یکم توضیح میدی درمورد این؟ اتفاقا به نظر من بزرگترین ضعف بازی های اخیر رمدی داستانگوییش هست. نه شخصیت کاریزماتیکی تونستن خلق کنند و نه نقش منفی به یادموندنی. رمدی ضعف شدید داره در روایت داستان و کاراکترهایی که پلیر بتونه از نظر احساسی ارتباط بگیره.
خب مشغول دیدن نمایش THQ بودم.
========
فکر کنم داری به شخصیت پردازی اشاره میکنی ولی من در مورد Lore ، دنیاسازی و نحوه روایت پیچیده بازی گفتم که خیلی خوبه.
اینها با هم متفاوتن.
Control شخصیتهای به یادموندنی نداره...
این تا حدی درسته ولی به این معنی نیست که رمدی نمیتونه این کار رو انجام بده.
همین آلن ویک و Mr Scratch خودش گواه این موضوعه.
اما در مورد کنترل اصلا تمرکز بازی روی خلق شخصیتهای به یادموندنی نیست که بعدش در ارتباطی که بین شخصیتها شکل میگیره داستان بازی لقمه گرفته و تو دهن بازیگر قرار بگیره.
کنترل مثل بازیهای دیگه که این کار رو خیلی خوب و به نحو احسنت انجام میدن نمیخواد باشه.
در واقع شخصیتها نیستن که بار داستانگویی بازی رو به دوش میکشن ، عمدا به حاشیه رفتن که زحمتش بیفته به دوش پلیر چون یه همچین لور و داستان پیچیده ای رو اصلا نمیشه با چندتا شخصیت و روابطی که بینشون شکل میگیره توضیح داد.
جز اینکه یه فیلم یا سریال چندین ساعته بسازی و پلیر کلا گیم پد رو بزاره روی زمین و مشغول فیلم دیدن بشه.
این شخصیتها حضور دارن و به عمد پیچیده و معماگونه طراحی شدن و خیلی دورتر از پلیر وایمیستن که تو بیشتر برای ارتباط با دنیای بازی تلاش کنی و بری به دنبال جواب سوالهایی که برات پیش میاد.
اینکه این اداره چیه؟
چرا اینقدر قوانین عجیب و غریبی داره؟
این نیروی Hiss چی هست اصلا ؟
و...
برای این هم کلی مقاله ، نوار ، فیلم و... تو بازی وجود داره که حجم اعظم این ارتباط گرفتنها از طریق اونها ارائه میشه.
در آخر بازی هم به همه سوالها جواب داده نمیشه و به عمد بخشهایی رو مجهول باقی گذاشتن که پلیر خودش تصور بکنه ، دقیقا مثل سولزبورنها.
خود سم لیک در مورد اینکه چنین نحوه روایتی رو دوست داره و حتی برای AW2 هم ازش خیلی استفاده کردن چندتا مصاحبه هم داره.
میگم ، شخصیت اصلی Jesse واقعا نچسب و خشکه ، اصلا جذاب و کاریزماتیک هم حتی نیست و تو بازی هم خیلی هم به خودش و برادرش پرداخته نمیشه.
ولی اینها کاملا هدف داره و از ذهن خلاق طراح بازی شکل گرفته که غذا رو آماده تو دهن پلیر نزاره و اون رو سوق بده که برای کشف داستان معمایی و مرموز بازی بیشتر تلاش کنه...
متنها و مقالات رو بخونه ، فیلمها رو ببینه و تو گوشه و کنار بازی بگرده که با دنیای بازی بیشتر ارتباط بگیره.
واقعا کنترل از این لحاظ خیلی دستش پره.
اگه روی PC هستی یه بار دیگه با زیرنویس بازی کن واقعا خودت متوجه میشی که چقدر لور بازی عمیق و پیچیدست.