CDPR مالتی پلیر CP2077 رو تایید کرد + DLC رایگان و بسته الحاقی بخش تک نفره

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
بالاخره بعد حدس گمانه زنی های زیاد قسمت مالتی پلیر بازی رسما معرفی شد :

screenshot-twitter.com-2019.09.04-13_08_38.png

پ.ن :

screenshot-twitter.com-2019.09.04-13_03_16.png

DLC رایگان و DLC برا بخش سینگل پلیر هم برا بازی در نظر گرفته شده بعد تموم شدن کار CDPR با این بخش ها مالتی بازی منتشر میشه که کمه کم فک نکنم تا 2021 خبری ازش بشه (بستگی داره چند تا DLC بخوان منتشر کنن)

واقعا من هنوز نمیتونم درک کنم چجوری DLC ها رو CDPR رایگان عرضه میکنه..
Blood and Wine خودش قشنگ یه بازی جدا بود. اگر این محتوا دست EA بود 90 دلار میگرفت حداقل:D
Blood and Wine مجانی نبودا فک کنم 20 تا پولش بود:دی ولی خب انقد کلفت بود که ارزشش رو داشته باشه

Blood and Wine مجانی نبودا فک کنم 20 تا پولش بود:D ولی خب انقد کلفت بود که ارزشش رو داشته باشه
تو خط اول منظورم راجع به DLC های Cyberpunk بود که قراره مجانی باشه:D
تو خط دوم منظورم همون قیمت DLC های Witcher بود که اگر دست EA میبود 90 تا میگرفت حداقل رو هرکدوم:D

واقعا من هنوز نمیتونم درک کنم چجوری DLC ها رو CDPR رایگان عرضه میکنه..
Blood and Wine خودش قشنگ یه بازی جدا بود. اگر این محتوا دست EA بود 90 دلار میگرفت حداقل:D
کاش این رو هم اشاره می کردی که خود TW3 هم کلی DLC مجانی داشت، اکثر کمپانی ها برای همون لباس های اضافی شخصیت ها کلی پول میگیرن. خیلی خوبه CDPR! :دی

کاش این رو هم اشاره می کردی که خود TW3 هم کلی DLC مجانی داشت، اکثر کمپانی ها برای همون لباس های اضافی شخصیت ها کلی پول میگیرن. خیلی خوبه CDPR! :D
خوب همینو گفت دیگه :دی این حرکت CDPR بیشتر حرکت PR هستش یعنی مثلا میگن فلان آرمور و فلان کوئست رو تو بازی قرار ندید بعدا مجانی منتشرشون میکنیم که به نظرم هیچ اشکالی نداره این قضیه یعنی باید خدا خدا کنیم استدیو ها سر این مدل PR تو سر کله هم بزنن ولی خوب میبینیم تهش میان میگن بازیمون Lootbox نداره :)) عوضش CDPR میاد میگه این چیزا رو که نداریم هیچی بیاد DLC رایگان استفاده کنید :دی در کل تو یـ لول دیگه سیر میکنن امیدوارم تا سالیان سال همینجوری باشن .....

>:)
خوب همینو گفت دیگه :D این حرکت CDPR بیشتر حرکت PR هستش یعنی مثلا میگن فلان آرمور و فلان کوئست رو تو بازی قرار ندید بعدا مجانی منتشرشون میکنیم که به نظرم هیچ اشکالی نداره این قضیه یعنی باید خدا خدا کنیم استدیو ها سر این مدل PR تو سر کله هم بزنن ولی خوب میبینیم تهش میان میگن بازیمون Lootbox نداره :)) عوضش CDPR میاد میگه این چیزا رو که نداریم هیچی بیاد DLC رایگان استفاده کنید :D در کل تو یـ لول دیگه سیر میکنن امیدوارم تا سالیان سال همینجوری باشن .....
قشنگ جدیدا از هر فرصتی یک تیکه های ریزی به بتسدا هپ میندازی خوبه بلکه به راه راست هدایت بشه>:)

>:)
قشنگ جدیدا از هر فرصتی یک تیکه های ریزی به بتسدا هپ میندازی خوبه بلکه به راه راست هدایت بشه>:)
حالا بتزدا هیچی ولی ترند شده که همه میان از ترس میگن لوت باکس نداره و این صحبتا یا اینکه همش تزئینی بماند که همین امثال بتزدا ها میزنن زیر حرفشون الان توی F76 پی 2 وین اوردن دارن به ریش ملت میخندن کلا هیچ شرم و استاندارد اخلاقیی ندارن فقط یـ جوری تلکه کنیم گور بابای قول قراری که گذاشتیم راه راست هم صبر کن بتدا سر Starfield قرار بترکونه فقط صبر کن :D

آخرین ویرایش:
حالا بتزدا هیچی ولی ترند شده که همه میان از ترس میگن لوت باکس نداره و این صحبتا یا اینکه همش تزئینی بماند که همین امثال بتزدا ها میزنن زیر حرفشون الان توی F76 پی 2 وین اوردن دارن به ریش ملت میخندن کلا هیچ شرم و استاندارد اخلاقیی ندارن فقط یـ جوری تلکه کنیم گور بابای قول قراری که گذاشتیم راه راست هم صبر کن همون بتدا سر Starfield قرار بترکونه فقط صبر کن :D
من جدی نگران بتزدا هستم با این وضعیت فروشی که اینا میرن جلو بعید نیست یا درشکست بشن یا برن زیر بیرق سونی و ماکرو مگه هاوارد یک حرکتی با starfield و Elder scrolls بعدی بزنه

• Like
Reactions: just_p30
حالا بتزدا هیچی ولی ترند شده که همه میان از ترس میگن لوت باکس نداره و این صحبتا یا اینکه همش تزئینی بماند که همین امثال بتزدا ها میزنن زیر حرفشون الان توی F76 پی 2 وین اوردن دارن به ریش ملت میخندن کلا هیچ شرم و استاندارد اخلاقیی ندارن فقط یـ جوری تلکه کنیم گور بابای قول قراری که گذاشتیم راه راست هم صبر کن همون بتدا سر Starfield قرار بترکونه فقط صبر کن :D
من جدی نگران بتزدا هستم با این وضعیت فروشی که اینا میرن جلو بعید نیست یا ورشکست بشن یا برن زیر بیرق سونی و ماکرو مگه هاوارد یک حرکتی با starfield و Elder scrolls بعدی بزنه

من جدی نگران بتزدا هستم با این وضعیت فروشی که اینا میرن جلو بعید نیست یا ورشکست بشن یا برن زیر بیرق سونی و ماکرو مگه هاوارد یک حرکتی با starfield و Elder scrolls بعدی بزنه

بتسدا هیچوقت مشکلی پیدا نمی کنه از نظر این چیزایی که گفتی ، خیالت راحت باشه ! 10 تا بازی دیگم بدن همینطوری سره پا میمونن ! الان کمپانی مادر (ZeniMax Media) کاملا وضعش خوبه و مطمینا هیچی سره بتسدا نمیاد.بعیدم میدونم بخواد بتسدا رو بفروشه مگر ماکرو چیت پولشو بزنه (مثلا فانتزی ماکرو فن ها !)

خلاصه شما نگران این چیزا نباش هیچی نمیشه.

• Like
Reactions: mohsenebrahimi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or