Call Of Duty4 به صورت حقيقي در حالت HD اجرا نمي شود

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از OXM.co.uk (Offical Xbox Magazine):
پس از رسوايي كه در مورد Halo3 و اجرا نشدن آن به صورت حقيقي در حالت HD شد ، حالا ظاهرا نوبت COD4 است.
طي مطلبي كه در Forum سايت EvilAvatar و انجمن تخصصي Benyod3D به‌آن اشاره شد. بازي COD4 كه چندي پيش به بازار عرضه شده به طور حقيقي در حالت 720P كه اين روزها به يك حالت استاندارد براي بازي هاي نسل جديد تبديل شده اجرا نمي شود. بلكه بازي در حالت 600P اجرا مي شود.
ممكن است در وحله اول كسي اين موضوع را باور نكند اما پس از موضوعي كه در مورد Halo3 پيش آمد اكنون همه نگاه ها به سوي اين موضوع است تا درستي يا نادرستي آن تاييد شود.

من چند وقتي بود كه مي خواستم اينو بگم اين بازي توي مانيتور من كمي ماته و شفافيت بازي هاي ديگم رو نداره يه سري ديگه از بازي هام هم همين حسو داشتم كه ديدم درست از اب دراومد مثل halo3 pgr3

حالا چه فرقي داره من كه تفاوتي بين 720p با 1080i نديدم حالا چه برسه 600p تا 750p

چرا خيلي تفاوت داره من تست كردم ديدم مثلا pgr3 خيلي شفافيتش پايينه توي بازي هاي كامپيوترم معلومه
بين 720 تا 1080i قبول دارم اون تفاوتش انچنان نيست
البته اين مسئله براي تلويزيون ها كم رنگ تره و روي مانيتور كيفيت بيشتر كاهش پيدا مي كنه(دليلشم نميدونم شايد به خاطر ساختارشه اما خودم از نزديك اينو ديدم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or