Capcom: هیچ Monster Hunter‌ای فعلا برای PS Vita نخواهد آمد

RattleSnake

کاربر سایت
63278795658943992875.jpg

بدون بازی‌های third-party موفقیتی وجود ندارد، برای موفقیت در ژاپن نیاز به Monster Hunter است. این سری میلیون‌ها نسخه برروی PSP فروخته است و یکی از موفق‌ترین بازی‌های پرفروش در PSP و کشور ژاپن بوده است. اما به طور غیرمنتظره‌ای Monster Hunter به سمت 3DS رفت. طوی که انتظار می‌رود فروش این بازی در 3DS به PlayStation Vita ضربه بزرگی را بزند.

در فروم Capcom درباره عرضه Monster Hunter برای PS Vita بدین گونه سوال شد:"
طرفداران زیادی خواهان عرضه بازی Monster Hunter برروی کنسول دستی PS Vita هستند. اگر Capcom بازی را برای PS Vita عرضه کند مقدار زیادی سود نصیبش می‌شود. همچین باعث خوشحالی طرفداران زیادی خواهد شد."
Yuri L. Araujo دستیار بخش آنلاین CapCom و یکی از مدیران انجمن CapCom در پاسخ گفت:"
با عرض پوزش، فعلا برنامه‌ای برای عرضه بازی Monster Hunter برروی PS Vita نداریم. می‌توانید Monster Hunter Freedom را از فروشگاه پلی استیشن تهیه کنید.

این شایعه با تاخیر بازی Monster Hunter برروی 3DS بوجود آمد و باعث شد شایعاتی مبنی بر عرضه این بازی برروی PS Vita نیز به گوش برسد. در ژاپن شایعه شده بود Monster Hunter 4 برای PS Vita نیز خواهد آمد ولی به نظر می‌رسد این شایعات درست نیستند.

Monster Hunter 3 Ultimate چندی پیش برای 3DS و Wii U منتشر شد و Monster Hunter 4 نیز قرار است تابستان به صورت انحصاری برای 3DS عرضه شود.

منبع

آخرین ویرایش:
تا وقتي كه Soul Sacrifice هست كي ميره سمته Monster Hunter! اصلا شوخي ـش هم قشنگ نيست!
متن خبر مشكل داره!
Monster Hunter 3 Ultimate چندی پیش برای 3DS و Wii U منتشر شد و Monster Hunter 4 نیز قرار است تابستان به صورت انحصاری برای PS Vita عرضه شود.

انجای نشیمنگاه متزلزلشون. خود سونی و اینافونه دارن سول سکریفایس رو میسازن که MH رو میکنه تو قوطی بره پی کارش!
من یکی از فن های mh هستم و ساعت های مدیدی mh بازی کردم و بعد از تجربه demo ی soul sacrifice به این نتیجه رسیدم mh از هر نظر از ss ضعیف تر ولی به نظر من mh باید برای vita بیاد چون به بازی هایی که اسم بزرگی دارند نیاز دارد از اون طرف capcom برای دادن نسخه vita باید گرافیک رو به کل عوض کنه ولی در عوض می تونه همون کیفیت psp (البته یه خورده داغون تر) روی 3ds بده تازه install base شم سه چهار برابر vita هست این هم یک دلیل دیگه برای نشون دادن اینکه nintendo باعث در جا زدن صنعت گیمینگ است

من یکی از فن های mh هستم و ساعت های مدیدی mh بازی کردم و بعد از تجربه demo ی soul sacrifice به این نتیجه رسیدم mh از هر نظر از ss ضعیف تر ولی به نظر من mh باید برای vita بیاد چون به بازی هایی که اسم بزرگی دارند نیاز دارد از اون طرف capcom برای دادن نسخه vita باید گرافیک رو به کل عوض کنه ولی در عوض می تونه همون کیفیت psp (البته یه خورده داغون تر) روی 3ds بده تازه install base شم سه چهار برابر vita هست این هم یک دلیل دیگه برای نشون دادن اینکه nintendo باعث در جا زدن صنعت گیمینگ است

ببخشید من تمام این پست شما رو خوندم ولی متوجه نشدم که چطوری به این نتیجه گیری آخرش رسیدین..میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟

=))
یک نگاه به تاریخچه ی نو آوری های نینتندو بکن ببینم چه چیز هایی رو برای کنسول ها به ارمغان آوردن بعد این حرفو بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or