Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
تیزر بالا را میتونید از لینک رسمی زیر هم ببینید که اونجا براتون یدونه TV باحال هم گذاشته میتونید کنترلش کنید و 6 تا شبکه داره و این تیزر شبکه 1 بود. احتمالا هر 6 تا شبکش به مرور تیزرهاش کامل میشن:

Open your eyes. The truth lies.

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه بابت تاپیک، فکر میکنم سال خیلی خوبی رو داریم با Treyarch.
Xdefiant بیچاره تازه لانچ شده بود که با یه تیزر CoD:
1000069207.jpg

نمیدونم حس میکنم این بلک اپس حس و حال بلک اپس ۱ رو بده نمیدونم واقعا حس میکنم توطئه و توطئه ها در کار است.

تیزر بالا را میتونید از لینک رسمی زیر هم ببینید که اونجا براتون یدونه TV باحال هم گذاشته میتونید کنترلش کنید و 6 تا شبکه داره و این تیزر شبکه 1 بود. احتمالا هر 6 تا شبکش به مرور تیزرهاش کامل میشن چون فعلا شبکه 2 تا 6 برفکی هستند:

Open your eyes. The truth lies.
احتمالا توی ویدیو ها پیام مخفی هست چون دکمه رکورد روی تلویزیون رو بزنی ویدیو رو دانلود میکنه

Xdefiant بیچاره تازه لانچ شده بود که با یه تیزر CoD:
View attachment 338219

نمیدونم حس میکنم این بلک اپس حس و حال بلک اپس ۱ رو بده نمیدونم واقعا حس میکنم توطئه و توطئه ها در کار است.
به نظرم دیگه کسی جرات نداره بزنه تو فاز تئوری توطئه، خود Black Ops 2 هم پلات توییست اصلی Black Ops 1 رو ماله کشید رفت :| انگار نه انگار طرف عامل ترور کندی بوده هنوز تو CIA داره کار میکنه :|

• Like
Reactions: prop and ps34
Xdefiant بیچاره تازه لانچ شده بود که با یه تیز CoD:
View attachment 338219

خودم تا دیدم پشمام ریخت :D
کلا این بلک اپس هرسال خیلی مرموز رونمایی میشه.هم روی نوشته ها خط سیاه میکشن هم صورت ها مخفی هستند.یجوری هایپ گونه که فن ها اصلا منتظر نمونن همون لحظه 70 دلار را آتیش بزنن براش :D
امیدوارم گان پلیش یچیز یونیک و جدید دربیاد.با اینکه MW 2019 و MWlll جدید گان پلی هاشون خدا هستند اما دیگه اینم بخواد مثل اون ها شه و ادامه بده خیلی تقلیدی و تکراری میشه.از اونورم بلک اپس کلد وار قبلی با اینکه بسیار گان پلیش هاردکور و نیمه آرکید بود اما برای افراد تازه وارد چالشی و سخت شد و نتونست عامه پسند واقع شه و پلیر خاص داشت. یچیزی بین این 2 بسازن خوبه.
نسخه امسال 4 سال در دست ساخت بوده و بخاطر استفاده از بازیگرهای هالیودی در کمپین داستانیش بسیار هزینه ساخت گزافی روی دست اکتیویژن گذاشته.با توجه به روند تورمی و کوچک شدن روز افزون استادیوهای بازی سازی و تلاش برای کم کردن بودجه های ساخت بازی ها حالا در هر کمپانی ای بنظرم این دیگه آخرین cod هست که با این میزان بودجه سنگین داره ساخته میشه.همچنین امیدوارم برای نسل8 منتشر نشه و یه جهش گرافیکی خوب تحویلمون بدن

خودم تا دیدم پشمام ریخت :D
کلا این بلک اپس هرسال خیلی مرموز رونمایی میشه.هم روی نوشته ها خط سیاه میکشن هم صورت ها مخفی هستند.یجوری هایپ گونه که فن ها اصلا منتظر نمونن همون لحظه 70 دلار را آتیش بزنن براش :D
امیدوارم گان پلیش یچیز یونیک و جدید دربیاد.با اینکه MW 2019 و MWlll جدید گان پلی هاشون خدا هستند اما دیگه اینم بخواد مثل اون ها شه و ادامه بده خیلی تقلیدی و تکراری میشه.از اونورم بلک اپس کلد وار قبلی با اینکه بسیار گان پلیش هاردکور و نیمه آرکید بود اما برای افراد تازه وارد چالشی و سخت شد و نتونست عامه پسند واقع شه و پلیر خاص داشت. یچیزی بین این 2 بسازن خوبه.
نسخه امسال 4 سال در دست ساخت بوده و بخاطر استفاده از بازیگرهای هالیودی در کمپین داستانیش بسیار هزینه ساخت گزافی روی دست اکتیویژن گذاشته.با توجه به روند تورمی و کوچک شدن روز افزون استادیوهای بازی سازی و تلاش برای کم کردن بودجه های ساخت بازی ها حالا در هر کمپانی ای بنظرم این دیگه آخرین cod هست که با این میزان بودجه سنگین داره ساخته میشه.همچنین امیدوارم برای نسل8 منتشر نشه و یه جهش گرافیکی خوب تحویلمون بدن
کاملا درست میگی.
من فقط نگران بخش کمپین هستم چون گفتن مراحل اوپن کامبت با مپ بزرگ و وسایل نقلیه داره و... البته طرف حسابمون همونطور که اشاره کردی Treyarch هست و میشه بهش اعتماد کرد و از پس این چالش هم بربیاد.
اون قطع کردن نسل هشتم هم بنظرم نکته خیلی درستی بود. وقتشه حتی وارزون هم ریفرش درست حسابی بشه و فکر میکنم Treyarch اونقدر کارشو خوب انجام میده که باعث میشه وارزون هم جون تازه ای بگیره.
یه مساله دیگه هم هست اینکه ایتم ها به بازی بعدی منتقل بشن یا نه. بنظرم نشه بهتره. نمیخوام مثل وارزون قبلی بشه کلی اسلحه تو بازی باشه و بالانسی بینشون نباشه.
حتی ایتم ها و اوپراتورها هم نشه بهتره چون حجم بازی دیگه میترکه 😁
در کل از ۲۰۲۲ که بازیگرش سوتی داد و از استودیو موشن کپچر بازی سلفی گرفت منتظرش هستیم و امید خیلی زیادی بهش داریم. مود round based زامبی هم امیدوارم که بازگشت باشکوهی داشته باشه 🔥

مرسی بابت تاپیک
یه دونه ای ❤️

امیدوارم این سری دیگه یه چیز خفن ببینیم. با توجه به زمان صرف شده قطعا حرف های زیادی واسه گفتن داره.

پ.ن: یه نیم نگاهی تا اومدنش به Xdefiant داشته باشید ارزش وقت گذاشتن داره.

• Like
  • Love
Reactions: ps34 and prop
این تیزرهایی که نشون میدن هیچ شباهتی به جنگ خلیج فارس نداره بیشتر مثل این میمونه یه گروهی تو آمریکا قراره داخل حکومت آمریکا خیانتی چیزی بکنن یه همچین چیزی.:D همش founding father ها رو نشون میده تو 2 تیزر.

🔥 کی آرت مخدوش شده از Call of Duty: Black Ops 6 هم دقایقی پیش لو رفت

1716403406535.png

من فقط نگران بخش کمپین هستم چون گفتن مراحل اوپن کامبت با مپ بزرگ و وسایل نقلیه داره و... البته طرف حسابمون همونطور که اشاره کردی Treyarch هست و میشه بهش اعتماد کرد و از پس این چالش هم بربیاد.
خودمم شبیه شدن بازی به فارکرای و اپن ورلد شدن بازی نگرانم کرده اما فعلا که داری میبینی تیزرها به هر چیزی شبیه هستن جز جنگ خلیج فارس و حمله ایالات متحده به صدام :D
پس شایعات مراحل اپن کامبت و وسایل نقلیه را هم فعلا بهتره نگرانشون نباشیم تا معرفی رسمی ببینیم چی میخوان تحویلمون بدن :D حتی نام بازی هم پسوند 6 گرفته در صورتی که قرار بود گلف وار باشه !
بنظرم بازی یا 2 خط داستانی داره که همزمان بخشیش مربوط به ادامه کلد وارد و گروه پرسئوس هست و بخش دیگش جنگ خلیج رو روایت میکنه , یا اینکه کلا داستان جدیدی براش ساختن.
از اونجایی که توی فایل های سیزن 4 مدرن وارفر 3 که هفته دیگه میاد اپراتور Woods را بعنوان جایزه پیش خرید بلک اپس 6 پیدا کردن بنظرم ادامه مستقیم کلد وار و داستان مروموز پرسئوس هست که بسیار عالی بود و بخش کمپین کلدوار واقعا داستانش در تراز بهترین نسخه های کل فرانچاز cod بود.هنوز اون موسیقی مخوفش وقتی توی سازمان KGB بودیم و با زاخاییف ملاقات کردیم مو به تنم سیخ میکنه چون یهویی این نسخه با مدرن وارفر 1 اورجینال پیوند خورد.یا واقعا ادلر با تیپ و لحجه ی آمریکاییش و اون شکنجه هایی که بل را میداد تا رییس پرسئوس را لو بده از بهترین شخصیت های سری بود.
از این ها گذشته بصورت کلی بخش مولتی پلیر بازی بهمراه زامبی دلیلی هست که الان اکثرا بازی را میخرن اما این کمپین ها هستن که خاطرات بازی را برامون یادآوری میکنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or