M movaffag کاربر سایت Nov 19, 2012 #1 سلام دوستان برای راحتی همه دوستان CALL باز یک کلن برای جمع شدن دور هم زدیم خوشحال میشم شما هم به ما بپیوندین Clan Name:iran-gamer
سلام دوستان برای راحتی همه دوستان CALL باز یک کلن برای جمع شدن دور هم زدیم خوشحال میشم شما هم به ما بپیوندین Clan Name:iran-gamer
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Nov 19, 2012 #3 نوشته شده توسط soorena: دوست عزیز میشه لطفا پلتفرم مورد نظرتون رو هم بگید بیشتر... دوست عزیز وسط بخش Xbox Live تاپیک زده ، حتما منظور ایشون Xbox بوده دیگه !
نوشته شده توسط soorena: دوست عزیز میشه لطفا پلتفرم مورد نظرتون رو هم بگید بیشتر... دوست عزیز وسط بخش Xbox Live تاپیک زده ، حتما منظور ایشون Xbox بوده دیگه !
MA2D97 کاربر سایت Nov 19, 2012 #4 نوشته شده توسط soorena: دوست عزیز میشه لطفا پلتفرم مورد نظرتون رو هم بگید بیشتر... ببخشیدا اومدین تو قسمت xbox بعد میگی چه پلتفرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط soorena: دوست عزیز میشه لطفا پلتفرم مورد نظرتون رو هم بگید بیشتر... ببخشیدا اومدین تو قسمت xbox بعد میگی چه پلتفرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M movaffag کاربر سایت Nov 19, 2012 #5 دوست من شرمنده مال xbox هست من باید قید می کردم دوستان عجله کنین که داریم راه میافتیم:d
Ebtehaj کاربر سایت Nov 21, 2012 #7 داداش با سروراي مسخره ی این بازی ميخايم كلن بزنیم چیکار کنیم؟ با كلنهای دیگه که نمیشه بازی كرد
E Easy_GoiiN کاربر سایت Jul 29, 2013 #9 نوشته شده توسط Ebtehaj: داداش با سروراي مسخره ی این بازی ميخايم كلن بزنیم چیکار کنیم؟ با كلنهای دیگه که نمیشه بازی كرد بیشتر... شما تا حالا COD آنلاین زدی؟ گمونم نزدی چون من با پینگ 150-200 هم راحت بازی می کنم.
نوشته شده توسط Ebtehaj: داداش با سروراي مسخره ی این بازی ميخايم كلن بزنیم چیکار کنیم؟ با كلنهای دیگه که نمیشه بازی كرد بیشتر... شما تا حالا COD آنلاین زدی؟ گمونم نزدی چون من با پینگ 150-200 هم راحت بازی می کنم.