Amir Wrench کاربر سایت Dec 17, 2013 #1 با سلام خدمت دوستان. کسایی که می خوان یه کلن باز کنیم اینجا اعلام آمادگی بکنند که اوکی اش کنیم. ممنون
با سلام خدمت دوستان. کسایی که می خوان یه کلن باز کنیم اینجا اعلام آمادگی بکنند که اوکی اش کنیم. ممنون
Amir Wrench کاربر سایت Dec 17, 2013 #3 خوب . اگه 6 نفر بشیم می تونیم یه کلن تشکیل بدیم که شب ها بریم کلن وار. حالا بذار 6 نفر بشیم بعد در مرد اسم و لیدر کلن نظر سنجی می کنیم.
خوب . اگه 6 نفر بشیم می تونیم یه کلن تشکیل بدیم که شب ها بریم کلن وار. حالا بذار 6 نفر بشیم بعد در مرد اسم و لیدر کلن نظر سنجی می کنیم.
Amir Wrench کاربر سایت Dec 25, 2013 #8 اوکی هالا بکس یه اسم برای کلن پبشنهاد بدین و همینطور یه لیدر از بین همین افراد که اینجا هستند.
Hamed 3594 三島 一八 کاربر سایت Dec 25, 2013 #9 اگه بقیه بچه ها موافق باشن Persian Gulf بزاریم.... لیدر هم فرقی نمیکنه کی باشه..
Amir Wrench کاربر سایت Dec 25, 2013 #10 من که مشکلی ندارم . Invite تت رو هم اکسبت کردم. بقیه ی برو بکس رو هم اینوایت کن همه چی حله
Hamed 3594 三島 一八 کاربر سایت Dec 25, 2013 #11 باشه الان برا همه یه inv میدم.. فقط دونفر از کاربرا تو لیست دوستانم نیستن که به محض قبول کردن درخواست دوستی من به اونا هم inv میدم. دوستانی که میخوان به کلن دعوت بشن حتما باید یه اکانت توی ghost بسازن که بتونم براشون inv clan بفرستم... چون الان خواستم به حمیدرضا inv بفرستم، نشد... Last edited by a moderator: Dec 25, 2013
باشه الان برا همه یه inv میدم.. فقط دونفر از کاربرا تو لیست دوستانم نیستن که به محض قبول کردن درخواست دوستی من به اونا هم inv میدم. دوستانی که میخوان به کلن دعوت بشن حتما باید یه اکانت توی ghost بسازن که بتونم براشون inv clan بفرستم... چون الان خواستم به حمیدرضا inv بفرستم، نشد...