Century: Age of Ashes | PC

1637097428676.png
Century: Age of Ashes
Developer: Playwing
Platforms: PC, Consoles, Mobile
Release Date: Dec 2, 2021
Price: FREE TO PLAY​
در میان هیاهوی بازی های بزرگ، تا کمتر از یک ماه دیگر، شاهد عرضه عنوانی در سبک اژدهاسواری(!) خواهیم بود. سنتری: عصر خاکسترها، بازی جدید استدیو کوچک پلی وینگ است که تمرکز خود را بر روی مبارزات با اژدهایان گذاشته است.
در این عنوان (در زمان عرضه)، شاهد 3 کلاس مختلف اژدها خواهیم بود که هر کدام توانایی های خاص خود را دارا هستند.
Marauder ها کلاس هجومی بازی به شمار می روند که توانایی اصلی آن ها در مارک کردن و از پای در آوردن یک به یک دشمنان است.
Phantom ها بر مخفی کاری و نامرئی شدن، به همراه تله گذاری برای از پای در آوردن دشمنان تکیه دارند.
Winguard ها نیز در عمل کلاس پشتیبان به شمار می آیند و وظیفه اصلی آن ها حمایت از هم تیمی های دیگر است.

از نکات مثبت بازی می توان به امکان شخصی سازی کامل اژدها و سوارکار وی اشاره کرد. به گونه ای که ایتم های متفاوتی در این زمینه در دسترس خواهند بود که با ارتقا لول و یا در فروشگاه بازی، در اختیار بازیکن قرار می گیرند. لازم به ذکر است که منبع در امد اصلی سازندگان از بازی نیز، همین اسکین ها خواهند بود و بازی به هیچ وجه p2w نیست.

3 مود در بازی وجود دارد که هر کدام اهداف خود را دارا هستند:
carnage: مود رقابتی 6 در برابر 6 که عملا همان تیم دث مچ به شمار می رود.
Gates of Fire: نوع خاصی از capture the flag که برای بازی طراحی شده است. در اینجا شما پرچم را گرفته، آن را از گیت های تعیین شده می گذرانید. با گذر از تعداد کافی گیت، تیم شما برنده خواهد شد.
Spoils of War: در این مود باید طلا (امتیاز) جمع آوری کرده و در نهایت تیم حریف را شکست دهید.

در صورت تمایل می توانید با خرید یکی از سه Founder pack بازی، از سازندگان حمایت کرده، و ایتم های بخصوصی که پس از عرضه در دسترس نخواهند بود را بدست آورید.

من بتا را بازی کردم و خوشم اومد:دی
تیمشون به وضوح کوچیک هست (30 نفرن). اما بازی جالبی دارن میسازن. زمان بتا هم یه سری مشکلات به خصوص سر قیمت گذاری ایتم ها داشت بازی که امیدوارم رفع شده باشه.
سر کنترل اژدها هم با دسته انگار خیلی راحت تر از کیبور و ماوس بود. البته بگذریم که اینا در اصل اژدها نیستن و واورنن:دی ملت تو دیسکورد هم اینو بهشون گفتن. انگار تفاوت را نمیدونستن بندگان خدا، ماله کشی کردن:دی
در کل بازی فانی هست. ارزش تجربه را داره. اما مقیاسش فعلا کوچیکه و نیاز به گسترش داره.

@Oakenshield
آقا این بازی چقدر فان و جذابه :x =D>
F2play هست ولی اصلا P2win نیست.
بین این بازیهای کله گنده و پر ادعا خیلی چسبید.
من با گیم پد بازی میکنم و خیلی کنترل خوبی داره.

فقط کاش یک تنظیمات FOV بزارن، چشمم خیلی عادت ندارن به شرایط فعلی که داره.
=====
خب الان دیدم Advanced Video Settings زده بزودی...
پس میشه امیدوار بود.

• Love
Reactions: Oakenshield
@Oakenshield
آقا این بازی چقدر فان و جذابه :x =D>
F2play هست ولی اصلا P2win نیست.
بین این بازیهای کله گنده و پر ادعا خیلی چسبید.
من با گیم پد بازی میکنم و خیلی کنترل خوبی داره.
بازی خیلی خوبه در کل. اما سازنده هاش مشخصا تازه کارن. یه جاهایی را دارن خراب می کنن که اگه با همین فرمون برن، میخوره زمین این بازی.
۱.کلاس ها بالانس نیستن.
مارادر وحشتناک ضعیف تر از اون دو تای دیگه هست. مهم ترین مشکلش هم اینه که ابیلیتی برا disengage نداره. جدا از اون ابلیتیی نداره که از طریق غیر مستقیم دمیج بزنه و کیل بگیره.
منظورم مثل smoke trail و mine دو تا کلاس دیگه هست. مارادر عملا به درد spoils of war که مود رنک هست نمیخوره به هیچ وجه.
در این حد که من که marauder main هستم یه مدت زدم تو کار رنک، نه تنها از معدود مارادر ها بودم ، بلکه چنان k/d و winrate ام آسیب دید، که هنوز که هنوزه نتونستم کامل هیلشون کنم . یکیشون 1.09 هست اون یکی 0.87 :|

۲. مپ های بازی و مودها کم هستن . دلیل این بیشتر به خاطر کوچکی تیم سازنده هست. اما خب حداقل فعلا اذیت داره می کنه یکم.

۳.با افزایش لول، میزان xp مورد نیاز مکرراً می‌ره بالا. بدون هیچ حساب و کتابی.سقف نداره اصلا این. الان من لول ۲۴ ام دارم می کشم خودمو برسم به ۲۵

4.دراگون های لجندری همه پولی هستن. من به شخصه مشکلی ندارم زیاد چون کلا آدم کالکتوری نیستم اصلا. صرفا هم چیزای مارادر را میخرم و اژدهام هم هلستور هست. اما بی معنیه سیستم جم ها و یکم زیادی شوره.
باید تغییراتی بدن بهش.

کلا بازی باحالیه.اما مشکلاتش را تا سیزن بعد درست نکنن، میخوره زمین.
توی دیسکورد الان صدای خیلیا در اومده.

در مورد گیمپد هم بازی اوکی بوده همیشه. توی بتا با کیبورد و موس مشکل داشت بازی و navigate کردن سخت بود، که الان اونم اوکی شده.

مشکل اصلی من به شخصه فریم ریت هست.
فقط منتظرم اینا تنظیمات کامل گرافیک را ارائه بدن، همه چیز را بچسبونم کف بلکه یه فریم ۶۰ ای چیزی بگیرم تو مچ :)) رو این لپ تاپ پیر و خسته من بازی نوسان فریم زیاد داره.

• Love
Reactions: m.d.makan
خب پس مشخصا من خیلی کم بازی کردم.
درست میگی نقط قوت همچین بازیهایی بالانس و مود رنک هست که زنده نگهش میداره.
امیدوارم این مشکلات بهش رسیدگی کنن.

اما خب فکر کنم این مشکلات برای هر بازی آنلاینی طبیعی باشه، اونهم در شروع.
نکته مهم تر این که همونطور که گفتی سازنده بتونه به حرف پلیرها توجه کنه و هم توان ارائه یک تجربه بهتر و بهبود مشکلات داشته باشه.
امیدوارم از عهدش بر بیان، چون واقعا حیف میشه.

• Like
Reactions: Oakenshield
خب پس مشخصا من خیلی کم بازی کردم.
درست میگی نقط قوت همچین بازیهایی بالانس و مود رنک هست که زنده نگهش میداره.
امیدوارم این مشکلات بهش رسیدگی کنن.

اما خب فکر کنم این مشکلات برای هر بازی آنلاینی طبیعی باشه، اونهم در شروع.
نکته مهم تر این که همونطور که گفتی سازنده بتونه به حرف پلیرها توجه کنه و هم توان ارائه یک تجربه بهتر و بهبود مشکلات داشته باشه.
امیدوارم از عهدش بر بیان، چون واقعا حیف میشه.
اره طبیعی هست صد در صد، اما یکم دارن بد کار می کنن. استریم گذاشتن ، ملت گفتن فانتوم و مارادر را بالانس کنید، خیلی شیک گفتن اینا اوکین:| حالا یا دارن هنوز روش کار می کنن، یا زورشون نمی‌رسه بهبود بدن.
کلا ولی تو فاز فیدبک گرفتن هستن. یه survey هم گذاشتن تو دیسکورد. عملا بیشترش درباره آیتم های تزیینی بود :/
چیزی که من میترسم اینه که اینا بیان به سرنوشت فور انر دچار بشن : یه بازی بکر با ایده جالب و ناب که مشابهش نیست، اما سازنده هاش کند میزنن و ملت را فراری میدن. حالا فور انر سرورهاش نابود بود روز عرضه و کلی تک اعصاب خورد کن داشت و به زور یوبی سرپا موند و هیچوقت هم به اون تعداد پلیری که حقش بود نرسید، اینجا سازنده ها کلیت را خوب در آوردن، دارن یه سری جزییات را خراب می کنن.
امیدوارم به سرنوشت فور انر دچار نشن ، به خصوص که این جا دیگه خبری از یوبی نیست که به ساپورت بازی ادامه بده و اینا با این تعداد کم و بالتبع بودجه به مراتب کم تر میخورن زمین.

در هر صورت باید خوشبین بود. ایشالا که خیره :دی

• Like
1639763350230.png
1639763527042.png
پک های جدید بازی :x :x :x
4 سال تو فور انر در به در دنبال هلمت بالایی بودم. هیچوقت ندادن.
بعد تو سنتری تو هفته سوم عرضش کردن:x
shut up and take my money ترین لحظه ساله برام:دی
پ.ن: f2p+ cool cosmetics+ dragons = GOTY :D

m.d.makan

گفتم سازنده ها مشکل دارن یکم تو پشتیبانی. الان حرفمو کامل پس می گیرم:دی تو دیسکورد خبر دادن که داریم رو همه چیز کار می کنیم. فیدبک هاتون را گرفتیم و اوکی میشه همه چیز به مرور:x

• Love
درود من با پی اس بازی می کنم برای باز کردن تخم اژدها نمی دونم چه کنم اخرین مرحله. هرچی هم ترجمه می کنم چیزی نمی فهمم. خواهشا کمک کنید دارم دق می کنم
_۱۷۰۴۱۶_rx2h.jpg

درود من با پی اس بازی می کنم برای باز کردن تخم اژدها نمی دونم چه کنم اخرین مرحله. هرچی هم ترجمه می کنم چیزی نمی فهمم. خواهشا کمک کنید دارم دق می کنم
_۱۷۰۴۱۶_rx2h.jpg
میگه با اون قدرته Phantom's mystic shroud سه تا پرتابه رو جاخالی بده.
در واقع با اون قدرته که نامرعی میشی باید سه بار آتیش و قدرتهایی که دنباله دار میان سمتت رو جاخالی بدی .

میگه با اون قدرته Phantom's mystic shroud سه تا پرتابه رو جاخالی بده.
در واقع با اون قدرته که نامرعی میشی باید سه بار آتیش و قدرتهایی که دنباله دار میان سمتت رو جاخالی بدی .
مرسی واقعا از بس انواع حرکت ها و انواع اژدهایان رو امتحان کردم از لول ۱۹ رسیدم به لول ۳۵ و همچنان نفهمیدم باید چه کنم😶
دستت درد نکنه

• Like

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or