Capcom: تمام DLC های مرتبط با گیم پلی SF V را میتوان به صورت رایگان بدست آورد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
درود

شرکت کپکام در پنل SF V خود در EVO از خبرهای هیجان انگیزی برای هواداران این عنوان رونمایی کرد. در کنار تاکید بر این مورد که دیگر خبری از چندین نسخه مختلف نخواهد بود و کپکام برای راحتی هواداران بازی تنها همان دیسک اولیه SF V را تا پایان ساپورت خواهد کرد و نیازی به خریدن نسخه های X Edition بازی نیست، این شرکت از برنامه جدید و هیجان انگیزش برای DLC های SF V نیز خبر داد.
K9p0t.jpg
tJz1Z.jpg

برخلاف عُرف همیشگی ژانر مبارزه ای که پس از عرضه بازی اولیه تنها میتوان شخصیت های جدیدی که سالها بعد عرضه میشوند را با پول خریداری کرد، اینبار کپکام قرار است به بازیکنان این قابلیت را بدهد تا شخصیت ها رو به صورت رایگان دانلود کرده و با انجام بازی و بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنان را باز کنند. این خبر بدین معناست که حتی 2 یا 3 سال بعد از عرضه SFV نیز بازیکنان میتوانند صرفا با همان 60 دلار اولیه ای که پرداخت کرده اند گیم پلی و شخصیت های جدید بدست آورند. کپکام تاکید کرده که این موضوع برای تمام DLC های مرتبط با گیم پلی در SF V صدق خواهد کرد.

YNE9d.jpg
9P5I9.jpg

شیوه کار بدین صورت است که با بازی کردن SFV بازیکنان Fight Money بدست میاورند و سپس بعد از عرضه DLCها و دانلود آنان میتوانند با استفاده از Fight Money بدست آورده خود آنها را باز کنند. لازم به ذکر است که قابلیت باز کردن و خریداری DLC ها به صورت معمول و با پول واقعی نیز در بازی وجود دارد تا کسانی که فرصت و وقت کافی برای بدست آوردن Fight Money را ندارند با خریدن Zenny به صورت معمول DLC ها را خریداری کنند.

bpUL1.jpg

کپکام همچنین تایید کرده که به هنگام عرضه، SF V از 16 کرکتر قابل بازی بهره خواهد برد که 4 تای آنها شخصیت های کاملا جدید در دنیای Street Fighter هستند. به مرور زمان قرار است کپکام همانند SF IV شخصیت های جدیدی را به صورت DLC به بازی اضافه کند که همانگونه که پیشتر ذکر شد میتوان این شخصیت ها را به صورت کاملا رایگان بدست آورد.

Street Fighter V قرار است اوایل سال 2016 منحصرا برای PS4 و PC عرضه شود.

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا این حرف واسه capcom من که باورم نمیشه :d مگه داریم.؟مگه میشه.؟ :d capcom و DLC رایگان.؟:dامیدوارم کاری که CD project تو دنیای بازی باب کرده باعث بشه همه به این سمت بیان دیگه برای هر چیزی مجبور نشیم پول بدیم.

یعنی واقعا این حرف واسه capcom من که باورم نمیشه :d مگه داریم.؟مگه میشه.؟ :d capcom و DLC رایگان.؟:dامیدوارم کاری که CD project تو دنیای بازی باب کرده باعث بشه همه به این سمت بیان دیگه برای هر چیزی مجبور نشیم پول بدیم.

امکان نداره :d

من خودم هروقت میرم تو استور بازیارو ببینم به یه صحنه های وحشتناکی مواجه میشم مثل اینا:

The Division™ Gold Edition ناقابل 100 دلار

Call of Duty®: Black Ops III - Digital Deluxe Edition اینم 100 دلار

Assassin’s Creed® Syndicate Gold Edition این یکی خیلی ارزون تره 90 دلار

RAINBOW SIX® SIEGE GOLD EDITION اینم 90 دلار

Madden NFL 16 Super Deluxe Edition این 100 دلار

FIFA 16 Super Deluxe 100 دلار

یا مثلا تو همین فایتینگا : Mortal Kombat رو سرچ کنی واقعا خندت میگیره:

https://store.playstation.com/#!/en-us/search/f=%5Emortal%2Bkombat%7Cbucket~games%3Aplatform~ps4%7C

(رو هرکدوم لینکش رو گذاشتم

یعنی میان آخر اسم بازی یه " کوفت ادیشن " اضافه میکنن قیمت رو میکنن 100 دلار :d البته بیشتر اینایی که اینکارو میکنن شرکتاش رو همه میشناسن :d

دیگه کم کم بازیا رو کلی ازشون میزنن میدن 60 دلار میگن اگه میخوای کامل بازی کنی 100 دلار :d

بازم دم CD و Capcom تو این مورد گرم که سر بازیای خفنی مثل اینا از این مسخره بازیا در نمیارن

امکان نداره :d

من خودم هروقت میرم تو استور بازیارو ببینم به یه صحنه های وحشتناکی مواجه میشم مثل اینا:

The Division™ Gold Edition ناقابل 100 دلار

Call of Duty®: Black Ops III - Digital Deluxe Edition اینم 100 دلار

Assassin’s Creed® Syndicate Gold Edition این یکی خیلی ارزون تره 90 دلار

RAINBOW SIX® SIEGE GOLD EDITION اینم 90 دلار

Madden NFL 16 Super Deluxe Edition این 100 دلار

FIFA 16 Super Deluxe 100 دلار

یا مثلا تو همین فایتینگا : Mortal Kombat رو سرچ کنی واقعا خندت میگیره:

https://store.playstation.com/#!/en-us/search/f=%5Emortal%2Bkombat%7Cbucket~games%3Aplatform~ps4%7C

(رو هرکدوم لینکش رو گذاشتم

یعنی میان آخر اسم بازی یه " کوفت ادیشن " اضافه میکنن قیمت رو میکنن 100 دلار :d البته بیشتر اینایی که اینکارو میکنن شرکتاش رو همه میشناسن :d

دیگه کم کم بازیا رو کلی ازشون میزنن میدن 60 دلار میگن اگه میخوای کامل بازی کنی 100 دلار :d

بازم دم CD و Capcom تو این مورد گرم که سر بازیای خفنی مثل اینا از این مسخره بازیا در نمیارن

اونا که دیگه واقعا شورش و درآوردن..!!ولی همیشه همینه از بد بدتر هم هست :dقیمتها این نسل فضایی شده..!!یه بازی رو بدون هیچ تغییری ریمستر میکنن میدن 40 تا 60$ هیچی فقط شده FULL HD 1080 ببخشید قابش هم عوض شده :dاینو یادم نبود :d

حاضرم شرط ببندم که مقدار FM ها اون قدر کم باشه و قیمت dlc ها اون قدر زیاد باشه که عملا ملت برن پولشو بدنو dlc رو بگیرن از این کپکام همه چی بر میاد این جوری حرفی هم باقی نمی ذاره

حال بهم زن تر از اشتباهات نسل قبل کپکام، اینه که یه عده با کوچیکترین خبر مثبتی در مورد این شرکت خودشون رو به در و دیوار میکوبن تا کپکام رو پایین بیارن.

منکه دارم کم کم به کپکام امیدوار میشم :d امیدوارم بعضی شرکتا یاد بگیرن DLC اشغال با قیمت فضایی نچپونن به مردم :|
------
یه DMC5 معرفی کنه دیگه از کپکام هیچی نمیخوام :bighug::d

من به این نسل امیدوارم :d

بزرگترین جهش مثبت نسل رو تا الان که بدون شک Square Enix داشته و دوباره محبوبیت قبلش (و حتی بیشتر) رو کسب کرد

Capcom هم همین راه رو پیش گرفته تقریبا و تو این چند وقته کار بدی من ازش ندیدم اتفاقا هرچی طرفدارا خواستن انجام داد حالا چه بخواد Remaster باشه یا نباشه کارش رو خیلی خوب تا الان انجام داده

فقط مونده یه DMC 5 معرفی کنه و یه IP قدیمی رو زنده کنه تا دیگه بشه Capcom محبوب قدیمی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or