Condemned 2: Bloodshot

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
حتما شما هم خبر تولید بازی کاندمد2 رو شنیدین
این بازی یکی از بهترین بازی های سبک هرور هست (شماره اولشو میگم:cheesygri)و من چنتا از
ارت ورک هاشو گیر اوردم اینم از ارت ورکا(این برا شماره دومشه:cheesygri)

یعنی هیچکی شماره اولشو بازی نکرده:laughing::):cheesygri;):p:blushing::(
البته هنوز پلتفرمش اعلام نشده ولی احتمالا برا x360 و ps3و PC باشه چون فیر برا هر سشون اومد

فقط میتونم بگم يکی از بهترين بازيهايی که تو عمرم کردم اين بازی بوده...يعنی شماره 1 اين بازی
جذابيت ، ترس ، هيجان تو اين بازی موج میزنه !!! بی صبرانه منتظر شماره 2 اين بازی هستم
و براش لحظه شماری میکنم.....:love:
سازندهای بازی گفتن bloodshot خفن تر از سری قبله...اميدوارم اينطوری باشه....

دیگه بیا بگو 40 بار مرد حسابی این بازی روی easy هم بازی کنی دهن سرویسی داره بس که ترس ناک مگر با چیت 5 بار تمومش کرده باشه من یک بار را با هزار تا جون کندن رفتم خالی میبندین درست ببندین

دیگه بیا بگو 40 بار مرد حسابی این بازی روی easy هم بازی کنی دهن سرویسی داره بس که ترس ناک مگر با چیت 5 بار تمومش کرده باشه من یک بار را با هزار تا جون کندن رفتم خالی میبندین درست ببندین

خوب اون شمايی دوست عزيز...خودترو با بقيه هيچ وقت مثال نزن...اينجا ما گيمرهای حرفه آی هم داريم ( با خودم نيستما ، منظورم بقيه دوستانه )
من خودم اين بازيرو اولين بار رو pc در حالت medium تو 3 روز تمومش کردم....که بعد ها نسخه
360 اين بازيرم گرفتم و دباره تو 3 روز تمومش کردم......جالبه بدونی من هيچ وقت اين بازيرو صبحا يا عصری انجام نمیدادم
فقط شبا اونم 1 .1.30 شب که همه خواب بودن میرفتم....وای چه حالی میداد....:p

منم با نظر allworld موافقم اصلا دلیل نمیشه شاید شما خیلی مثل من به این بازی علاقه نداشتید:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or