Cliff Bleszinski نسخه نسل هفتم Watch Dogs را مقصر کاهش کیفیت بازی می داند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Watch-Dogs-Game-Wallpaper-2.jpg

گرافیک بازی Watch Dogs این روزها بحث های بسیار داغی را به همراه داشته، طوی که حتی آقای Cliff Bleszinski هم سکوت نکرده اند. ایشان معتقند که کاهش کیفیت نسخه نسل بعدی Watch Dogs به خاطر این است که برای نسل قدیمی نیز عرضه می شود. آقای Cliff Bleszinski گفته اند:
شرط می بندم علت کاهش کیفیت گرافیکی Watch Dogs این است که برای کنسول های نسل هفتم هم عرضه می شود. بزرگترین دشمنان نسل جدید ناشرینی هستند که از نسل گذشته جدا نمی شوند. قبلا هم گفته بودم که این مورد کیفیت را پایین می آورد.
آقای Bleszinski اعلام داشته اند که این مورد باعث می شود مردم از خرید کنسول های جدید صرف نظر کنند و ناشران دائما بگویند "صبر کنید ما می خواهیم در حد نسل بعد ظاهر شویم ... شاید ... نه حقیقتا ... اوه حتی دلایلی هم برای Wii U داریم".
همچنین از نظر ایشان توسعه گرافیک بازی ها همیشه قربانی برای مولتی پلتفرم شدن آنها قربانی می شود. آقای Bleszinski ادامه می دهند:
شاخ و برگ دادن به گرافیک را مثال می زنم. به جای اینکه جزئیات بسیار زیاد در حد نسل بعد داشته باشید شما صرفا یک سری "صفحه" را دریافت می کنید و فقط رزولوشن تغییر می کند.
خیلی جالب خواهد بود که آیا عنوان جدید آقای Bleszinski که انحصاری PC است و فقط بر روی یک پلتفرم تمرکز دارد می تواند شگفتی بازیکنان را به همراه داشته باشد یا خیر.
آیا با صحبت های ایشان موافق هستید که مولتی پلتفرم شدن به بازی ضربه زده؟
DSO

آیا با صحبت های ایشان موافق هستید که مولتی پلتفرم شدن به بازی ضربه زده؟
برای بیشتر سازنده ها میشه گفت 99% این قضیه صدق میکنه !
واقعا ناشر تاثیر بسزایی در این قضیه داره ! وقتی بازی برای Wii U هم میخواد عرضه بشه (!) معلومه چه خبرایی پشت این قضیه هست !

حرفه بدی رو نمیزنه
اگر نسخه های نسل پیش رو بر میداشتن میتونستن بیشتر روی نسل جدید فکوس کنن .
واقعا جای تاسف داره اگر این بازی گرافیکه نسخه کنسولیش حتی مشابه اون چیزی نباشه که توی زمانه announce ps4 اعلام کردن !
توی تریلر جدید که اصلا توی خیابانها ادم نبود ... ماشینها تعدادشون کم شده ... ... انفجارها معمولی شده بود ....
من شخصا دیگه منتظره این بازی نیستم تا معلوم بشه قضیه چی هست ...

مثالش بازی Witcher 3 هست که روی pc و ps4 و xo بازیو داره میسازه.
حالا نمیگم یوبیسافت میتونه چیزی در حد ویچر بسازه ولی قطعا اگه فقط رو نسل بعد تمرکز میکرد خیلی بهتر از اینی که هست میشد هر چند هرچی که هست من همیشه دوستش دارم.

Sent From My Xperia L Using Tapatalk Pro

حرفه بدی رو نمیزنه
اگر نسخه های نسل پیش رو بر میداشتن میتونستن بیشتر روی نسل جدید فکوس کنن .
واقعا جای تاسف داره اگر این بازی گرافیکه نسخه کنسولیش حتی مشابه اون چیزی نباشه که توی زمانه announce ps4 اعلام کردن !
توی تریلر جدید که اصلا توی خیابانها ادم نبود ... ماشینها تعدادشون کم شده ... ... انفجارها معمولی شده بود ....
من شخصا دیگه منتظره این بازی نیستم تا معلوم بشه قضیه چی هست ...

من خودم هم با کلیت حرف آقای Cliff Bleszinski موافقم
اما شما که اینقدر رو گرافیک حساسی چه کاریه مگه آیه اوردند حتما با کنسول بازیش کنی نسخه پی سی رو بزن بر بدن و اساسی حالشو ببر.این یه نکته ،مورد دیگه هم اینکه مگه همه چیز گرافیکه، بابا به خدا شاید گیم پلی بازی عالی باشه .همین ایده جدیدی که تو بازی هست شاید واقعا خوب از اب دربییاد.
دیگه به نظرم غیر منطقی این بازی داره کوبیده میشه.
من مطمئنم نصف بیشتر اینایی که از گرافیک نسخه کنسولی ایراد میگیرند همه بازیهای مولتی پلتفرمشونو رو پی سی بازی می کنند.

----------------------------
آیا عنوان جدید آقای Bleszinski که انحصاری PC است و فقط بر روی یک پلتفرم تمرکز دارد می تواند شگفتی بازیکنان را به همراه داشته باشد؟
اصلا یک درصد هم شک نکن:d

این نکته هم از جانب استاد کلیف بی که این جا ستاینده کم نداره از تمام ابعاد عرض و طول و ارتفاع تو حلقم

همچنین از نظر ایشان توسعه گرافیک بازی ها همیشه برای مولتی پلتفرم شدن آنها قربانی می شود.

خودمو مثال میزنم ولی فکر کنم اکثریت گیمرها با من هم نظر باشن : این بازی از دید منتقدین ، گیمرها ، مورد انتظارترین بازی سال و برنده ی بی چونو چرا بود بعد معرفیش فقط بخاطر جزییات دقیقش که مربوط به گرافیک تکنیکیش میشد . من یکی کار به نسخه ی PCش ندارم ولی بعد دیدن IN G روی PS4 که تازگی نمایش دادن خیلی برام ناراحت کننده بود نه بخاطر اینکه PS4 قدرت اجرای این جزییات گرافیکی رو نداره ، بخاطر اینکه یاد هایپها و بمبهای خبری این بازی در همین اواخر میفتم . ولی هر چی نزدیک به زمان انتشار میرسیم خبرای ناراحت کننده بیشتر میشه ... مثل اخبار آخری که سازنده ی بازی گفت UBI مجبورمون کرد در E3 بیایم نمایشش بدیم !! توپو توی زمین هم میندازن ! یکی نیست به سازنده بازی بگه شما چیزی که نشون دادید مربوط به گیم پلی بود چه اصراری بود که اسکریپت شده و با اون جزییات نمایش بدید که توقعات تا این حد ازتون بالا برهکه حالا عین خر توی گل گیر کنید . این بازی بر روی کنسولها که گرافیک قابل قبولی در سطح انتظارات حداقل کشش خودشون هم نداره و سازنده معذرت میخوام جفنگ میگه . PC هم در تاپیکهای قبل گفتم ممکنه گرافیک قابل قبول باشه ولی جزییات راضی کننده نخواهد بود . CLIFF هم ناراحت شده کیفیت جزییاتو فدا کردن ..

شرط می بندم علت کاهش کیفیت گرافیکی Watch Dogs این است که برای کنسول های نسل هفتم هم عرضه می شود. بزرگترین دشمنان نسل جدید ناشرینی هستند که از نسل گذشته جدا نمی شوند. قبلا هم گفته بودم که این مورد کیفیت را پایین می آورد.

یعنی این قسمت حرف دل منو زده،یوبی باید از سازندگانی چون Rockstady و CD Project و RockStar یاد بگیره

آیا 2تای اول نمی تونستن از سودی که بازیهاشون روی نسل هفتم می تونست داشته باشه چشم پوشی نکنند؟؟یا آیا راک استار نمی تونست یه تاخیر 6 ماهه دیگه بزنه و GTA V رو روی PC,PS4,XBOX ONE هم زمان با نسخه های نسل هفتم عرضه کنه؟؟

خوشبختانه چیزی که امسال این سه استودیوی 3rd Party که نام بردم دارند وجدان کاری و اهمیت به کیفیت هست،این استودیوها مشتریشون رو همیشه لایق بهترین کیفیت می دونند،کسانی چون راک استار ثابت کردند برای فروش بیشتر و سود زیادتر نیاز نیست یک بازی رو برای 10تا پلتفرم عرضه کرد فقط کافیه کمی حرفه ای و با حوصله کار کرد تا هنگامی که بازی عرضه شد اینقدر با استانداردهای جهانی یکسان باشه که حتی به خاطر بازیتون برن کنسول بخرند،چیزی که سر GTA V زیاد اتفاق اوفتاد و بسیاری که کنسول نداشتند رفتند خریدن تا این عنوان رو از دست ندن یا دست کم زودتر لذت ببرند ازش

حرف بسیار زیبا و منطقی ، از یکی از با تجربه ترین بازیساز های دنیا...با این حرفش خیلی چیزهارو روشن کرد....همه بازی های جدید منجمله battle 4 , ac black flag , cod و.... روی کنسول های جدید قربانی نسل قبل شدن...به خاطر همین هم هست خیلی تفاوت فاحش نیست بین این نسل و نسل قبلی از لحاظ گرافیکی در بازی های multiplatform...وگرنه هر انسان عاقلی می فهمه تصویر گرافیکی کنسول های نسل جدید باید کم کم چندین برابر نسل قبل باشن ولی در عمل میبینیم که نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or