Capcom: منتظر RE7 باشید. فعلا برنامه ای برای Devil May Cry جدید نداریم.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
RPoE8.jpg

Dengeki PlayStation این هفته سوال و جواب بزرگی با سازنده های ژاپنی داشته که در ادامه میتونید بخش مربوط به کپکام اون رو بخونید. سازنده های کپکام در این سوال و جواب از RE7 سخن گفته اند و همینطور اعلام کرده اند که فعلا برنامه ای برای Devil May Cry جدید ندارند.

از طرف آقای Masachika Kawata تهیه کننده سری Resident Evil:
سوال: میگن سری RE داره اون حس ترسناک بودنش رو از دست میده. نظر شما در این مورد چیه؟

جواب:
از اونجایی که (سری رزیدنت ایول) Spin-Off های زیادی داشته، میتونم درک کنم که چطور ممکنه (هوادارا) به همچین نتیجه ای رسیده باشند. و البته من باور دارم که باید ما عناوینی که روی ترسناک بودن تمرکز دارند نیز بسازیم. من (به ساخت اینجور عناوین) فکر و خودم رو برای (ساختشون) آماده میکنم.

سوال: آیا نسخه های HD ای از عناوین RE2, RE3 و RE Outbreak ساخته خواهد شد؟

جواب:
مشکلات زیادی وجود داره، ولی دوست داریم تا جایی که ممکنه به درخواست (هوادارا) پاسخ بدیم. [یادداشت: چند وقت پیش نسخه ریمیک RE2 معرفی شد.]

سوال: و در مورد RE7 چی؟

جواب:
ما در حال حاضر در وضعیتی نیستیم که در موردش صحبت کنیم.... ولی منتظرش باشید.

از طرف آقای Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده سری DMC و Basara:
سوال: آیا برنامه ای برای ساخت انیمه و Spin-Off در سری Basara دارید؟

جواب:
دوست داریم اینکار رو بکنم، ولی فعلا مشخص نیست.

سوال: در مورد Devil May Cry جدید یا یک Dragon's Dogma آفلاین چطور؟

جواب
: اینا هم چیزایی هستن که شخصا دوست دارم انجامشون بدم، ولی (فعلا) براشون برنامه ای نداریم.

منبع

آخرین ویرایش:
از اونجایی که (سری رزیدنت اویل) Spin-Off های زیادی داشته، میتونم درک کنم که چطور ممکنه (هوادارا) به همچین نتیجه ای رسیده باشند
25r30wi.gif

همین اسپین اف ها بودن که اون حس ترس رو حفظ کردن چی میگه این:|

رزیدنت اویل محبوبترین بازی ژاپنی برا من هست :d
ولی خب چیزهایی که در سالهای اخیر و بعد از Re4 تجربه کردم شکنجه بوده! اگه قراره بازی روند این شماره های اخیر رو ادامه بده من دیگه طاقت شکنجه ندارم :(
البته بعد شماره ۴ شماره ی ۵ هم حداقل از لحاظ گیم پلی و فنی قابل قبول بود! اما خداییش این شماره ۶ چی بود؟! :| حالا بگذریم از رولیشن ها و اون عذاب روح اپریشن راکون سیتی!
نیاز به کارگردان قوی در بین استودیوهای ژاپنی بیشتر از غربی ها مورد نیازه و اگه این بازی دست شخص مطمعنی نیفته کماکان بیراهه نصیبش میشه!

25r30wi.gif

همین اسپین اف ها بودن که اون حس ترس رو حفظ کردن چی میگه این:|
فکر کنم منظورش ORC و الان Umbrella Corps باشه که بیشتر شبیه بازیای TPSـند و ربطی به RE ندارن. خصوصا یادمه وقتی ORC اومد تقریبا همه از سری RE ناامید شده بودن و الان با UC دوباره داره یه همچین وضعیتی پیش میاد.

ای بابا پیر شدیم رفت :(
پس این dmc 5 کی رونمایی میشه
من که علاق شدیدی به h&s دارم هم نینجا گایدن نابود شد و هم بایونتا انحصاری شد و dmc هم که کلا برنامه ای براش ندارن ، باید همیشه تو کف بمونم:(

نمیدونم چرا کپکام هی هینت میده از DMC5 بعد دوباره میاد میگه نه خبری نیس. هرجور نگاه کنیم این TGS بهترین موقع برای معرفی DMC5 بود, هم خیلی وقته از DmC گذشته هم DMC4SE خوب فروخته هم الان هیچ AAA معرفی شده ی H&S نداریم (غیر از GoW که دست و پا شکسته معرفی شده یا For Honor و Ni Oh که یکم با اون H&S خالص فاصله دارن) از نظر امکانات و استودیو هم هیچ مشکلی نداره (حداقل در ظاهر قضیه که اینجور به نظر میاد) و خیلی راحت میتونه سرمایه گذاری کنه بازیو به بهترین حالت بسازه.

حالا نمیدونم این تکذیب در حال ساخت بودن DMC5 اگه سر کاریه که هیچ! ولی اگه واقعا هیچ برنامه ای هنوز ندارن سیاست اشتباهی رو پیش گرفتن به نظرم.

من که زیاد حرفای کوبایاشی رو جدی نمیگیرم. مطمئنا نمیشه توقع داشت که بیاد خیلی راحت خبر ساخت DMC5 (اونم بعد از 8 سال!) رو توی یه Q&A ساده تایید کنه. معرفی DMC5 اگه درست انجام بشه میتونه یه بمب خبری برای یه کنفرانس به حساب بیاد پس نباید توقع داشته باشیم که الان بیان با تایید ساختش سورپرایز معرفی شدنش رو خراب کنند :دی

اصلا این موضوع به کنار، اینطوری که کوبایاشی میگه الان روی هیچی پس کار نمیکنند و نشستن دارن بشکن میزنند :دی
باسارا؟ برنامه ای نداریم.
DMC؟ برنامه ای نداریم.
DD؟ برنامه ای نداریم.

نه وجدا میتونید این حرفش رو قبول کنید؟ :دی یعنی دوتا تیم کپکام (ایتسونو و سازنده های باسارا) کاملا بیکار نشستن و هیچکاری انجام نمیدن؟ :دی

آخرین ویرایش:
یعنی :| :|:| خق بدید منتظر یک بازی نیستیم و باید منتظر باشیم ولی منتظر یک بازی هستیم نباشید باشیم و خبری نخواهد بود :|

آخرین ویرایش:
نه وجدا میتونید این حرفش رو قبول کنید؟ :دی یعنی دوتا تیم کپکام (ایتسونو و سازنده های باسارا) کاملا بیکار نشستن و هیچکاری انجام نمیدن؟ :دی

حالا تیم باسارارو که نمیدونم ولی خب ازونجایی که خبری نیس ازشون شاید یه کارایی دارن میکنن :d

ولی تیم ایتسونو یا همون تیم DMC زمان ساخت DmC کارشون مشاوره بود فقط انگار :d حالا بعد اون دو حالت داره یا داشتن در کنار DMC4SE روی DMC5 کار میکردن یا نه فعلا توو برنامه ی کپکام نبوده DMC5, تازه بعد از ریلیز DMC4SE شروع کردن استارت ساختو زدن, از اونور یادمه یکی از حرفای ایتسونو بود که کل بودجه ی اختصاص داده شده به DMC4SE اندازه ی HD کردن بازی و اضافه کردن ورجیل بود! یعنی حتی یه بودجه ی کوچیک برای لیدی و تریش درنظر نگرفتن; به نظرم کپکام اصلا تیم ایتسونو رو تحویل نمیگیره اون از سپردن DmC به NT با وجود تیم ایتسونو اینم از DMC4SE.

یه چیزی که خیلی جالبه اینه که هیچکس از Deep Down خبر نمیگیره انگار اصلا بازی ای به این اسم وجود نداشته :d

حالا تیم باسارارو که نمیدونم ولی خب ازونجایی که خبری نیس ازشون شاید یه کارایی دارن میکنن :d

ولی تیم ایتسونو یا همون تیم DMC زمان ساخت DmC کارشون مشاوره بود فقط انگار :d حالا بعد اون دو حالت داره یا داشتن در کنار DMC4SE روی DMC5 کار میکردن یا نه فعلا توو برنامه ی کپکام نبوده DMC5, تازه بعد از ریلیز DMC4SE شروع کردن استارت ساختو زدن, از اونور یادمه یکی از حرفای ایتسونو بود که کل بودجه ی اختصاص داده شده به DMC4SE اندازه ی HD کردن بازی و اضافه کردن ورجیل بود! یعنی حتی یه بودجه ی کوچیک برای لیدی و تریش درنظر نگرفتن; به نظرم کپکام اصلا تیم ایتسونو رو تحویل نمیگیره اون از سپردن DmC به NT با وجود تیم ایتسونو اینم از DMC4SE.

یه چیزی که خیلی جالبه اینه که هیچکس از Deep Down خبر نمیگیره انگار اصلا بازی ای به این اسم وجود نداشته :d

من این رو یه جور دیگه ای میبینم مرتضی. به نظر من دلیل اینکه به 4SE زیاد بودجه ندادن اینه که میخواستن بودجه شون رو به DMC5 اختصاص بدن و نمیخواستن زیاد روی یه نسخه Special که هدفش بیشتر سر زبون آوردن سری اصلیه، هزینه کنند :دی

در مورد تیم ایتسونو هم اتفاقا مرتضی سر Dragon's Dogma کلی بهشون بودجه دادن و بعد از RE6 پرخرج ترین بازی تاریخ کپکام بود :دی همون موقع که اینا داشتن DD رو میساختن NT هم داشت DmC رو میساخت و تقریبا یه چندسالی هست تیم ایتسونو بیکاره (حتی 4SE هم با نظارت ایتسونو بوده و یه تیم دیگه روش کار میکرده) :دی

این Deep Down هم قبلا در موردش گفتم :دی به نظرم مشکل اصلی Panta Rhei ـه. دقت کنی بعد از Deep Down هیچ بازیی با این انجین معرفی نشد و همین یکی هم که معرفی شده کلا گم و گوره. به نظر من دلیل اصلیی که بازیای کپکام مثل RE7 اینقدر طول کشیده معرفیشون برمیگرده به همین مشکلات PR. من حدس میزنم بازیای جدید کپکام (حتی همین RE7) هم احتمالا از UE4 استفاده میکنند و کپکام بیخیال PR میشه.

من این رو یه جور دیگه ای میبینم مرتضی. به نظر من دلیل اینکه به 4SE زیاد بودجه ندادن اینه که میخواستن بودجه شون رو به DMC5 اختصاص بدن و نمیخواستن زیاد روی یه نسخه Special که هدفش بیشتر سر زبون آوردن سری اصلیه، هزینه کنند :دی

در مورد تیم ایتسونو هم اتفاقا مرتضی سر Dragon's Dogma کلی بهشون بودجه دادن و بعد از RE6 پرخرج ترین بازی تاریخ کپکام بود :دی همون موقع که اینا داشتن DD رو میساختن NT هم داشت DmC رو میساخت و تقریبا یه چندسالی هست تیم ایتسونو بیکاره (حتی 4SE هم با نظارت ایتسونو بوده و یه تیم دیگه روش کار میکرده) :دی

این Deep Down هم قبلا در موردش گفتم :دی به نظرم مشکل اصلی Panta Rhei ـه. دقت کنی بعد از Deep Down هیچ بازیی با این انجین معرفی نشد و همین یکی هم که معرفی شده کلا گم و گوره. به نظر من دلیل اصلیی که بازیای کپکام مثل RE7 اینقدر طول کشیده معرفیشون برمیگرده به همین مشکلات PR. من حدس میزنم بازیای جدید کپکام (حتی همین RE7) هم احتمالا از UE4 استفاده میکنند و کپکام بیخیال PR میشه.
درمورد DMC4SE میشه اینجوری نگاه کرد ولی علی دیدیم که با همون بودجه کم بازم لیدیو تریشو ساختن خیلی ام خوب ساختن, با یکم هزینه بیشتر قشنگ میشد مثل ورجیل ایده آلشون کرد, خدارو خوش میومد :d

این قضیه ی Dragons Dogma رو چون خیلی پی گیرش نبودم نمیدونستم :d پس اگه یه بودجه در حد DD هم برای DMC5 بزاره کپکام, فوق العاده میشه وضعیت :d

همم ... آره میشه به قضیه اینطوری نگاه کرد; یا همین SF که داره با UE ساخته میشه, میشه گفت یه نشونه ی دیگشه, نظریه جالبی بود :d

آخرین ویرایش:
هردوشو بیان معرفی کنن
یه اویل با شخصیت اصلی لئون با موهای خوشگلش و یه دختر هم بزارن کنارش خوب میشه
یه دویل با شخصیت دانته و نرو هم بد نیست:d

هردوشو بیان معرفی کنن
یه اویل با شخصیت اصلی لئون با موهای خوشگلش و یه دختر هم بزارن کنارش خوب میشه
یه دویل با شخصیت دانته و نرو هم بد نیست:d

یه دختر خوشگل مثل اشلی گراهام منظورته:dd
ولی بشخصه بعد اویل پنج بقیه رو در حد نیم ساعت بازی کردم امیدوارم اویل هفت به ریشه ها برگرده ک فک کنم غیر ممکنه بازم یه کال اویل تحویلمون میدن!

هر قدر بیشتر شبیه evil within باشه موفق تره.واقعا ناراحت کنندس ک ی عنوانی مثل اویل باید برای اینکه از روند خسته کنندش خارج بشه از فرنچایزای نو ظهور الهام بگیره
برای من یکی که اگ کریس توش قابل بازی باشه کافیه :d

یه دختر خوشگل مثل اشلی گراهام منظورته:dd
ولی بشخصه بعد اویل پنج بقیه رو در حد نیم ساعت بازی کردم امیدوارم اویل هفت به ریشه ها برگرده ک فک کنم غیر ممکنه بازم یه کال اویل تحویلمون میدن!

شما سری رولیشنز رو بازی نکردی؟:d/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or