Call of Duty: Ghosts در اصل به عنوان Modern Warfare 4 در نظر گرفته شده بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
call_of_duty_ghosts_wallpaper-600x300.png

بازیکن ها پس از پایان MW3 منتظر معرفی یک دنباله برای سری فرعی Call of Duty: Modern Warfare بودند. چنین بازی در نظر گرفته شده بود اما قضیه در آخر متفاوت از آب در آمد.
تهیه کننده اجرایی این بازی آقای Mark Rubin در مصاحبه با Game Informer اعلام کرده اند که Infinity Ward ساخت Modern Warfare 4 را برای عرضه در امسال آغاز کرده بود. اما این بازی به دلیل پایان داستان در Modern Warfare 3، به Ghosts تغییر نام داد. آقای Rubin گفته اند:
مردم حس قوی داشتند که می توانند به عنوان یک بازیکن به جهانی که آن را روز به روز می شناسند متصل شوند. پس مدرن بودن بازی به عنوان نکته کلیدی آن قرار گرفت. اسلحه های فضایی را به سیاره مشتری نبریم. اسلحه هایی را بیایید داشته باشیم که در دنیای خود با آنها آشنا هستیم. با خود گفتیم آیا این Modern Warfare 4 است؟ این بازی با چنین نامی برای مدتی باقی ماند. زیرا گفتیم مدرن خواهیم ماند و Modern Warfare 4 را خواهیم ساخت. اما با خود دیدیم که داستان در Modern Warfare 3 به اتمام رسید. آن قوس داستان دیگر تمام شد.
Call of Duty: Ghosts در ماه نوامبر برای PS4,Xbox One,PS3,Xbox 360 , Wii Uو PC عرضه خواهد شد.
GE

آخرین ویرایش:
این بازیای بین نسلیو فقط باید نسخه مسل بعدشو گرفت اصلا ارزش نداره این نسلیاش:دی از نظر گرافیکی البته:دی 60 فریم اسسین4 مثلا! خدایی دلتون میاد؟:دی

من عقیده دارم امسال قاعده بازی بطور کل عوض میشه دیگه COD نمیتونه بهترین فروشو داشته باشه با وجود BF4 محبوبیتش نصف میشه . صبر کنید تماشا کنید

این بازیای بین نسلیو فقط باید نسخه مسل بعدشو گرفت اصلا ارزش نداره این نسلیاش:دی از نظر گرافیکی البته:دی 60 فریم اسسین4 مثلا! خدایی دلتون میاد؟:دی
البته COD برای این نسل ساخته شده بعد پورت شده روی نسل بعد:dفکر نکنم دو نسخه تفاوت زیادی داشته باشن:d

من عقیده دارم امسال قاعده بازی بطور کل عوض میشه دیگه COD نمیتونه بهترین فروشو داشته باشه با وجود BF4 محبوبیتش نصف میشه . صبر کنید تماشا کنید
ما که الان چندین ساله وایسادیم تماشا میکنیم/:) اون روز کذایی کی قراره بیاد بالاخره؟
البته BF هم در نوع خودش عالیست ولی این حرفا واقعا قدیمی شده که قبل از عرضه بازی برنده و بازنده رو مشخص میکنن و همون حرفای تکراری رو میگن.

ما که الان چندین ساله وایسادیم تماشا میکنیم/:) اون روز کذایی کی قراره بیاد بالاخره؟
البته BF هم در نوع خودش عالیست ولی این حرفا واقعا قدیمی شده که قبل از عرضه بازی برنده و بازنده رو مشخص میکنن و همون حرفای تکراری رو میگن.

عجله نکن بزودی همه چی مشخص میشه . برام خودمم جالبه ببینم امسال بازخوردهای این دو بازی بچه صورتی خواهد بود .

البته BF هم در نوع خودش عالیست
شک نداشته باش ;)

عجله نکن بزودی همه چی مشخص میشه . برام خودمم جالبه ببینم امسال بازخوردهای این دو بازی بچه صورتی خواهد بود .

شک نداشته باش ;)
بعله همین الان از پیش فروشاش معلومه که چقدر میخواد افت داشته باشه :| :دی

BF عالیه! شک ندارم! ولی هر کار کنه نمیتونه سینگلی مثل CoD بده! اینو تجربه نشون داده! تریلرایی هم که از بخش سینگلش بیرون اومده نو آوری خاصی توش دیده نمیشه! ولی CoD تا الان تریلرای بخش سینگلش خیلی زیبا بودن!
ولی BF ـو تریلرای مولتیش بدجور منو گرفتن! شاهکار بودنو CoD ـو قورت میدادن ولی وایسیدو تماشا کنید! امکان نداره BF بتونه بیشتر از CoD بفروشه!

BF4 همون بازی نیست که اینقدر کیفیتش رو کنسول های نسل بعدی زیاده که حاضر نیستن نشونش بدن ؟! ;))
حالا کنسول های نسل حاضر که بیشترین فروش بازی های مثل CoD & BF رو اون هاست به کنار ;)
450 سالی هست قرار یه FPS دیگه بیاد پوزه ی CoD رو به خاک بماله =((
یه FPS رو گفتم چون هیچ بعید نیست GTA یه حال اساسی به فروش بده :> :دی
این نسل که داره تموم میشه کسی کاری نمیتونه بکنه ، نسل بعد فک کنم تایتانفال آرزوی دیرینه ی یه سری رو به واقعیت برسونه :-" عـــــه اون هم که گرافیک فک برانداز نداره که :(

در مورد متن خبر هم
اما با خود دیدیم که داستان در Modern Warfare 3 به اتمام رسید. آن قوس داستان دیگر تمام شد
باز دمشون گرم عقلشون به این رسید :دی

بعله همین الان از پیش فروشاش معلومه که چقدر میخواد افت داشته باشه :| :دی

BF عالیه! شک ندارم! ولی هر کار کنه نمیتونه سینگلی مثل CoD بده! اینو تجربه نشون داده! تریلرایی هم که از بخش سینگلش بیرون اومده نو آوری خاصی توش دیده نمیشه! ولی CoD تا الان تریلرای بخش سینگلش خیلی زیبا بودن!
ولی BF ـو تریلرای مولتیش بدجور منو گرفتن! شاهکار بودنو CoD ـو قورت میدادن ولی وایسیدو تماشا کنید! امکان نداره BF بتونه بیشتر از CoD بفروشه!

تنها رقیب COD امسال تو بحث فروش فقط GTA هست و بس هیچ بازی حتی نزدیکش هم نمیتونه بشه

- - -ویرایش - - -

BF4 همون بازی نیست که اینقدر کیفیتش رو کنسول های نسل بعدی زیاده که حاضر نیستن نشون بدن ؟! ;))
حالا کنسول های نسل حاضر که بیشترین فروش بازی های مثل CoD & BF رو اون هاست به کنار ;)
450 سالی هست قرار یه FPS دیگه بیاد پوزه ی CoD رو به خاک بماله =((
یه FPS رو گفتم چون هیچ بعید نیست GTA یه حال اساسی به فروش بده :> :دی
این نسل که داره تموم میشه کسی کاری نمیتونه بکنه ، نسل بعد فک کنم تایتانفال آرزوی دیرینه ی یه سری رو به واقعیت برسونه :-" عـــــه اون هم که گرافیک فک برانداز نداره که :(

در مورد متن خبر هم باز دمشون گرم عقلشون به این رسید :دی

با توجه به ONLINE بودنش خیلی هم نمیشه رو فروش سرسام اورش حساب باز کرد. اخرین باری که یه FPS ONLINE رکوردهای فروش رو جا به جا کرد کی بوده؟

با توجه به ONLINE بودنش خیلی هم نمیشه رو فروش سرسام اورش حساب باز کرد. اخرین باری که یه FPS ONLINE رکوردهای فروش رو جا به جا کرد کی بوده؟
2012 Halo 4 جابجا کرد بعد BO2 اومد دوباره جابجا کرد هیچ بعید نیست که تایتانفال بتونه رکورد جابجا کنه:d
FPS آنلاین و غیر آنلاین نداره فک نکنم کسی برای 5 ساعت آفلاین COD بره 60$ پول بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or