Capcom می خواهد از Remember Me یک فرنچایز بسازد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
news-rememberme.jpg

این هفته در Gamescom، کمپانی کپکام از IP جدید خود با نام Remember Me پرده برداری کرد. عنوانی Action-Adventure که بر روی PC، PS3 و Xbox 360 توسط Dontnod Entertainment ساخته خواهد شد.
تهیه کننده ارشد کپکام، آقای Mat Hart گفته است که کپکام چندین بازی مختلف از Dontnod می خواهد، در واقع یک فرنچایز کامل.

Hart در گفتگو با Joystiq گفت: "ما به دنبال این هستیم که به عنوان یک سازنده، رابطه ای طولانی مدت با آن ها داشته باشیم و این عنوان را به یک فرنچایز بزرگ تبدیل کنیم."

کپکام تاریخ عرضه این عنوان را May 2013 در نظر گرفته است. Hart در این رابطه گفت: "اگر شما این عنوان را دیر زمانی در سال بعد عرضه کنید، آن وقت شما آرام آرام آن را به نسل بعد کنسول ها خواهید کشاند و کاری که ما می خواهیم انجام دهیم این است که این عنوان را بر روی کنسول های نسل حاضر عرضه کنیم تا با فروش خوب آن، یک IP جدید را پایه ریزی کرده باشیم. پس از آن، ادامه آن را به عنوان یک فرنچایز بر روی کنسول های نسل بعد بسازیم."

آیا شما تصمیم کپکام مبنی بر عرضه زود هنگام این بازی تا دیر هنگام را محتاطانه می دانید؟

منبع

کل ایده ی رفتن تو ذهن و اینا خیلی فان میزنه. اگه همه چی خوب از آب در بیاد مطمئنا میتونه به یه فرنچایز خوب تبدیل بشه. به شدت از بازی خوشم اومده و بهش امیدوارم! (مخصوصا که فضا سایبر پانک ـه! >:d< )

من تازه گیم پلی این رو دیدم ! :دی خیلی عالی به نظر میرسه و ایده های باحالی داره. اگه این ویژگی جالبی که توی ویدئوی گیم پلی نشون دادن رو به خوبی کار کنن و تکراری نشه ، میتونه بازی فوق العاده ای بشه !
یه نکته جالب در مورد گیم پلی بازی هم این بود که اولش یه لحظه فکر کردم دارم Watch Dogs رو میبینم ! :دی عجیبه که این دو تا بازی تازه معرفی شدن و قاعدتآ سازنده های هیچ کدوم به اون یکی دسترسی نداشتن ، ولی از بعضی جهات خیلی به هم شباهت دارن !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or