centOS

fr_sdgh

کاربر سایت
تاپیک بسته شد به دلیل "بی محتوا بودن" / حقیقتا بی محتوا نبود / توضیح بیشتر هم که داده نشد در موردش
آقا من عجله دارم شما بجای اینکه پاسخ بدید حذف میکنید
گفته بودم "برای سرور گیم میشه centOS نصب کرد"
حالا بزار بازش کنم تا بی محتوا بشه
روی vps میشه 1 سیستم عامل نصب کرد / برای نصب WHM نیاز به سیستم عامل لینوکس داره / حالا میشه از سیستم عامل لینوکس به عنوان سیستم عامل گیم سرور استفاده کرد؟
اصلا کسی هست سرور گیم راه اندازی کرده باشه؟!

تاپیک بسته شد به دلیل "بی محتوا بودن" / حقیقتا بی محتوا نبود / توضیح بیشتر هم که داده نشد در موردش
آقا من عجله دارم شما بجای اینکه پاسخ بدید حذف میکنید
گفته بودم "برای سرور گیم میشه centOS نصب کرد"
حالا بزار بازش کنم تا بی محتوا بشه
روی vps میشه 1 سیستم عامل نصب کرد / برای نصب WHM نیاز به سیستم عامل لینوکس داره / حالا میشه از سیستم عامل لینوکس به عنوان سیستم عامل گیم سرور استفاده کرد؟
اصلا کسی هست سرور گیم راه اندازی کرده باشه؟!
بله دوست عزیز من رو سنتوس 5 حدود 3 تا گیم سرور run کردم. البته فرقی بین توضیع های لینوکس وجود نداره ولی سنتوس برای سرور مناسب تره.
من الان برای BF2 و SA-MP gta5 و kaillera سرور زدم. و خیلی هم ارزون تر از ویندوز تموم شده. حدود 10 تومن ارزون تر . ماهی 15 تومن میدم. ولی باید با دستورات لینوس اشنا باشی چون باید با ssh وصل بشی به وسیله putty همون محیط dos . که من حدود 1 ماه طول کشید که ریز و بم لینوکس رو درووردم. :دی
این هم تایید فعال بودن سرور:دی

اگر بحث خصوصی هست خب نیازی به تاپیک برین تو پروفایل صحبتتون رو ادامه بدید :d . اگرم یه موضوع خاصی هست کلا حرفه ای توضیح نده . بیارش زیر دیپلم یه کم باری مبتدی ها توضیح بده بعد بکشونش به بحث حرفه ای . الان من اصلا به هیچ وجه نمیدونم این تاپیک برای چی زده شده یا خاصیتش چیه . حداقل این مسئله رو روشن کنید تا از بی محتوا بودن در بیاد :d . با تشکر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or