Call of Duty: Warzone رایگان برای همه

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
شرکت Activision سازنده Call of Duty: Modern Warfare دیروز در وبلاگ سایت خبر از ارائه عنوان جدیدی تحت نام Call of Duty: Warzone داد. در این پست  به رایگان بودن این بازی برای همه کاربران اشاره شده است.
warzone-1.jpg

ماجرا از این قرار است که حالت جدید بازی Call of Duty ، مبارزه آنلاین شما با 150 نفر در نقشه ی بزرگ Verdansk را امکان پذیر خواهد کرد و Warzone در حقیقت یک عنوان بتل رویال رایگان است. از امروز بازیکنان عنوان Modern Warfare میتوان زودتر از سایرین به Warzone دسترسی داشته باشند. اما کسانی که این عنوان را تهیه نکرده اند، نیازی به خرید کل بازی نخواهند داشت و آخر وقت امشب این بازی برای عموم یه صورت رایگان قابل دسترسی خواهد بود.
warzone-0.jpg

اگر نسخه Call of Duty: Modern Warfare را بر سیستم خود نداریدبه فضایی معادل 80 تا 101 گیگابایت (بسته به پلتفرم) نیاز خواهید داشت. همانطور که حدس زدید زمان زیادی هم (مخصوصا در ایران) برای دانلود این بازی صرف خواهد...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
چند گیگ هست ؟ مثل اینکه جدا از بازی اصلیه و یه بازی جداگانه هست و رایگان . تنها مشکلی که میمونه بحث آی پی ایران و .... هست
افرادی که Cod Modern warfare رو دارن حدود 20گیگ دیگه باید دانلود کنن.

بقیه باید حدود 100 گیگ دانلود کنن... :|

• Like
Reactions: Black Roz and zerio

ای بابا عجب بساطی گیر کردیما:|:| من همین چند روز پیش ۱۱ گیگ دانلود کردم روی Xbox one یعنی باید دوباره ۲۰ گیگ دیگه دانلود کنم.؟؟؟ !!!! ای بابا دارم روانی میشومx-(x-(x-(من نمی‌خوام warzone بازی کنم ای بابا
من فقط عشقم S&D هست یا نهایت TDM چرا باید به آتیش این مد بسوزم..؟~X(=P~:D

نامحدود شبانه همراه اول بگیرید دانلود مشکلی نداره . من خودم دیشب از 2 شب تا 10 صبح 85 گیگ دانلود کردم حالا سرورهای مختلف متفاوته ، یکم بالا یکم پایینتر

نامحدود شبانه همراه اول بگیرید دانلود مشکلی نداره . من خودم دیشب از 2 شب تا 10 صبح 85 گیگ دانلود کردم حالا سرورهای مختلف متفاوته ، یکم بالا یکم پایینتر
خوش به حالت.منم همین بسته رو دارم.پاره بشه 1 مگ سرعت دانلود میده.سه شبه گذاشتم دان بشه هنوز تموم نشده.پدر گوشی در اومد.راه حل دیگه ای سراغ ندارین؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or