Cabela's Dangerous Hunts 2011

hosein me

کاربر سایت

درود
واقعا برام عجیب بود چرا برای اینطور بازی ها تو این سایت تاپیک تا الان زده نشده البته شکار و شکارکردن حیوانات طرفداران خاص خودشون را هم داره :d
اگر به دنبال شکار کردن حیوانات و هیجان بی نهایت و همچنین حرکت در جنگل های امریکا و دشت های افریقا و کوهستان های برفی هستید این بازی را از دست ندهید :d
در بازی از شیر و پلنگ و کفتار گرفته تا خرس گریزلی.اسب ابی و گوزن .گرگ و لاشخور تقریبا هر حیوانی که تو ذهنتون هست وجود دارند برای شکار البته باید خیلی مواظب باشید که خود شکار این حیوانات درنده نشوید

از ویژگی های بازی می توان به گرافیک عالی اشاره کرد و همچنین طراحی حیواناتو صداگذاری محیط و حیوانات به بهترین شکل ممکن صورت گرفته.

تصاویر بازی:

تریلر های از گیم پلی بازی که حتما پیشنهاد می کنم ببینید

[h=3]Cabela's Dangerous Hunts 2011 - Wolf Ambush Gameplay Movie[/h]
[h=3]Cabela's Dangerous Hunts 2011 - Fighting in a Rhino Arena Gameplay Movie[/h]پیشنهاد من ::dاین تریلر ببینید تا به عظمت بازی پی ببرید
[h=3]Cabela's Dangerous Hunts 2011 - Story Trailer | HD - YouTube[/h]

یک بازی میتونه باشه که هم خوب و هم بد هست و بعید میدونم فروش کنه.
البته دوست من بازی چند ماه هست منتشر شده
به هر حال باید از اینجور سبک ها خوشتون بیاد تا بگیریدش

خوب بازی را چند روز پیش تمام کردم به تمام دوستان هم پیشنهاد میشه که اگر اهل شکار کردن هستند بازی را تجربه کنند بخش داستانی بازی هم عالی بود
به علاوه بازی شامل یک بخش مسابقه برای شکار هست که در یک تایم مشخص باید امتیازات لازم را بگیرید اون بخش هم جذابیت های خودشو داره

خوب بازی را چند روز پیش تمام کردم به تمام دوستان هم پیشنهاد میشه که اگر اهل شکار کردن هستند بازی را تجربه کنند بخش داستانی بازی هم عالی بود
به علاوه بازی شامل یک بخش مسابقه برای شکار هست که در یک تایم مشخص باید امتیازات لازم را بگیرید اون بخش هم جذابیت های خودشو داره
یه کم از گیم پلی توضیح میدین که چجوریه؟

یه کم از گیم پلی توضیح میدین که چجوریه؟

درود
گیم پلی بازی خیلی جالب هست برای مثال وقتی حیوانات درنده مثل پلنگ ازدور یا از بالای درخت به شما نزدیک می شود حس کشته شدن و تیکه تیکه و ترس به شما دست می دهد که باید تو زمان خواستی قبل از نزدیک شدن با تیر بزنیش اگه خیلی بهت نزدیک بشه بازی اسلو موشن میشه و با یک حرکت سینمای می تونی قبل درنه را بزنی ;)
یا مثل در لای علفزار موجودات خطرناکی مثل مار های سمی یا اسب ابی در کمین شما هستند
در کل تو این بازی بایدحواست هر قدمی که بر می داری باشی چون همیشه یک چیزی تو کمین هست
998049_20101207_640screen018.jpg
998049_20100730_640screen004.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or