Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
بقدری از ماهها قبل از معرفی رسمی، کوبیدن و بد گفتن ازین بازی که کسی رو نمیبنم که شوق و ذوقی داشته باشه براش!
خسته شدن ملت از WW2 هم بی تاثیر نیست البته (برای خودم که به شخصه تکراری نمیشه هرگز)

حالا یسری حرفا هست که بیشتر به MW میکشه تا BO گانپلی و این خبر خوبی میتونه باشه حداقل..

تیز کردن بازی, به شکل رسمی شروع شد

The Call of Duty: Vanguard Teasing Has Officially Begun

بقدری از ماهها قبل از معرفی رسمی، کوبیدن و بد گفتن ازین بازی که کسی رو نمیبنم که شوق و ذوقی داشته باشه براش!
خسته شدن ملت از WW2 هم بی تاثیر نیست البته (برای خودم که به شخصه تکراری نمیشه هرگز)

حالا یسری حرفا هست که بیشتر به MW میکشه تا BO گانپلی و این خبر خوبی میتونه باشه حداقل..
پس مشکلات اخیر بلیزارد, به کل اکتیویژن هم سرایت کرده, عجب :|

موضوع تکراری شدن جنگ جهانی نیست, اون BF5 بود که ملت ازش خسته شده بودن, چون بعد از BF1 دوباره رفتن سراغ جنگ جهانی :D
موضوع اصلی کیفیت خود بازی هست, الان BF1 بهترین FPS جنگ جهانی در چند سال اخیره, اما در عوض خیلیا میگفتن COD: WW2 ضعیف هست, نمونه دیگش هم خود BF5, که همه چیش دانگرید شده بود نسبت به 1

مطمئن باشید اگه جنگ جهانی خریدار نداشت نمیومدن بسازن, خودم اصلا تاپیک رو به عشق همون جنگ جهانی زدم :D, بازی مدرن هرچقدرم خفن باشه, اون حس نوستالژیک دوران جنگ جهانی و مدال افتحار, یه چیز دیگست :-"

بشخصه, بشدت از دوشیدنای اکتیویژن بدم میاد, سری رو از نماد کیفیت تبدیل کردن به ,همون بازیه که هرسال میاد و همونی که هر کودکی باید داشته باشه :D

اما مشکل دیگه اینه که Sledgehammer و treyarch بشدت ضعیفن, وقتی با Infinity Ward مقایسش کنید قشنگ مشخصه
واقعا عجیبه که کولدوار نمراتش با مدرن وارفر به اون خوبی در یک سطحه, چون با با وجود استفاده از همون انجین و است, بازم گیم پلیش ضعیف تره :|.

لباسها و اسلحه ها بیشتر میخوره WW1 باشه ولی مثل اینکه گفتن WW2 هست!!
و نمیدونم لوکیشن کجاست که درخت نخل داره یعنی جنگ با ژاپنی ها میتونه باشه؟
طبق معمول هم یک خانم و یک مرد سیاهپوست حتما باید رو پوستر اصلی باشه

شمال آفریقا میتونه باشه.
همین الان باخبر شدم ظاهرا بازی در دنیایی اتفاق میفته که WW2 تموم نشده و بعد از ۱۹۴۵ ادامه داره
شاید مثل ولفنشیتن قراره نازی های عجیب و غریب ببینیم

همین الان باخبر شدم ظاهرا بازی در دنیایی اتفاق میفته که WW2 تموم نشده و بعد از ۱۹۴۵ ادامه داره
شاید مثل ولفنشیتن قراره نازی های عجیب و غریب ببینیم

همینه قطعا.
شایعاتش بود از چند روز پیش..
و جمله آخر تیزر هم مهر تایید رو زد;

See them rise

کنجکاوم ببینم میتونه به اندازه W درگیرکننده دربیاره این جهان موازی رو یا نه. هرچند W یکمقدار تم فانتزیش از واقع گراییش کم میکرد.
به کسانی که علاقه مند هسشتند به این ستینگ، سریال the man in the high castle هم توصیه میشه. سریال خیلی تاپی نیست اما میشه وقت گذاشت براش.

تیزرهایی که تا حالا پخش شده خیلی نسبت به سری های قبلی متفاوت میزنن به نظرم..رنگ (قرمز) و نحوه نمایش لوگو هم متفاوته...به نظر میاد با یه بازی تاریک طرفیم |-)
تقریبا 4 ساله در دست ساخته...امیدوارم مارو به اون سالهای طلایی جنگ جهانی برگردونه.

تریلر رو دیدم تم بازی رو دوست داشتم.یک حالت دارکی داشت.برعکس بتل v که اصلا هیچ حس جنگ جهانی دومی به ادم نمیداد... محیط ها شاد و شنگول گل و بلبل.:|خداییش،چی بود بتل :-??v
والا محیط های بتل خیلی خوب بودن!! آدم ساعت ها بازی میکرد حس خستگی بهش دست نمیداد.
الان حتی COD MW هم که من دارم بازی میکنم به خاطر تم مرده و زردش شدیدا خستم میکنه.

این چیزیم که از تریلر دیدم اتفاقا تم اش یک کم به روشنی BF5 میل میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or