Capcom در مورد Dino Crisis and Onimusha میگود

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
dinocrisis.jpg

امروز رییس بخش برنامه ریزی و فروش کپکام با Ign در مورد ساخت بازی جدید از دو سری بازی Dino Crisis and Onimusha صحبت کرد ایشون گفتن وقتی ما به فکر ساخت ادامه از این دو بازی هستیم که ایده عالی در دست داشته باشیم ایشون توضیح دادن که Onimusha یک و دو دو عنوان قوی بودن ولی نسخه سوم و Dawn of Dreams انچنان موفق نبود در ادامه توضیح دادن که بازی Onimusha یک بازی هست برداشته از تمدن ژاپن و فروش این بازی خارج سرزمین ژاپن قدری سخت خواهد بود ایشون در باره بازی Dino crisis هم این چنین گفتن ما داریم صحبت میکنیم که بتونیم یک ایده برای بازی بذاریم ولی فعلا ما هیچ تمایلی برای روشن کردن دوباره این بازی و فرنچایز نداریم
منبع

خودشونم فهمیدن که 2تای بعدی onimusha خیلی جالب نبوده ،اگه دوباره مثل شماره 2 شو بسازن عالی میشه.
امیدوارم گند نزنن به هرچی بازیه.
ولی خوب باز جای خوشالی داره که این دو عنوانو میخوان بسازن،بسی شاد بشدیم.ممنون بابت خبر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
اوف.......
بالاخره تایید شدن!!
خیلی خبر خوبی بود!!!
ولی با این وضعیت کپکام نمیشه بهشون امیدی داشت!!!:(
خودت فهمیدی چی گفتی :دی ؟ اولا که تایید نشدن ! بعد میگی بالاخره تایید شدن و خبر خوبی بود بعد میگی نمیشه بهشون امید داشت :دی ؟!

ایشون گفتن وقتی ما به فکر ساخت ادامه از این دو بازی هستیم که ایده عالی در دست داشته باشیم
مثلا یه دفعه این ایده بیاد که برای غرب پسند شدن اونیموشا بشه fps :d
به عنوان تنوع هم دینو رو بکنن rpg یه تایم بار هم بزارن یه بار دایناسور ها حمله کنن تایم بار پر شد ما با اسلحه بزنیمشون :d

• Like
Reactions: Bayonetta
نه همون بهتر که نسازه من به عنوان طرفدار DINO خواهش دارم CAPCOM دست از ور رفتن با این IP بر داره و بره سر یه Ip دیگه .

ONIMUSHA رو هم همچنین او ایده غربی کرده این IP ها رو ترو خدا CAPCOM جان با خودت به گور ببر من حاضرم دیگه DINO و ... بازی نکنم ریبوت های مسخره یا ... ازش نبینم .

در ادامه توضیح دادن که بازی Onimusha یک بازی هست برداشته از تمدن ژاپن و فروش این بازی خارج سرزمین ژاپن قدری سخت خواهد بود
به به ! :دی چشممون روشن :دی
برای فروش بیشتر بدن بازیرو بانجی یا IW بسازه ! :دی
بهرحال خوشحال گشتیم ...

یادش بخیر DINO رو روی پدر بزرگ (ps one) بازی میکرم جایگزین خوبی برای RE بود! خدا خدا میکنم اصلا دیگه سمت این بازی نره Capcom تا ما بسی خاطرات خوشمون با این بازی خراب نشه!
یه dino crisis هم رو xbox امده بود ، درسته ؟
آره Dino 3 روی Xbox اومده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or