Catherine | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تا مرحله 5 رفتم. وقتی می خواد لود بشه واسه مرحله بعد سیستم فریز می کنه و باید خاموش کنم. چند بار امتحان کردم ولی از همون جا گیر می کنه. بازی رو هار هم نصبه.
ایراد از چیه؟ چیکار کنم؟

من ديشب بازي رو تموم كردم. يه بازي بسيار خاص با ايده اي جديد و داستان بي نظير. بسيار لذت بردم. حتي سختي بازي هم خيلي لذت بخشه. به هر حال اگر گيم پلي بازي جذبتون كنه يه تجربه ي منحصر به فرد خواهيد داشت

من ديشب بازي رو تموم كردم. يه بازي بسيار خاص با ايده اي جديد و داستان بي نظير. بسيار لذت بردم. حتي سختي بازي هم خيلي لذت بخشه. به هر حال اگر گيم پلي بازي جذبتون كنه يه تجربه ي منحصر به فرد خواهيد داشت

می شه بگید پازل کجاسش لذت بخشه؟

Sent from my Galaxy S III using Tapatalk 2

می شه بگید پازل کجاسش لذت بخشه؟

Sent from my Galaxy S III using Tapatalk 2

گفتم سبکش خاصه. و بسیار سلیقه ای. من که خیلی خوشم اومد. اما راحت می شد یه بازی آرکید عالی باشه. داستان بازی بود که به نظرم باعث شد به یه بازی بی نظیر روبرو باشیم.

داداشی تاپیک از کجا اوردی بالا ؟
تاریخش ماله 6 ماه قبله .
ولی قیول دارم حرفتو روایت داستان عالیه
عیبش چیه؟فقط اخر هر فلور ک قسمت هست که یکم سخته

---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:09 AM ارسال شده بود ----------

به نظر منم داستانش خیلی واقع گرایانست و امثال این مرتیکه وینسنت دور و برمون پره.
خوب کلا همه جا هست فرقی نداره
این کلا بازیه که فقط میخواد داستان رو کامل روایت کنه و اگه وسط لودینگ هارو نگا کنید حرفهای زیبایی از شخصیتهای گوناگون توش دیده میشه که
ارزش تامل رو دارن

اونقدر از این بازی تعریف کردید که رفتم و کلی گشتم تا پیدا کردم
ببینیم چی از آب درمیاد

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

اصلا بازی قشنگی نیست. بیشتر افراد هم فقط و فقط بخاطر Cutsceen هاش می خرن چون +18ه

خیلی متفاوته, بستگی به سلیقه شما داره
بنظر من خیلی هم هنری وزیباست, گیم پلی منحصر بفرد و داستان جالب

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Last edited by a moderator:
خوب کلا همه جا هست فرقی نداره
این کلا بازیه که فقط میخواد داستان رو کامل روایت کنه و اگه وسط لودینگ هارو نگا کنید حرفهای زیبایی از شخصیتهای گوناگون توش دیده میشه که
ارزش تامل رو دارن
آره خب همیشه باید یکی پیدا بشه که کمتر از سنش رفتار کنه.
اون جمله های وسط لودینگش هم خیلی سریع میرن من همش تا نصفه میخونمشون. نمیشه از جایی همش رو پیدا کرد؟

آره خب همیشه باید یکی پیدا بشه که کمتر از سنش رفتار کنه.
اون جمله های وسط لودینگش هم خیلی سریع میرن من همش تا نصفه میخونمشون. نمیشه از جایی همش رو پیدا کرد؟
چرا فکر کنم بهش اگه اوکی شد من تصاویرش رو میزارم
کلا زییاست

شرمنده که تایپکو بعد از این همه وقت بالا اوردم.من چند ماه دنبال این بازیم ولی پیداش نمیکنم اگر کسی میدونه کجا میشه تهیه و یا دانلودش کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

• Like
Reactions: pbgame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or