ولی شاید حتی DoW:4 هم خودش فروش این بازی رو تحت تاثیر قرار بده به خصوص رو PC.
Onimusha که خودش رو جا به جا کرد.
حقیقت دوست دارم بازی موفق بشه و استودیو به حیات خودش ادامه بده، واقعا بازی های خاصی دارند که حداقل برای من به یاد موندنی هست، ولی بین این همه بازی که این روزا عرضه میشه، آدمی هم که درآمد دلاری داشته باشه هم شک دارم بشه همه رو بگیره و زمانش رو داشته تجربه هم بکنه...
امیدوارم اشتباه کنم، ولی دلم اصلا به فروشش روشن نیست.

کاش اینا هم بازی رو یک ماه جلو می‌نداختن! کمتر از دو هفته بعد از انتشار GeOW: E-Day, یک ماه بعدش COD:MW4.
نمی‌دونم Blood of the Dawnwalker به چه صورتی تحویل گرفته میشه، ولی شاید اونم هم بازی رو تحت فشار قرار بده. از طرف دیگه هم با اینکه سبک بازی متفاوت هست ولی شاید حتی DoW:4 هم خودش فروش این بازی رو تحت تاثیر قرار بده به خصوص رو PC.
Onimusha که خودش رو جا به جا کرد.
حقیقت دوست دارم بازی موفق بشه و استودیو به حیات خودش ادامه بده، واقعا بازی های خاصی دارند که حداقل برای من به یاد موندنی هست، ولی بین این همه بازی که این روزا عرضه میشه، آدمی هم که درآمد دلاری داشته باشه هم شک دارم بشه همه رو بگیره و زمانش رو داشته تجربه هم بکنه...
امیدوارم اشتباه کنم، ولی دلم اصلا به فروشش روشن نیست.
من که میگم اینها از عمد بازیهاشون رو بد موقع منتشر میکنن ، تبلیغات و بازاریابی کمی میکنن که زودتر ورشکست بشن :D
واقعا اینها تو این شرایط از صنعت چطور با این فروش کم بازیهای اخیرشون هنوز سرِ پا هستن و چندتا چندتا بازی هم‌زمان میسازن ؟

واقعا امیدوارم یه 180 بزنن و موندگاری خودشون رو حداقل برای چندسال دیگه تضمین کنن.

من که میگم اینها از عمد بازیهاشون رو بد موقع منتشر میکنن ، تبلیغات و بازاریابی کمی میکنن که زودتر ورشکست بشن :D
واقعا اینها تو این شرایط از صنعت چطور با این فروش کم بازیهای اخیرشون هنوز سرِ پا هستن و چندتا چندتا بازی هم‌زمان میسازن ؟

واقعا امیدوارم یه 180 بزنن و موندگاری خودشون رو حداقل برای چندسال دیگه تضمین کنن.
اگه تا اون موقع دوام بیارن فکر می کنم ریمیک مکس پین نجاتشون بده :دی

این بهترین شکل آشنایی با ویژگیهای بازی بود که دیدم.
حتما ویدئوهای Rapid-Fire دیگه کانال MinnMax رو قبلا دیدین.
طرف پشت به پشت از کارگردان بازی سوال میکنه ، از ارتباط این نسخه با نسخه قبلی یا به کل دنیای RCU و... بگیر تا جزئیات ریز داستانی ، گیم پلی ، مبارزه و...
اونهم جواب یک خطی میده.

دروغ گفتم اگه بگم این ویدئو خیلی جدی هایپم نکرده :D
خیلی خوبه ، حتما ببینین.

13 دقیقه گیم پلی از یه مرحله جدید (در واقع یکی از دانجنهای بازیه)
Control Resonant: Exclusive Metro Fault Mission Gameplay

============
مگه چندتا بازی در سال تولید میشه که کیفیت داستانگویی در این حد داشته باشن؟
هرچی به انتشارش نزدیکتر میشیم هایپم براش خیلی بیشتر میشه.

آخرین ویرایش:
مگه چندتا بازی در سال تولید میشه که کیفیت داستانگویی
یکم توضیح میدی درمورد این؟ اتفاقا به نظر من بزرگترین ضعف بازی های اخیر رمدی داستانگوییش هست. نه شخصیت کاریزماتیکی تونستن خلق کنند و نه نقش منفی به یادموندنی. رمدی ضعف شدید داره در روایت داستان و کاراکترهایی که پلیر بتونه از نظر احساسی ارتباط بگیره.

یکم توضیح میدی درمورد این؟ اتفاقا به نظر من بزرگترین ضعف بازی های اخیر رمدی داستانگوییش هست. نه شخصیت کاریزماتیکی تونستن خلق کنند و نه نقش منفی به یادموندنی. رمدی ضعف شدید داره در روایت داستان و کاراکترهایی که پلیر بتونه از نظر احساسی ارتباط بگیره.
خب مشغول دیدن نمایش THQ بودم.
========
فکر کنم داری به شخصیت پردازی اشاره میکنی ولی من در مورد Lore ، دنیاسازی و نحوه روایت پیچیده بازی گفتم که خیلی خوبه.
اینها با هم متفاوتن.

Control شخصیتهای به یادموندنی نداره...
این تا حدی درسته ولی به این معنی نیست که رمدی نمیتونه این کار رو انجام بده.
همین آلن ویک و Mr Scratch خودش گواه این موضوعه.

اما در مورد کنترل اصلا تمرکز بازی روی خلق شخصیتهای به یادموندنی نیست که بعدش در ارتباطی که بین شخصیتها شکل میگیره داستان بازی لقمه گرفته و تو دهن بازیگر قرار بگیره.
کنترل مثل بازیهای دیگه که این کار رو خیلی خوب و به نحو احسنت انجام میدن نمیخواد باشه.

در واقع شخصیتها نیستن که بار داستانگویی بازی رو به دوش میکشن ، عمدا به حاشیه رفتن که زحمتش بیفته به دوش پلیر چون یه همچین لور و داستان پیچیده ای رو اصلا نمیشه با چندتا شخصیت و روابطی که بینشون شکل میگیره توضیح داد.
جز اینکه یه فیلم یا سریال چندین ساعته بسازی و پلیر کلا گیم پد رو بزاره روی زمین و مشغول فیلم دیدن بشه.

این شخصیتها حضور دارن و به عمد پیچیده و معماگونه طراحی شدن و خیلی دورتر از پلیر وایمیستن که تو بیشتر برای ارتباط با دنیای بازی تلاش کنی و بری به دنبال جواب سوالهایی که برات پیش میاد.
اینکه این اداره چیه؟
چرا اینقدر قوانین عجیب و غریبی داره؟
این نیروی Hiss چی هست اصلا ؟
و...

برای این هم کلی مقاله ، نوار ، فیلم و... تو بازی وجود داره که حجم اعظم این ارتباط گرفتنها از طریق اونها ارائه میشه.
در آخر بازی هم به همه سوالها جواب داده نمیشه و به عمد بخشهایی رو مجهول باقی گذاشتن که پلیر خودش تصور بکنه ، دقیقا مثل سولزبورنها.
خود سم لیک در مورد اینکه چنین نحوه روایتی رو دوست داره و حتی برای AW2 هم ازش خیلی استفاده کردن چندتا مصاحبه هم داره.

میگم ، شخصیت اصلی Jesse واقعا نچسب و خشکه ، اصلا جذاب و کاریزماتیک هم حتی نیست و تو بازی هم خیلی هم به خودش و برادرش پرداخته نمیشه.
ولی اینها کاملا هدف داره و از ذهن خلاق طراح بازی شکل گرفته که غذا رو آماده تو دهن پلیر نزاره و اون رو سوق بده که برای کشف داستان معمایی و مرموز بازی بیشتر تلاش کنه...
متنها و مقالات رو بخونه ، فیلمها رو ببینه و تو گوشه و کنار بازی بگرده که با دنیای بازی بیشتر ارتباط بگیره.

واقعا کنترل از این لحاظ خیلی دستش پره.
اگه روی PC هستی یه بار دیگه با زیرنویس بازی کن واقعا خودت متوجه میشی که چقدر لور بازی عمیق و پیچیدست.

آخرین ویرایش:
چرا انقدر تاریکه همه جای بازی؟ این مسخره بازیای اتمسفر سینمایی چیه جدیدا افتادن روش؟ یه بازی قرمزه یه بازی تا خشتک گرین داره یه بازی تاریکه. همه رنگا زشت و مرده. بابا یه ساعت فیلم دیدن خیلی متفاوته با 20 ساعت بازی کردن. خیلی چشم درست حسابی داریم با این چرت و پرتا همونم داریم به فنا میدیم.

متاش 100 هم بشه مفت نمی ارزه. اینم رفت کنار دست سایلنت هیل تانفال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or