COD 5 براي Treyarch و COD 6 براي Infinity Wards

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام
سايت ThreeSixty Vault در طي تحليلي گفته بازي CALL OF DUTY 6 حتما توسط Infinity Wards ساخته ميشود
اين سايت گفته :
Call of Duty 4: Modern Warfare يكي از بهترين بازي ها بود و لحظات جذابي رو براي همه رقم زد Activision سود عالي توانستد از اين بازي بدست بياره و براي همين اعلام ساخت قسمت 5 رو هم اعلام كرد اما Activision براي ساختن اين بازي با Treyarch كه قبلا قسمت 3 رو هم بهشر تر واگذار كرده بود قرار داد بست اما از همه تاسف بار تر اينه كه بازي دوباره به جنگ جهاني 2 برگشته اما سياسيتي پشت اين عمل Activision خوابيده است
{ Call of Duty 4: Modern Warfare پر فروش ترين بازي سال 2007 شد }
علت ساخت بازي توسط Treyarch داشتن فرصت كافي براي Infinity Wards هست دقيقا همون سياستي كه بعد از قسمت 2 اعمال شد
اما خب علت اين كار Activision حرفه اي بودنشون اونها با اينكار علاوه بر اينكه از قسمت 5 سود ميكنند . اجازه به Infinity Wards دادند كه در عرض 2 سال يك بازي زيبا بسازه اگر قرار بود عنوان 5 هم توسط خودشون ساخته بشه مطمئنا با توجه به فشار Activision براي تحويل بازي در سال 2008 با يك بازي نه چندان زيبا و كامل روبرو بوديم
اما با اين كار شاهد يك بازي زيبا ديگر در سال 2009 هستيم
در اخر نويسنده مطلب خاطر نشان كرده كه من هم قسمت 5 نميخرم چون كيفيت كار Treyarch معلوم و اونها بازي سازان خوبي نيستند به علاوه كه بازي به جنگ جهاني برگشته و زياد از حد تكراري شده
se7u6w.jpg

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
بابا بسه دیگه ، بیخیال جنگ جهانی دوم بشید....
این جنگ مدرن خیلی خوب بود واقعا بازیی اینجوری ساخته نشده بود...

این طور که پیداست اکتیویژن تا Cod 40 تا 50 را هم میسازه!

خب این چه کاریه به جایه اینکه بیان یکی در میون بازیه خفن بسازن خب یهو بیان هر چند سال یه نسخه یه خوب بدن بیرون
-------------------------------------
همه بازی هایی که در مورده جنگه جهانی دارن تکراری میشن اونوقت اینا تو اوجه موفقیت میخوان برن سراغه یه سوژه یه تکراری.

call 5 که مثل شماره 3-ش از این بازی یک تقلید بیش نیست و فقط میشه رو call of duty 6 حساب باز کرد
راستی من 2 روزه نمیتونم بیام سایت بری شما هم همچین مشکلی وجود داشت ؟؟؟

بابا به خدا cod 3 بازی خیلی خوبی بد بود چون موضوعش تکراری بود وگرنه تمام المنت های یه یازی خوب رو داشت گرافیک عالی Treyarch تو این بازی طراحی گیاهان و منظر رو واقعا به نسل بعد متقل کرد گیم پلی بازی هم خوب بود

خب این چه کاریه به جایه اینکه بیان یکی در میون بازیه خفن بسازن خب یهو بیان هر چند سال یه نسخه یه خوب بدن بیرون
-------------------------------------
همه بازی هایی که در مورده جنگه جهانی دارن تکراری میشن اونوقت اینا تو اوجه موفقیت میخوان برن سراغه یه سوژه یه تکراری.
شايان جون توجه نكردي
اما خب علت اين كار Activision حرفه اي بودنشون اونها با اينكار علاوه بر اينكه از قسمت 5 سود ميكنند . اجازه به Infinity Wards دادند كه در عرض 2 سال يك بازي زيبا بسازه
سود حرف اول ميزنه

سايت ThreeSixty Vault در طي تحليلي گفته بازي CALL OF DUTY 6 حتما توسط Infinity Wards ساخته ميشود

فکر کنم یک ماه پیش هم تقریبا 90% بچه های سایت خودمون ، یه همچین تحلیلی کرده بودن... :-"

والا من مطمئنم 90 درصد كساني كه ميگند Cod3 بد بوده اصلا اين بازي رو انجام ندادند.
خيلي هم قشنگ بود! چون روي PC عرضه نشد دليل نميشه اين شركت كارش بد بوده باشه تازه من اعتقاد دارم خيلي بهتر از Cod4 بود و نو آوري هايي كه در Cod3 بود من COD4 نديدم كه! يك گيم پلي ساده داشت و فقط نقطه قوت بازي هم جنگ هاي نفس گير و حمله همه جانبه بود.
درباره اين كه Cod3 تكراري بود! مگه Cod2 بر ميگشت به 500 سال بعد؟ كه Cod3 برگشته به زمان قديم؟
درباره COd5 هم خيلي خوبه كه به جنگ هاي جهاني بر ميگرده و تجربه جالبي ميشه يك بار آينده يك بار گذشته اين ميتونه جذابيت بازي رو بيشتر كنه.
نميدونم والا چرا بعضي ها فقط ميخوان گير بيخود بدند مگه چه عيبي داره! فعلا كه سلطان اين سبك CoD است و هركس يا نا كسي جنگ جهاني رو با CoD مي شناسه.
به نظرم ديگه خيلي اين شركت ها دارن بازي رو كش ميدند! حداقل يك كم روند احساسات و عواطف هم تو بازي بگنجانند بد نيست همش بزن بكش برو جلو ...

حداقل يك كم روند احساسات و عواطف هم تو بازي بگنجانند بد نيست همش بزن بكش برو جلو ...
تو نسخه Modern Warfare که بود که ! مثلا همون صحنه آخرین مرحله بازی ... یارو میاد Gaz رو میکشه بعد Cpt. Price اون کلت رو برات میندازه ... صحنه واقعا دراماتیک پردازش شده بود... یا وقتی که برمیگردی میبینی یارو داره به Cpt. Price ماساژ قلبی میده ... از این زیادترش خیلی از سبک بازی دور میشد ، یه شبیه ساز جنگ مدرن نیازی نیست که اشک آدم رو دربیاره !!

تو نسخه Modern Warfare که بود که ! مثلا همون صحنه آخرین مرحله بازی ... یارو میاد Gaz رو میکشه بعد Cpt. Price اون کلت رو برات میندازه ... صحنه واقعا دراماتیک پردازش شده بود... یا وقتی که برمیگردی میبینی یارو داره به Cpt. Price ماساژ قلبی میده ... از این زیادترش خیلی از سبک بازی دور میشد ، یه شبیه ساز جنگ مدرن نیازی نیست که اشک آدم رو دربیاره !!
تو اين همه مرحله فقط يك بخش؟ به نظرت كافيه!
يك خود شما داري ميگي بازي! و شبيه ساز! اصولا تمام احساسات و عواطف در زمان جنگ بوجود مياد سازندگان ميتونستند صحنه هاي عاطفي خيلي قشنگي رو در بازي درست كنند! صحنه هاي عاطفي حتما تير خالي كردن تو سر كسي كه از اول تا آخر باهاش بوديد يا ماساژ براي Price نيست.
باور كنيد من نميخوام جو بيخود بر عليه Cod درست كنم و دارم نظرم رو ميگم براي همه هم احترام قائل ولي Cod قشنگيش به همون برگشت به قديم! من توي COd4 بجز يك اشكن نفس گير تخيلي چيز ديگه اي نديدم راستشو بخوايد توي Cod2 چيز هايي بود كه در COd4 اصلا شما نمي ديديد!.
حداقل اين نظر من.

البته چه cod چه مربوط به جنگه جهنیه دوم باشه چه مربو ط بهجنگه جهانیه او ل باشه چه مربوط به جنگ هایه صلیبی باشه بازم کال آف دیوتیه ونمیشه ازش گذشت. علت این قرقر کردنامون هم اینه که با جنگ هایه مدرن بهمون خوش گذشت الان شاکی شدیم داره بر میگرده تو سبکه قدیمیه خودش .بازم میگم هر چی بسازن مهم اینه که اسمش cod یه.به نظره من حتی او ن نسخه یه 3 از این بازی هم که خیلیا میگفتن تکرار بود از بازیایی که بعد از اون عرضه شد خیلی خفن تر بود(مثله همین نسخه یه آخر مدال)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or