Catherine در US منتشر خواهد شد.

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
catherine_int_stream--article_image.jpg

Catherine ، بازی متفاوت Atlus ، همانطور که انتظار میرفت، سرانجام تایید شد که در US نیز عرضه خواهد شد. این بازی چندی قبل در ژاپن منتشر شده بود.
این خبر به لطف leak شدن صفحه ی این بازی در سایت Gamestop که تبحر خاصی در اینکار دارد، درز کرده و نقشه های احتمالی Atlus برای انانس این بازی در غرب را نابود کرده!
به هر حال، این بازی 26 July امسال برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
منبع
منبع

خیلی وقت بود منتظرش بودم!
انتظار دارم که معماهاش منو ساعت ها پای بازی بنشونه. امیدوارم خوب باشه(حد اقل برای من!:d)

پ.ن : هنوز بازی نکردم!:d

لازم به ذکره که این بازی اصلا اون چیزی که فکر میکنید نیست. یا حداقل خیلی اون چیزی که فکر میکنید نیست. در واقع منظورم اینه که اگه خدای نکرده به خاطر چیز میز از این بازی خوشتون اومده، بازیهای بایوویر رو بازی کنید بیشتر گیرتون میاد. باور کنید :دی

لازم به ذکره که این بازی اصلا اون چیزی که فکر میکنید نیست. یا حداقل خیلی اون چیزی که فکر میکنید نیست. در واقع منظورم اینه که اگه خدای نکرده به خاطر چیز میز از این بازی خوشتون اومده، بازیهای بایوویر رو بازی کنید بیشتر گیرتون میاد. باور کنید :دی
اتفاقا من نسخه ژاپنیش رو بازی کردم و دقیقا همون چیزی بود که فکر میکردم و اصلا هم بخاطر ... بهش علاقمند نبودم، روایت داستان بازی در ابتدا بشکل خارق العاده ای عالی هست.
بازی پایان های مختلفی داره و برای انجام همه پایان هاش چیزی حدود 30 ساعت وقت مورد نیاز هست و البته معماهاش فک آدم رو روی زمین میندازه انقدر که سخت هستند!
بی صبرانه منتظر عرضش هستم.

اتفاقا من نسخه ژاپنیش رو بازی کردم و دقیقا همون چیزی بود که فکر میکردم و اصلا هم بخاطر ... بهش علاقمند نبودم، روایت داستان بازی در ابتدا بشکل خارق العاده ای عالی هست.
شما چجوری متوجه " روایت " داستان توی بازی ژاپنی شدی که هیچی ازش نمیفهمی :دی؟!

شما چجوری متوجه " روایت " داستان توی بازی ژاپنی شدی که هیچی ازش نمیفهمی :دی؟!
ای بابا منظورم همون صحنه شروع بازی و CG هایی بود که پخش میشد و بعد وارد شدن Vincent توی اون دنیای وهم آلود و ترسناک، از همین چیزاش بود که خوشم اومد دیگه:d

من کاری به بازی ندارم! فقط کسایی که میخواند بازی رو بگیرند مواظب باشند وقتی خونه نیستند کسی نره تو اتاقشون که اگر باکس شات های بازی رصد بشه احتمالا به فنا برید :d :d :d ( باکس شات No more heroes PS3 هم تقریبا اینجوری ولی باز وضعیتش بهتر از اینه :d )

من کاری به بازی ندارم! فقط کسایی که میخواند بازی رو بگیرند مواظب باشند وقتی خونه نیستند کسی نره تو اتاقشون که اگر باکس شات های بازی رصد بشه احتمالا به فنا برید :d :d :d ( باکس شات No more heroes PS3 هم تقریبا اینجوری ولی باز وضعیتش بهتر از اینه :d )
بابا مال No more heroes که چیزی نیست doa و rumbel rose که بد تره مال xbox هم بد نیست فقط مال ps3 مستهجنه:p

ای بابا منظورم همون صحنه شروع بازی و CG هایی بود که پخش میشد و بعد وارد شدن Vincent توی اون دنیای وهم آلود و ترسناک، از همین چیزاش بود که خوشم اومد دیگه
اینکه روایت نیست اسمش. روایت فقط صحنه سازی و اینا نیستش. دیالوگ هایی که گفته میشه مهم ترین نکته داستان سرایی یه اثر هستش. این بیشتر فضاسازی هستش :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or