گزارش Christopher Dring : لانچ افتضاح BO7 در اروپا ٬ فروش 60% کمتر نسبت به BO6 و 63% کمتر نسبت به BF6

Solidsnake_1

کاربر سایت
2568b0a9-5764-4e47-9160-dc0b7c9bb2b6_1135x594.jpg

لانچ افتضاح Call of Duty: Black Ops 7 در اروپا . این بازی در هفته اول عرضه ۶۳٪ کمتر نسبت به هفته اول Battlefield 6 فروخته است و همچنین فروش آن بیش از ۶۰٪ کمتر از Black Ops 6 که در سال گذشته منتشر شده ٬ بوده است. (فروش دیجیتال و فیزیکی) .

Call of Duty امسال با رقابت شدیدی روبه‌رو شده است. طبق گزارش Ampere Analysis، بیش از ۲۵٪ از بازیکنان ماه سپتامبر Call of Duty ، در ماه اکتبر Battlefield 6 را تهیه کرده‌اند. همچنینBlack Ops 7 امتیازهای پایینی از کاربران دریافت کرده است .

منبع

یحتمل سال بعد جمش میکنن و با یه بازی بهتر برمیگردن. بخصوص که سال بعد بتلفیلد نداریم. البته باید دیدن پلن EA برای بتلفیلد چیه و چطور ساپورتش میکنن.
EA هم می‌تونه مثل همینا عمل کنه و سالی یه نسخه بده! همون فرمول فیفا رو میندازن روش.
یه مشت اسکین، کاراکتر، مپ‌، چرت و پرت‌های دیگه😁

عربستان در این تصاحب تنها نیست. و خب کاره ای هم نخواهد بود. EA لایو سرویس های خوبی داره که بتلفیلد جزوی ازشون شده با عرضه نسخه ششم. سالانه نباشه درآمد رو از دست میدن. البته که باید سرانجام نسخه بتلفیلد رو هم دید.

بخش عمده پول این خرید رو عربستان داده و عملا مالکشه. چطور میتونه کاره ای نباشه؟ درسته در خط مشی EA قرارنیست دخالت کنه اما مالک همه کاره است. کاره نیست اصلا معنا نداره. اما گفتی EA چون میخواد سالیانه بتلفید بده خریداری شده. خوشحال میشم یه فکتی بیاری در این خصوص. منباب آگاهی خودم عرض میکنم. میخوام ببینم کجا گفته شده که EA رو خریدیم تا سالیانه بتلفیلد بدیم بیرون؟

EA هم می‌تونه مثل همینا عمل کنه و سالی یه نسخه بده! همون فرمول فیفا رو میندازن روش.
یه مشت اسکین، کاراکتر، مپ‌، چرت و پرت‌های دیگه😁

خوب همین کار هم زیرساخت میخواد. اکتی هم یه شبه این کارو نکرده. باید حداقل چندتا استدیو داشته باشن که کارشون فقط ساخت CoD ـه. بسیار هم کار هزینه بری هست. اکتی یه زمان ناشر بزرگی بود و بازی های زیادی داشت اما از وقتی تمرکزش رو گذاشت روی عرضه سالیانه CoD عملا همه بازی هارو کنار گذاشت تا بتونه تمام نیروها و پولی که داره رو معطوف به ساخت و ساپورت این بازی نگه داره. اگه EA هم بخواد سالیانه در این ابعاد BF بده بیرون باید یه همچین روشی رو پیش بگیره و کلا یا نیازمند یه سرمایه گزاری خیلی کلانه یا اینکه مثل اکتی همه بخش ها و بازی هارو تعطیل کنه تا از دم متمرکز بشن رو ساخت BF. کاری که اکتی میکنه اصلا ساده نیست و به راحتی بقیه نمیتونن از رو دستش تقلب کنن.

عربستان در این تصاحب تنها نیست. و خب کاره ای هم نخواهد بود. EA لایو سرویس های خوبی داره که بتلفیلد جزوی ازشون شده با عرضه نسخه ششم. سالانه نباشه درآمد رو از دست میدن. البته که باید سرانجام نسخه بتلفیلد رو هم دید.
بتلفیلد ۶ قراره برای طولانی مدت ساپورت بشه و سال دیگه نسخه جدیدی نمیاد! صرفا EA چند ماه پیش خبرش اومد که داره گزینه هارو بررسی میکنه که این فرنچایز میتونه سالانه باشه یا نه. هیچ نسخه جدیدی برای سال آینده در کار نیست وقتی قراره بتل ۶ حالاحالاها ساپورت بشه.
ــــــ
وقتی سر و کله یه رقیب کردن کلفت پیدا شد گند کار COD دراومد! چندسال بدون رقیب بیشتر از اون چیزی که باید دیده شد و حالا هم بساطش جمع شد تا بلکه یکم فشار بیاد به مغز نداشته مدیرای جدید این IP که نمیشه دری وری بسازی و همچنان با وجود یه بازی خیلی بهتر، فروش خوبیم داشته باشه.

مبارک ماله کش های کالاف باشه که 1 سال تاپیک bf6 رو ساییدن "اره داش فعلا با بتلت حال کن وقتی کالاف اومد 10 برابر فروخت میفهمیم کی به کیه"

View attachment 401585
بدون شرح :))
حالا جالب اینه که امسال مولتی پلیرش هم نتونسته پلیرها رو نگه داره.
روی استیم پلیرها یک سوم BF6 هستن ، این هیچی.

حتی در مقایسه با آپدیتهای بتل پس و... که نسخه های قبلی میدادن هم نتونسته پلیر جمع کنه.
Screenshot 2025-11-22 123021.jpg

این یعنی فاجعه.
================
نکته مثبتش اینه که بالاخره اونچیزی که پلیرها میخواستن شد و اینکه چرا یه رقیب درست و حسابی برای COD وجود نداره که باعث بشه اکتیویژن هم از دست از این کپی پیستهای سالانه برداره؟
Acti VS EA بالاخره وارد جنگ مستقیم شدن و خب این رو باید به فال نیک گرفت ، مطمئنا COD مجموعه ای نیست که بخواد با این شکست در افق محو بشه.
اکتیویژن هم آدم و استودیوی کار درست کم نداره که در صورت احساس خطر نتونه روی اونها حساب باز کنه.
خروجی این زد و خورد هرچی که باشه به نفع طرفدارهای دو سمت و کل صنعته.

بتلفیلد ۶ قراره برای طولانی مدت ساپورت بشه و سال دیگه نسخه جدیدی نمیاد! صرفا EA چند ماه پیش خبرش اومد که داره گزینه هارو بررسی میکنه که این فرنچایز میتونه سالانه باشه یا نه. هیچ نسخه جدیدی برای سال آینده در کار نیست وقتی قراره بتل ۶ حالاحالاها ساپورت بشه.
ــــــ
وقتی سر و کله یه رقیب کردن کلفت پیدا شد گند کار COD دراومد! چندسال بدون رقیب بیشتر از اون چیزی که باید دیده شد و حالا هم بساطش جمع شد تا بلکه یکم فشار بیاد به مغز نداشته مدیرای جدید این IP که نمیشه دری وری بسازی و همچنان با وجود یه بازی خیلی بهتر، فروش خوبیم داشته باشه.
حالا که نمیشه با فروش هفته اول اروپا بگیم بساطش جمع شد. کاد هنوزم فروش خودش رو داره. بتلفیلد سالانه نباشه، کاد یه کمپین درست بده این موضوع هم برطرف میشه. مولتی اش طبق گفته کامیونیتی مشکلی ندارد.

بخش عمده پول این خرید رو عربستان داده و عملا مالکشه. چطور میتونه کاره ای نباشه؟ درسته در خط مشی EA قرارنیست دخالت کنه اما مالک همه کاره است. کاره نیست اصلا معنا نداره. اما گفتی EA چون میخواد سالیانه بتلفید بده خریداری شده. خوشحال میشم یه فکتی بیاری در این خصوص. منباب آگاهی خودم عرض میکنم. میخوام ببینم کجا گفته شده که EA رو خریدیم تا سالیانه بتلفیلد بدیم بیرون؟
هنوز مشخص نیست درصد سرمایه این کنسرسیوم برای هر کدوم چقدر بوده. اینکه عربستان پولدار هست دلیل نمیشه بیشترین سهم رو داشته باشه.

اون چیزی که گفتم فکتی پشتش نیست. نظر شخص است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cloud Strife
حالا که نمیشه با فروش هفته اول اروپا بگیم بساطش جمع شد. کاد هنوزم فروش خودش رو داره. بتلفیلد سالانه نباشه، کاد یه کمپین درست بده این موضوع هم برطرف میشه. مولتی اش طبق گفته کامیونیتی مشکلی ندارد.

هنوز مشخص نیست درصد سرمایه این کنسرسیوم برای هر کدوم چقدر بوده. اینکه عربستان پولدار هست دلیل نمیشه بیشترین سهم رو داشته باشه.

اون چیزی که گفتم فکتی پشتش نیست. نظر شخص است.

تا جایی که من یبار آمار در آوردم سهم کمپانی کوشنر، یعنی Affinity Partners حدود 5 درصده (بر اساس یه سری گزارش ها)، این PIF هم قبلا یه سهم 9.9 درصدی داشته که الان سهمش رو نگه میداره و سهام ممتاز میشه کلا. یعنی تصمیم گیرنده میشه PIF.

اینکه من میگم خرید عربستان برای رقابت با CoD نیست به این دلیله که کلا اینا دنبال اهداف بزرگ تری هستن و دارن آروم آروم تبدیل میشن به یکی از امپراتورهای بزرگ ویدئو گیم. کلا اهدافشون بزرگ تر از این حرف هاست. پلن های EA برای بتلفیلد هم قطعا از مدت ها قبل استارت خورده و نمیتونه مربوط به این داستان باشه. به هر صورت نکته مهم اینه که EA برنامه های زیادی برای BF6 داره و ساپورت وحشتناکی ازش میکنه. نمیدونم کلا میخوان اصلا به سمت عرضه سالیانه برن یا نه، ولی قطعا این بازی حالا حالاها زنده است و پلیرهای بیشتری رو به خودش جذب میکنه.

• Like
Reactions: MoonD and Sysbother
تا جایی که من یبار آمار در آوردم سهم کمپانی کوشنر، یعنی Affinity Partners حدود 5 درصده (بر اساس یه سری گزارش ها)، این PIF هم قبلا یه سهم 9.9 درصدی داشته که الان سهمش رو نگه میداره و سهام ممتاز میشه کلا. یعنی تصمیم گیرنده میشه PIF.

اینکه من میگم خرید عربستان برای رقابت با CoD نیست به این دلیله که کلا اینا دنبال اهداف بزرگ تری هستن و دارن آروم آروم تبدیل میشن به یکی از امپراتورهای بزرگ ویدئو گیم. کلا اهدافشون بزرگ تر از این حرف هاست. پلن های EA برای بتلفیلد هم قطعا از مدت ها قبل استارت خورده و نمیتونه مربوط به این داستان باشه. به هر صورت نکته مهم اینه که EA برنامه های زیادی برای BF6 داره و ساپورت وحشتناکی ازش میکنه. نمیدونم کلا میخوان اصلا به سمت عرضه سالیانه برن یا نه، ولی قطعا این بازی حالا حالاها زنده است و پلیرهای بیشتری رو به خودش جذب میکنه.
این موضوع که PIF قبلاً در EA سهام داشته رو ازش اطلاعاتی نداشتم. ممنونم که اشاره کردی.

چیزی که من باور دارم اینه که بتلفیلد قرار نیست صرفاً برای رقابت با کاد ها، سالانه منتشر بشه بلکه صرفاً برای به حداکثر رساندن درآمد از ساختاری که توانست اعتماد پلیر ها رو کسب کنه. بتلفیلد بازی همیشگی نیست، تکراری میشه. اندازه داره برای فروش از طریق خرید های درون برنامه‌ای‌. با عرضه سالانه این موضوع برطرف میشه. کاد 18 سال هست که سالانه عرضه میشه، بتلفیلد هم می‌تونه.

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or