دیروز و پریروز بکوب نشستم 16 تا Issue کمیک رو خوندم
اگه Harry Potter و Kick-A*s و طراحی های Hawkeye را با هم مخلوط کنیم میرسیم به چیزی بنام Deadly Class 
من به شخصه داستان های اینجوری رو خیلی دوست دارم یعنی همون Harry Potter مانند دیگه شما فرض کنید با یه خشونت بی حد و مرز عالی و صفحات و پنل های اکشن اپیک همراه بشه بعلاوه یه کاراکتر داغون و High!! یعنی دیگه خود جنسه!
بیس و پایه داستان که خب گفته شد جز دسته هری پاتر مانند ها هست، خشونت و فضای کاراکتر ها شبیه دوران اوج Kick-A*s هست و طراحی ها هم شبیه کار David Aja در Hawkeye با نیم نگاهی به کمیک Preacher هست 
خود کمیک واقعا از نظر ظاهر و بُعد طراحی حرف نداره واقعا جوری جذبتون میکنه که نمیفهمید چجوری چند ساعت رو به تبلت یا مانیتور خیره بودید و همینجور داشتید از صحنه های اکشن و یا زمانی که مارکوس مواد میزنه و میره تو حالت خلسه نهایت لذت رو میبردید.
داستان هم خب طبق روال این بیس داستانی با یه کاراکتر Fuc*ed up به تمام معنا طرف هستیم و غلظتش از این لحاظ خیلی بیشتر از Kick-A*s هست. در کل واقعا نمیشه بدون اسپویل در رابطه با داستان چیزی گفت ولی بدون شک این بخشش هم از طرف من نمره کامل میگیره 
بخونید حتما این کمیک رو چون واقعا با همچین ترکیب خوبی فکر نکنم حالا حالا مواجهه بشید.
------------------------------
حدود 6 تا Issue هم از Black Science خوندم و تا اینجا نسبتا خوب بوده ولی خب واقعا در حال حاضر تو جو Deadly Class هستم و نتونستم بصورت کامل لذت ببرم فقط اینکه همونطور که پویا گفت طراحی ها و رنگ آمیزی بی عیب و نقص هست.