Code Masters از طرح 10 ساله ی Sony میگوید

rasoolharry

کاربر سایت
با سلام
اگر شما صاحب یک Ps3 هستید این احتمالا به این معنی هستش که شما عصبانیتون خورده که پول واسه خرید این کنسول خرج کردید احتمال اینکه جیب هاتون خالی شده باشه زیاده به دلیل قیمت
بالای این کنسول.
106939_hs.jpg

به هر حال شما احتمالا یه اطمینان دوباره میخواهید که تصمیم شما را در مورد انتخابتون گارانتی کنه
که بعدا پشیمونی به بار نیاد.
قبل از لانچ Ps3 سونی با افتخار میگفت که دوره ی پلی3 یک دوره ی کوتاه نخواهد بود و یک دوره ی بلند مدت را در بر خواهد گرفت . 10 سال روی کار بودن پلی3 (به ادعای سونی) به این معنی هستش که وقتی Ps4 تازه روی صحنه اومده پلی 3 هنوز هم قدرتمند خواهد بود درست مثل پلی2 که هنوزم قدرتمنده .
Rod Cousens نایب رئیس Code Masters میگه : من فکر میکنم که واقعا این دوره ی 10 ساله در کار خواهد بود و البته این نکته به این صورت قابل پیش بینی هست که مردم راجع به سخت افزار ثابت کنسولها بی تفاوت شوند. Cousens همچنین باور داره که این پلی3 خواهد بود که طلایه دار این نسل هست نه 360 و Wii . در ادامه میگه من فکر میکنم که هنوز زوده که سونی رو تو این جنگ از رده خارج شده بدونیم چون من اعتقاد دارم که اونها الان دارن نشانه هایی از پیشرفت رو نشون میدن و البته این موضوع نمیتونه به عنوان سورپرایز واسه مردمی که پیش قدم بودن Wii و 360 رو در لانچ شدن دیدن و نکات مربوط به قیمت رو متحمل شدن و همچنین نقصان در پشتیبانی نرم افزاری(Game ) رو تحمل کردن ، محسوب بشه . من معتقدم که همه ی این عوامل با هم جمع میشن ولی من انتظار دارم که سونی یک حرکت واقعی در سالهای پیش رو خواهد داشت .
همچنین او جزئیات این رو که سونی چطور بخش اصلی بازی توی ژاپن و اروپای شرقی خواهد شد رو شرح میده .
Cousens : من همچنین معتقدم که شما باید به جایگاه جهانی سونی نگاه کنید تا به جایگاه منطقه ای او . اگر شما به جایگاه جهانی او نگاه کنید در نتیجه انتظار خواهید داشت که سونی کاملا در بازار ژاپن بهتر عمل کنه .
همچنین شما باید به عملکرد سونی در روسیه در 12 ماه اخیر نگاه کنید ، جایی که توزیع کمی برای کنسولهای رقیبش وجود داره ، و همچنین در برخی کشورهای محدود شرقی ، تا بدانید که سونی تقریبا به طور کامل بر بازار های آنها چیره میشود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or