Cliffy B من اگه برگردم گذشته gears of war را تغییر میدم !

Gartall

کاربر سایت
Cliffy B من اگه برگردم گذشته gears of war را تغییر میدم !
resized_cliffyb3434121.jpg

طبق بیانه عجیب کلیفی بی خالق gears of war گفته میخوام تغییراتی در gears of war ایجاد کنم اگر که بتونم برگردم گذشته ؟
در گفتگو در GDC10 او سوالات زیادی بوجود اورد .
من اگه بتونم گذشته برگردم فکرم را عوض میکنم .من میخوام چیزهایی زیادی در مورد مارکوس فینیکس در شماره اول بازی GEARS OIF WAR بدونم ...در گفتگو با IGN . من یکم شخصیت پردازیه بیشتر میخوام . او یکم در شماره اول شخصیت پردازی خام داشت ( ضعف شخصیت پردازی در شماره ی اول )
روزی در اینده ان دلش میخواد که بیشتر در موردش بدونه .

--------------------------------
این سوال بوجود میاد شاید شماره ی بعدی GEARS OF WAR شماره 3 نباشه و به قول دوستان یه Spin off باشه که قبل GEARS OF WAR 1 که شخصیت مارکوس را بیشتر عمق بده که کی بوده . با این حال بنابه گفته EDGE هم خبرهایی در مورد اومدن شماره 3 بازی برای سال 2011 دارند .

http://xbox360.ign.com/dor/objects/14232680/gears-of-war-2/videos/cliffyb_inv_031510.html

آخرین ویرایش:
شاید منظورش دوران 13-14 سالگی مارکوس باشه همون موقع که مارکوس یه پسر جوان بود چون خودش گفته بود که این سن رو دوست داره و میدونیم که میشه رو شخصیت پردازیش کلی کار کرد تو این سن که معلوم بشه چرا مارکوس تو بزرگیش اینقدر به کلمات خاص علاقه داره. البته دقیقش یادم نیست شایدم 15 سالگی ولی به کلیفی کبیر تبریک میگم برای این ایده.
:دی- کوروش جان -ترکوندی- این بابا رو-
میدونم خیلیها نگرفتن- ولی گناه داره- اونم حق زندگی داره:دی

خیلی هم اصرار به خواب داره -با 15 ..........:biggrin1:

من واقعا این بازی رو دوست دارم درمورد شخصیت پردازی هم بنظرم درست تشخیص دادن بازی ازاین نظر جای کار بیشتری داره ولی اینکه بخوای RPG بشه یا یه چیزی تو همین مایه ها مخالفم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or