ارسال پاسخ

دیروز و پریروز بکوب نشستم 16 تا Issue کمیک رو خوندم :دی اگه Harry Potter و Kick-A*s و طراحی های Hawkeye را با هم مخلوط کنیم میرسیم به چیزی بنام Deadly Class :دی

من به شخصه داستان های اینجوری رو خیلی دوست دارم یعنی همون Harry Potter مانند دیگه شما فرض کنید با یه خشونت بی حد و مرز عالی و صفحات و پنل های اکشن اپیک همراه بشه بعلاوه یه کاراکتر داغون و High!! یعنی دیگه خود جنسه!

بیس و پایه داستان که خب گفته شد جز دسته هری پاتر مانند ها هست، خشونت و فضای کاراکتر ها شبیه دوران اوج Kick-A*s هست و طراحی ها هم شبیه کار David Aja در Hawkeye با نیم نگاهی به کمیک Preacher هست :دی

خود کمیک واقعا از نظر ظاهر و بُعد طراحی حرف نداره واقعا جوری جذبتون میکنه که نمیفهمید چجوری چند ساعت رو به تبلت یا مانیتور خیره بودید و همینجور داشتید از صحنه های اکشن و یا زمانی که مارکوس مواد میزنه و میره تو حالت خلسه نهایت لذت رو میبردید.

داستان هم خب طبق روال این بیس داستانی با یه کاراکتر Fuc*ed up به تمام معنا طرف هستیم و غلظتش از این لحاظ خیلی بیشتر از Kick-A*s هست. در کل واقعا نمیشه بدون اسپویل در رابطه با داستان چیزی گفت ولی بدون شک این بخشش هم از طرف من نمره کامل میگیره :دی

بخونید حتما این کمیک رو چون واقعا با همچین ترکیب خوبی فکر نکنم حالا حالا مواجهه بشید.

------------------------------

حدود 6 تا Issue هم از Black Science خوندم و تا اینجا نسبتا خوب بوده ولی خب واقعا در حال حاضر تو جو Deadly Class هستم و نتونستم بصورت کامل لذت ببرم فقط اینکه همونطور که پویا گفت طراحی ها و رنگ آمیزی بی عیب و نقص هست.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or