Comix Zone

0589.jpg

بابا اینارونزار تو رو خدا :|

اون قسمت که با کاغذ موشک درست می کنه دیوونست:d

خدایی منم بازی با این تم ندیده بودم!!!!!!!
خیلی حال میداد مخصوصا موشه :d
راستی بازی 2 تا پایان داشت :)
نمیدونستم نسخه ی گیم بوی هم داره راستی فکر میکنم نسخه ی pc هم داره ;)

خدایی منم بازی با این تم ندیده بودم!!!!!!!
خیلی حال میداد مخصوصا موشه :d
راستی بازی 2 تا پایان داشت :)
نمیدونستم نسخه ی گیم بوی هم داره راستی فکر میکنم نسخه ی pc هم داره ;)

من چنتا بازی با این تم تو WIIWARE ( مینی گیم ها WII ) دیده بودم اما اصلا در حد این بازی نبودن با اینکه این بازی خیلی از این بازی ها جدید قدیمی تره

من نسخه PC شو ندیدم فکر کنم از این املاتور حالت نصبی شده هاست من نسخه گیم بوی ادونسشو رو PS2 کپی خور نرم افزاری و شبیه ساز GBA هم اجرا کردم رو اونم عالی اجرا شد خوبیشم اینه امکان سیو تو هر لحظه از بازی داره

یکی از پرگرافیک ترین و قشنگ ترین بازی های سگا!
البته جدا از بازیای با گرافیک افسانه ای مثل space harrier

علریضا جان واقعا تم بازی شاهکار بود گرافیک و کیفیت بازی حرف نداشت با اینکه این همه سال از عرضه اش میگذره اما هنوز شیرین و جذابه

يادش به خير اين بازي رو روي سگا بازي كردم و هيچ وقت تمومش نكردم بدجوري سخت بود نميشد سيو هم كرد ولي خيلي قشنگ بود

آره تو بررسی هم گفتم شدیدن به سیو نیاز داره خیلی سخته درباره سیو روی خود سگا یه دسته هایی اومده بود باتری داشت خود دسته آخرین مرحله بازی حافظه میکرد تو بازار خیلی کم پیدا میشد و گرونم بود

هنوزم وقتی حوصلم سر میره روی PsP بازیش میکنم... تو یک کلام: محشره!

موضوع بازی از این قرار هست که یه شخصیت بدجنس که یه دکتر نصفه روبوت هست! شخصیت اصلی بازی یعنی Sketch Turner اگه درست نوشته باشم! رو داخل صفحات کاغذ محبوس می کنه!! یعنی در واقع شما وارد نقاشی می شید و با موجودات عجیب و غریبی رو به رو خواهید شد که دشمن اصلی شما برای شما در نظر گرفته!!
احسان جان، جسارتاً، موضوع بازی اینه که Turner خودش نویسنده کتاب های Comic هستش و البته یه موزیسین :d آخرین کتابی هم که داشته روش کار میکرده به اسم Comix Zone ـه که شخصیت منفی داستان به اسم Mortus به نحوی میتونه از صفحات کتاب فرار کنه و خود Turner رو داخل داستان خودش محبوس کنه...
داستان بازی بیشتر از اینا حرف برای گفتن داره ;) یه همچین داستانی، توی اون برهه زمانی بی نظیر بودش! یه چیزی مثل Alan Wake میمونه :d

با تشکر از شما دوست گرامی جهت زنده کردن خاطرات نوستالژی
فکر کردم بالاخره خبرایی شده و نسخه جدیدی تو راهه!

اون وقتا خیلی بازی میکردم طوری که حسابش از دستم در رفته بود
الانم یه وقتا بازیش میکنم، فضای کمیکش حرف نداره
نسخه سگا خیلی قشنگتره، در حقیقت نسخه اصلی محسوب میشه
غیر از گرافیک و داستان گیم پلی بازی هم عالی و بی نقص بود، یکی از روانترین بازیهای سگا بود
مبارزات نهایی (final boss) واقعا هیجان انگیزن
مبارزه با غول اول (اژدها) خیلی دوست دارم
چند سال پیش یه نقد در مورد بازی خودنم که نویسنده تاکید کرده بود بازی یه ایراد اساسی داره!
اما عنوان نکرده بود چی، خیلی فکر کردم اما باز متوجه نشدم
حدس میزنم این باشه که دستا و قلم اون دکتر ربوت موقع خلق تصاویر سیاه و سفیده که باید رنگی باشه

چون داخل نقاشی نیست و از بیرون مراحلُ هدایت میکنه (البته این فقط یه حدسه و مطمئن نیستم درست باشه)
SDA.jpg

comix_zone.jpg
5935506200_0c46c4ce46.jpg

ccbv.jpg

comixzone_011.jpg

hqdefault.jpg

آخرین ویرایش:
با تشکر از شما دوست گرامی جهت زنده کردن خاطرات نوستالژی
فکر کردم بالاخره خبرایی شده و نسخه جدیدی تو راهه!

اون وقتا خیلی بازی میکردم طوری که حسابش از دستم در رفته بود
الانم یه وقتا بازیش میکنم، فضای کمیکش حرف نداره
نسخه سگا خیلی قشنگتره، در حقیقت نسخه اصلی محسوب میشه
غیر از گرافیک و داستان گیم پلی بازی هم عالی و بی نقص بود، یکی از روانترین بازیهای سگا بود
مبارزات نهایی (final boss) واقعا هیجان انگیزن
مبارزه با غول اول (اژدها) خیلی دوست دارم
چند سال پیش یه نقد در مورد بازی خودنم که نویسنده تاکید کرده بود بازی یه ایراد اساسی داره!
اما عنوان نکرده بود چی، خیلی فکر کردم اما باز متوجه نشدم
حدس میزنم این باشه که دستا و قلم اون دکتر ربوت موقع خلق تصاویر سیاه و سفیده که باید رنگی باشه

چون داخل نقاشی نیست و از بیرون مراحلُ هدایت میکنه (البته این فقط یه حدسه و مطمئن نیستم درست باشه)
SDA.jpg

comix_zone.jpg
5935506200_0c46c4ce46.jpg

ccbv.jpg

comixzone_011.jpg

hqdefault.jpg

مرسی عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or