Multi Platform Call of Duty: Modern Warfare 사

سازنده
Infinity Ward
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1779982730531.png 1779987163807.png

🟡 مارک گریگزبی و جک اوهارا، مدیران استودیوی اینفینیتی وارد، تایید کرده‌اند که Call of Duty 2026 نسخه‌ای جدید از سری Modern Warfare خواهد بود. آن‌ها همچنین تأکید کردند که این پروژه چیزی فراتر از یک نسخه‌ی معمولی در تاریخ این مجموعه است.در بیانیه این استودیو آمده است:

ما اینفینیتی وارد هستیم. ما تجربه‌های نبردی عمیق و غوطه‌ورکننده خلق می‌کنیم که تأثیری متفاوت بر مخاطب می‌گذارد. همزمان با آغاز فصلی جدید برای این استودیو، ما بر ارزش‌های بنیادین خود تمرکز کرده‌ایم: اشتیاق، دقت، وسواس کاری و تلاشی بی‌وقفه برای خلق برترین سرگرمی در صنعت بازی. بازی بعدی ما، حاصل همین طرز تفکر است؛ اثری مصمم، جسور و خستگی‌ناپذیر که توسط تیمی ساخته شده است که تک‌تک جزئیات، سیستم‌ها و لحظات بازی را تا مرز نهایت توان خود به پیش برده‌اند.

به نمایندگی از تمامی اعضای استودیو اینفینیتی وارد، ما به آنچه تاکنون خلق کرده‌ایم، می‌بالیم و بسیار هیجان‌زده‌ایم که سرانجام فرصت به اشتراک‌گذاری آن با شما فراهم شده است.

جک اوهارا در مصاحبه با IGN خاطرنشان کرد:

فرهنگ کاری ما روی ساخت بهترین بازی ممکن متمرکز است. ما به تخصص خود عشق می‌ورزیم و تلاش می‌کنیم بدون تعصب، بازخوردهای یکدیگر را بشنویم تا کیفیت بازی را ارتقا دهیم. هدف ما فقط و فقط ارائه بهترین تجربه ممکن به بازیکنان است.

علاوه بر این، تأیید شده است که بازی‌های جدید این سری دیگر برای کنسول‌های PS4 و Xbox One عرضه نخواهند شد.

-----------------------------------------------

🔵 بصورت رسمی تایید شد بازی فقط برای کنسول های نسل نهم ریلیز میشه.

🔵 بصورت رسمی تایید شد در آینده دیگر هیچ کدام از عناوینCOD در روز انتشار بر روی سرویس گیمپس منتشر نخواهند شد.

آخرین ویرایش:
🔵 حساب کاربری Call of Duty Alerts اولین ویدیو گیم پلی مربوط به مومنت بازی را به نمایش گذاشت:

View attachment گیم پلیalert.mp4

🔴 براساس اعلام سازندگان، تصمیمات مهلک پرایس در نسخه گذشته، او را در مسیر تاریک و بی‌بازگشتی قرار داده که وی را از یک نظامی وفادار به یک قانون‌شکن فراری تبدیل کرده است.
این تغییر شخصیتی، پیامد مستقیم اتفاقات پایانی Modern Warfare 3 است؛ جایی که پرایس با قتل ژنرال شپرد، خط قرمزی را رد کرد که دیگر راه بازگشتی از آن وجود ندارد.

کارگردان روایی بازی در این رابطه گفت: ما در این نسخه مسیر جدیدی را برای پرایس ترسیم کرده‌ایم تا ببینیم او در مواجهه با نبردهای پیش‌رو چگونه عمل می‌کند.

1780165718279.png

آخرین ویرایش:
PS4 و Xbox One حذف شدن ولی Switch 2 اضافه شده، به نظرم توقع جهش بزرگ نداشته باشین بهتره
به عنوان کسی که Xbox Series X و PS5 و PS5 Pro و الانم Switch 2 رو تجربه کردم به هیچ وجه سوئیچ رو پایین تر از بقیه کنسولا نمیبینم. انصافا تو خیلی از گیمای AAA عالی و کاملا نزدیک به کنسولای فلگشیپ عمل کرده

• Like
Reactions: FARNOOD007 and ps34
🔴 منوی مولتی پلیر Modern Warfare 4 + اسکین جدید گوست:

1780167717878.png

پ.ن: هربار که خبری از بازی میزارم گوشه فکرم به این هست اگر تا آبان پروتکل‌های پرکاربرد مانند IPv6 و HTTP3 و UDP و SSH باز نشن ما قراره چجوری این بازی و بقیه مولتی ها رو تجربه کنیم !

🔴 منوی مولتی پلیر Modern Warfare 4 + اسکین جدید گوست:

View attachment 407591

پ.ن: هربار که خبری از بازی میزارم گوشه فکرم به این هست اگر تا آبان پروتکل‌های پرکاربرد مانند IPv6 و HTTP3 و UDP و SSH باز نشن ما قراره چجوری این بازی و بقیه مولتی ها رو تجربه کنیم !
اون به کنار من به دوستایی که داشتم و نسل قبل همش باهم پلی میدادیم ولی الان دیگه نمیتونن نه کنسول بخرن نه بازی و پلاس یا PC رو فکر میکنم
ـــــــــــ
چقدر رابط کاربری منو یاد Call of duty مدرن اورجینال میندازه

• Like
Reactions: FARNOOD007 and ps34
من از ترس گرونی نسخه عادیشو گرفتم. حقیقتا از بعد مدرن ۲۰۱۹ تنها نسخه ای هست که چشممو گرفت پیش خریدش کنم مخصوصا که حداقل ظاهرش از زباله های بلک آپس ۶ و ۷ بهتره! بدترین سناریو مدرن ۳ هم باشه مولتیش شرف داره به اون خزعبلات.
تا اون موقعم ایشالا نتا بهتر میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or