Jun 10, 2010 نوشته ها: 12 من وقتی میخوام این بازی رو به ورژن 1.3 update کنم با این ارور روبرو میشوم. http://www.imgplace.com/viewimg811/3041/38error.png لطفا راهنمایی کنید. بیشتر...
من وقتی میخوام این بازی رو به ورژن 1.3 update کنم با این ارور روبرو میشوم. http://www.imgplace.com/viewimg811/3041/38error.png لطفا راهنمایی کنید.
test84 کاربر سایت Jun 10, 2010 #3 نوشته شده توسط amin1: یه 3 ساعتی گذشت ولی انگار کسی نیست جواب ما رو بده!!! بیشتر... اینجا یکی همچین مشکلی داشته.
نوشته شده توسط amin1: یه 3 ساعتی گذشت ولی انگار کسی نیست جواب ما رو بده!!! بیشتر... اینجا یکی همچین مشکلی داشته.
amin1 کاربر سایت Jun 11, 2010 #4 نوشته شده توسط test84: اینجا یکی همچین مشکلی داشته. بیشتر... حالا ترجمه ی این چی میشه؟
test84 کاربر سایت Jun 11, 2010 #5 نوشته شده توسط amin1: حالا ترجمه ی این چی میشه؟ بیشتر... ترجمه نمیخواد، همون کارایی که گفته رو تو Regedit انجام بده، همین.
نوشته شده توسط amin1: حالا ترجمه ی این چی میشه؟ بیشتر... ترجمه نمیخواد، همون کارایی که گفته رو تو Regedit انجام بده، همین.
amin1 کاربر سایت Jun 22, 2010 #6 نوشته شده توسط test84: ترجمه نمیخواد، همون کارایی که گفته رو تو Regedit انجام بده، همین. بیشتر... کسی میدونه registry editor کجاست؟ :d:d
نوشته شده توسط test84: ترجمه نمیخواد، همون کارایی که گفته رو تو Regedit انجام بده، همین. بیشتر... کسی میدونه registry editor کجاست؟ :d:d
.Masoud. کاربر سایت Jun 22, 2010 #7 نوشته شده توسط amin1: کسی میدونه registry editor کجاست؟ :d:d بیشتر... Start>RUN>regedit
amin1 کاربر سایت Jun 22, 2010 #8 نوشته شده توسط .Masoud.: Start>RUN>regedit بیشتر... خیلی ممنون ولی الان توی value name و value data در پوشه COD2 باید چیکار کنم؟ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Activision \ Call of Duty 2
نوشته شده توسط .Masoud.: Start>RUN>regedit بیشتر... خیلی ممنون ولی الان توی value name و value data در پوشه COD2 باید چیکار کنم؟ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Activision \ Call of Duty 2
amin1 کاربر سایت Jun 23, 2010 #11 خیلی ممنون از راهنمایی های عالیتون با برنامه ی گارنا به چند تا سرور رفتم ولی ارور dont send میده و ورژنم 1.0 هست.(به دلیل راهنماییهای عالیتون نتونستم 1.3 کنم)
خیلی ممنون از راهنمایی های عالیتون با برنامه ی گارنا به چند تا سرور رفتم ولی ارور dont send میده و ورژنم 1.0 هست.(به دلیل راهنماییهای عالیتون نتونستم 1.3 کنم)
test84 کاربر سایت Jun 23, 2010 #12 دوست عزیز، پیشنهاد میکنم تو فروم های خارجی بپرسی، نیازی به طعنه نیست، کسی چیزی بدونه کمکت میکنه.
amin1 کاربر سایت Jun 24, 2010 #13 میشه این بازی رو با ورژن 1.3 دانلود کرد؟ اگه میشه لینک دانلود بدین لطفا!!!