Closed Beta عنوان Mirror's Edge Catalyst تایید شد

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
«Mirror's Edge Catalyst» ادامه عنوان منحصر بفردی است که پس از 5 سال در E3 سال 2013 معرفی شد. حال پس از گذشت تقریباً 3 سال از توسعه بازی و با نزدیک شدن به عرضه بازی شرکت «EA» و استودیو «DICE» امروز بتای محدود [Closed Beta] این عوان را تایید کردند.
بتای این عنوان برای کنسول‌های PS4 ,XB1 و شبکه دیجیتالی EA Orgin در دسترس خواهد بود. افراد مشتاق می‌توانند از طریق وبسایت رسمی بازی برای ثبت‌نام اقدام کنند، اما بدلیل محدود بودن بتا تظمینی برای دسترسی قطعی به بتا وجود ندارد.

YvZg5.jpg

ابتدا قرار بود بازی در تاریخ 23 فوریه عرضه شود اما با تاخیر 3 ماهه مواجه شد که دلیل آن به گفته تهیه‌کننده بازی «اطمینان کامل از اینکه بازی به اندازه کافی به یاد ماندنی و بدون ایراد باشد.» ذکر گردید.

همچنین امروز تریلر داستانی بازی منتشر شد که از طریق لینک زیر می‌توانید دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
من یه چیزی رو الان متوجه نشدم و گیج شدم. بتا معمولا برای بازی های میاد که آنلاین داشته باشن. برای بازی های تک نفره و ... Demo میاد نه بتا! :دی قضیه چیه؟ بازی بخش آنلاین داره؟ :دی

من یه چیزی رو الان متوجه نشدم و گیج شدم. بتا معمولا برای بازی های میاد که آنلاین داشته باشن. برای بازی های تک نفره و ... Demo میاد نه بتا! :دی قضیه چیه؟ بازی بخش آنلاین داره؟ :دی
فکر نکنم، احتمالا در راستای تحول EA هست که می خواد آدم بشه مثل قدیما می خواد دمو بده!

من فقط میخوام ببینم بازی OW شده چطور شده چطور قراره اون جوی که نسخه قبلی داشت به این نسخه منتقل کنن نسخه قبلی عالی بود یعنی من که خیلی باهاش حال کردم .:)

فردین بتا کلا آنلاین آفلاین نداره که بتا بتاست کلا هم با دمو فرق میکنه دمو بخشی از بازی کامل شده هستش بتا بخشی از بازی کامل که باگ داره و هنوز در مرحله تغییرات قرار داره و با بازخورد ها و ... امکان داره بازی تغییر کنه .;)

واقعاً اتمسفر و فضاسازی این بازی همیشه به من حس امید و نترسیدن رو القا میکنه. رنگ ها، بافت ها و سطوح به طوری طراحی شدند که همیشه به خودت بگی "من تابحال اینجا نبودم ولی خیلی دلم میخواد اینجا باشم."
لعنتی، من کلمه ی «خاص» رو فقط اینجور جاها استفاده میکنم.
تریلر هم که به شدت زیبا کارگردانی شده بود.

فکر نکنم، احتمالا در راستای تحول EA هست که می خواد آدم بشه مثل قدیما می خواد دمو بده!

یجا تو اخبارا خونده بودم ک بازی کلن آنلاینه و ممکنه ک بعضی کاربرا توی بازیت بیان واین هم مث دیویژن و دستینی و اینجور بازیهای آنلاین قراربشه .بازم میگم فقط توی اخبار خونده بودم زیاد مطمعن نیستم:d

راستش من از نسخه ی قبلی زیاد خوشم نیومد بازی تو همه ی قسمت ها مشکل داشت ولی این بنظر خیلی خوب میاد مخصوصا تو زمینه ی گرافیک و گیم پلی !

تریلرو هم که دیدم راسما رفت تو لیست بازی های مورد انتظارم ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or