hdxc کاربر سایت Nov 20, 2011 #1 گفتم یه تاپیکی بزنم بچه ها رکورد های خودشون رو بزارن اینجا فقط یک نکته: رکوردی اگه میزارید ویدیو یا عکسی هم بزارید
گفتم یه تاپیکی بزنم بچه ها رکورد های خودشون رو بزارن اینجا فقط یک نکته: رکوردی اگه میزارید ویدیو یا عکسی هم بزارید
farshid.parvar کاربر سایت Nov 20, 2011 #2 نوشته شده توسط hdxc: گفتم یه تاپیکی بزنم بچه ها رکورد های خودشون رو بزارن اینجا فقط یک نکته: رکوردی اگه میزارید ویدیو یا عکسی هم بزارید بیشتر... وقتی پای بازی نشستی که حسش نیست بلند شی عکس بگیری. مرحله اول تا ویو 30 اگه تونستم عکس هم میزارم.
نوشته شده توسط hdxc: گفتم یه تاپیکی بزنم بچه ها رکورد های خودشون رو بزارن اینجا فقط یک نکته: رکوردی اگه میزارید ویدیو یا عکسی هم بزارید بیشتر... وقتی پای بازی نشستی که حسش نیست بلند شی عکس بگیری. مرحله اول تا ویو 30 اگه تونستم عکس هم میزارم.
hdxc کاربر سایت Nov 22, 2011 #3 یه سوال:اگه پول موشک نداشته باشی چطور هلیکوپتر رو بزنیم؟من خیلی وقتا بخاطر همین مشکل از بازی زدم بیرون
یه سوال:اگه پول موشک نداشته باشی چطور هلیکوپتر رو بزنیم؟من خیلی وقتا بخاطر همین مشکل از بازی زدم بیرون
The Punisher کاربر سایت Dec 15, 2011 #4 نوشته شده توسط hdxc: یه سوال:اگه پول موشک نداشته باشی چطور هلیکوپتر رو بزنیم؟من خیلی وقتا بخاطر همین مشکل از بازی زدم بیرون بیشتر... هلیکوپتر رو با predator نزن! اگه دقت کنی هر 10-15 ثانیه تیر میزنه. وقتی تیر میزنه باید کاور بگیری و بین اون زمان بهش تیر بزنی. جاگرنات ها رو هم یه فلش بنگ بندازید با C4 راحت میشه کشتشون. Reactions: hdxc
نوشته شده توسط hdxc: یه سوال:اگه پول موشک نداشته باشی چطور هلیکوپتر رو بزنیم؟من خیلی وقتا بخاطر همین مشکل از بازی زدم بیرون بیشتر... هلیکوپتر رو با predator نزن! اگه دقت کنی هر 10-15 ثانیه تیر میزنه. وقتی تیر میزنه باید کاور بگیری و بین اون زمان بهش تیر بزنی. جاگرنات ها رو هم یه فلش بنگ بندازید با C4 راحت میشه کشتشون.
Angry man کاربر سایت Aug 4, 2012 #6 35 مپ resistance نکته:بهترین راه کشتن جاگرنات 1.با predator 2.اول یه فلش بنداز بعد با machine gun بیوفت به جون سرش
35 مپ resistance نکته:بهترین راه کشتن جاگرنات 1.با predator 2.اول یه فلش بنداز بعد با machine gun بیوفت به جون سرش