Company of Heroes: Opposing Fronts

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان بالاخره عنوان دوم این بازی هم تو ایران اومد با نام کامل COMPANY of Heroes :Opposing Fronts در واقع این بازی اولین بازی بود که منو به بازی های استراتژیک علاقه مند کردن هر کی خریده بیاد نظرات بده
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي

COMPANY of Heroes :Opposing Fronts

Supported OS: Windows® 2000/ XP (SP 1, SP 2 required) / Vista (only)

Processor: 2.0 GHz Pentium® 4 or AMD Athlon™ (3.4 GHz recommended)

RAM: 1024 MB (2048 MB recommended)
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant GeForce supporting Shader Model 1.1 (256 MB Shader Model 2.0 card recommended)

Sound Card: DirectX 9.0c-compliant

DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)

Hard Drive Space: 10 GB free

در اینجا میتونید سیستمتونو آنلیز کنید که بازی روش اجرا میشه و اگه میشه در چه حد البته هنوز به لیستش اضافه نشده اما بزودی میشه
گیم اسپات بهش 8 داده و یوزرها هم بهش 8.5 دادن
حتما بگیرید بازیشو :biggrin1:

نه Expantion هست و نه CoH2. (اگه شماره ای بخوای بگیم میشه همون 2 البته ولی خوب اسمش CoH 2 نیست).

نوشته شده توسط HellGate:London
این بازی Stand Alone هست و به تنهایی نصب میشه و هیچ نیازی به نسخه قبلی نداره. اصلا Relic از نسخه های اضافه شونده خوشش نمی یاد و همه چیز رو معمولا Stand Alone میده بیرون.

pc

آقا گرافیک این بازی از جلو اندازه ی بهترین بازی های ps3 هست
این یعنی همون نسل بعد
فقط pc
pc همواره یه نسل جلوتر از کنسول ها هست

دو تا campain داره که اوّليش ماله المانی هاست دومّيش ماله انگليسی هاست خيلی هم قشنگه ولی نميدونم چرا المانيها رو يه کم سخت کر کردن؟:confused:

COH is my beloved

سلام به همگي
به نظر من COH رو ميشه بهترين بازي استراتژيك نام برد. حقيقتاً كه نظير نداره
البته سري Q&Q بسيار زيبا و خوش ساخت هستن اما اين بازي با همه فرق داره.
در COH به كوچكترين جزييات گرافيكي دقت شده اگه زوم كنيد حتي چهره سربازها به كاملاً مشخصه.از لحاظ گرافيك من شخصا نميتونم ايرادي ازش بگيرم. از نظر صدا هم كه هيچ بازي استراتژيكي به گرد پاش نميرسه. اگه در طول بازي با توپخونه شليك كنيد و صحنه بازي رو تغيير بديد صداي توپخونه از دور دقيقاً مثل صداي واقعي اون هست.
فقط نسخه اولش يك مقدار از لحاظ رندر مشكل داشت. اميدوارم اين مشكل در نسخه جديد برطرف شده باشه. شركت سرزمين چند روز پيش منتشرش كرده ولي متاسفانه من خيلي سرم شلوغ بود و نتونستم بگيرمش. شايد فردا بتونم بخرم.
راستي يه چيز ديگه. اين نسخه جديد تو Game Spot امتياز 8.6 بهش دادن و به نسخه اولي امتياز 9.3
به نظر شما دليلش چيه؟
من كه ميگم اگه حسابي بازي مزخرفي هم شده باشه از World in Conflict از همه نظر بهتره كه به اين بازي امتياز 9.5 تو Game Spot دادن.
اگه دوستان خواستند در اين مورد نظر بديد.

God Blesses RELIC & THQ

سلام

میشه منم نظرم رو بگم ؟؟؟ والا من کلا با نظر شما مخالفم حالا چرا ...

راستي يه چيز ديگه. اين نسخه جديد تو Game Spot امتياز 8.6 بهش دادن و به نسخه اولي امتياز
9.3

اولا نسخه اضافه شونده از GS نمره 8 رو گرفته. نه 8.6 ؟؟؟ GS اصلا نمره خورده نداره. همش به ضرایب 5 ختم میشه 8 - 8.5- 9 و .... و بازی اول هم نمره 9 رو گرفت نه 9.3 ... اول 8.9 بود (زمانی که قبل از این نوع رتبه بندی جدید ) ولی بعد Edit کردن نمرشونو و بهش Editor Choice دادن و شد 9 .

به نظر شما دليلش چيه؟
به نظرم من شماره اول بازی خیلی بهتر بود. این شماره فقط یکم ساده تر شده
من كه ميگم اگه حسابي بازي مزخرفي هم شده باشه از World in Conflict از همه نظر بهتره كه به اين بازي امتياز 9.5 تو Game Spot دادن.

WiC رو بازی کن تا حالشو ببری. به نظرمن بی نظیره از همه نظر. گیم پلی حرف نداره ....

خداحافظ

سلام

میشه منم نظرم رو بگم ؟؟؟ والا من کلا با نظر شما مخالفم حالا چرا ...[/B]

با سلام به دوست عزيزم

اتفاقاً از اينكه نظر خودتون رو گفتيد خيلي خوشحال شدم. قرار نيست چون كه با من مخالفيد ناراحت بشم.
اما بايد بگم كه من 1 هفته پيش WiC رو خريدم و چند مرحله هم بازي كردم منتها اصلاً خوشم نيومد.به قول شما گيم پلي بسيار خوبي داشت. شايد الان نتونم دليلش رو بگم اما من تو بازيهاي استراتژيك خيلي نكات ظريفي هست كه واسم مهمه كه در اين بازي من نديدم البته سلايق مختلف وجود دارند و شايد شما اون شيوه از بازي استراتژي رو بپسنديد.
در كل چون بنده خوره تاريخ جنگ جهاني و كتابهاي راجع به اين جنگ و فيلمهاي اون دوره رو دوست دارم شايد يكي از دليلهاي علاقه مفرط من به اين بازي هست.در ضمن CoH از نظر گرافيك و صدا خيلي از WiC بالاتره. بهتره ديگه اين همه از CoH تعريف نكنم كه جنگ بين بازيها ادامه پيدا نكنه.
با اين حال از نظر جنابعالي خيلي ممنونم و در ضمن بسيار خوشحال شدم كه يك نفر همسن خودم تو اين سايت ديدم.

بدرود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or