آخرین ویرایش:
احتمالا توی ویدیو ها پیام مخفی هست چون دکمه رکورد روی تلویزیون رو بزنی ویدیو رو دانلود میکنهتیزر بالا را میتونید از لینک رسمی زیر هم ببینید که اونجا براتون یدونه TV باحال هم گذاشته میتونید کنترلش کنید و 6 تا شبکه داره و این تیزر شبکه 1 بود. احتمالا هر 6 تا شبکش به مرور تیزرهاش کامل میشن چون فعلا شبکه 2 تا 6 برفکی هستند:
Open your eyes. The truth lies.
به نظرم دیگه کسی جرات نداره بزنه تو فاز تئوری توطئه، خود Black Ops 2 هم پلات توییست اصلی Black Ops 1 رو ماله کشید رفت انگار نه انگار طرف عامل ترور کندی بوده هنوز تو CIA داره کار میکنهدستت درد نکنه بابت تاپیک، فکر میکنم سال خیلی خوبی رو داریم با Treyarch.
Xdefiant بیچاره تازه لانچ شده بود که با یه تیزر CoD:
View attachment 338219
نمیدونم حس میکنم این بلک اپس حس و حال بلک اپس ۱ رو بده نمیدونم واقعا حس میکنم توطئه و توطئه ها در کار است.
خودم تا دیدم پشمام ریختدستت درد نکنه بابت تاپیک، فکر میکنم سال خیلی خوبی رو داریم با Treyarch.
Xdefiant بیچاره تازه لانچ شده بود که با یه تیز CoD:
View attachment 338219
نمیدونم حس میکنم این بلک اپس حس و حال بلک اپس ۱ رو بده نمیدونم واقعا حس میکنم توطئه و توطئه ها در کار است.
کاملا درست میگی.خودم تا دیدم پشمام ریخت
کلا این بلک اپس هرسال خیلی مرموز رونمایی میشه.هم روی نوشته ها خط سیاه میکشن هم صورت ها مخفی هستند.یجوری هایپ گونه که فن ها اصلا منتظر نمونن همون لحظه 70 دلار را آتیش بزنن براش
امیدوارم گان پلیش یچیز یونیک و جدید دربیاد.با اینکه MW 2019 و MWlll جدید گان پلی هاشون خدا هستند اما دیگه اینم بخواد مثل اون ها شه و ادامه بده خیلی تقلیدی و تکراری میشه.از اونورم بلک اپس کلد وار قبلی با اینکه بسیار گان پلیش هاردکور و نیمه آرکید بود اما برای افراد تازه وارد چالشی و سخت شد و نتونست عامه پسند واقع شه و پلیر خاص داشت. یچیزی بین این 2 بسازن خوبه.
نسخه امسال 4 سال در دست ساخت بوده و بخاطر استفاده از بازیگرهای هالیودی در کمپین داستانیش بسیار هزینه ساخت گزافی روی دست اکتیویژن گذاشته.با توجه به روند تورمی و کوچک شدن روز افزون استادیوهای بازی سازی و تلاش برای کم کردن بودجه های ساخت بازی ها حالا در هر کمپانی ای بنظرم این دیگه آخرین cod هست که با این میزان بودجه سنگین داره ساخته میشه.همچنین امیدوارم برای نسل8 منتشر نشه و یه جهش گرافیکی خوب تحویلمون بدن
خودمم شبیه شدن بازی به فارکرای و اپن ورلد شدن بازی نگرانم کرده اما فعلا که داری میبینی تیزرها به هر چیزی شبیه هستن جز جنگ خلیج فارس و حمله ایالات متحده به صداممن فقط نگران بخش کمپین هستم چون گفتن مراحل اوپن کامبت با مپ بزرگ و وسایل نقلیه داره و... البته طرف حسابمون همونطور که اشاره کردی Treyarch هست و میشه بهش اعتماد کرد و از پس این چالش هم بربیاد.