Bungie: گرافیک Destiny بر روی هر پلتفرم متفاوت است

HosseinBrusli

کاربر سایت
destiny_tablet-600x300.jpg

رئیس استدیو Bungie ، آقای Harold Ryan در پاسخی به خبرنگار NowGamer گفت که گرافیک شوتر آنلاین اینده این شرکت یعنی Destiny بر روی هر پلتفرم متفاوت است . البته او مشخص نکرد که منظورش تفاوت در کنسول های فعلی است یا PS4 و Xbox One. همچنین ادامه داد که در حال حاضر نمیتواند در باره ویژگی های کنسول های نسل جدید چیزی بگوید . نکته مهم برای ما ، زمان بندی ای بود که توانستیم یک موتور جدید بسازیم و بعد از آن هم 2 کنسول جدید داریم که به ما اجازه سرمایه گذاری برای ساخت موتور های جدید را میدهد .

در ادامه اشاره کرد که ، یک سری فرصت های بزرگ برای ما وجود دارد مثل : تجربه کامل بازیبازان و ... که ما آنها را بررسی کردیم و نتیجه همه آنها شد هسته مرکزی Destiny که برای تمامی پلتفرم ها شبیه هم هست . گرافیک در این بازی و در پلتفرم ها مختلف است و این کاملا بدیهی است ، اما تمام دنیا های بازی به هم متصل است و بازی Destiny بر روی تمامی آنها عالی است .

Destiny بهار 2014 بریا PS3, Xbox 360, PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد .

منبع

آخرین ویرایش:
بسيار بعيده بخوان تفاوت قابل لمس در نسخه كنسول هاي نسل بعد بزارن چون اين اصلا با بازاريابي براي نسخه هاي مختلف در تناقض هست - (براي هر نسخه سرمايه گذاري زيادي ميشه و اگر قرار باشه يه نسخه خيلي ضعيفتر از رقيب باشه عملا سرمايه گذاري براي اون پلتفرم جاي سوال پيدا ميكنه )

اگر نسخه هاي cod رو بزاريم كنار

در نسل بعد هم احتمال بسيار زياد تفاوت نسخه ها انچنان كم هست كه ميشه اونهارو برابر دونست ( البته توي اين نسل يك بازي مثل red dead redemption خيلي به چشم اومد كه من از كار rock* در تعجب بودم يا تفاوت فاحش نسخه هاي بايونتا از اين موارد بود - درمورد بتمن ارخام سيتي و چند مورد اندك ديگه به اين شدت نبود )

فکر میکنم 400 نفر کارمند داره بانجی. خیلی راحت میتونن تیمها مختلفی برای هر پلتفروم بزارن تا بهترین نتیجه رو بگیرن روی هر نگارش. دیگه اخر نسلی اونم سره یه بازی که روی اون همه دستگاه عرضه میشه کسی به تفاوتهای گرافیکی اهمیت نمیده.

منظور من تفاوت قابل لمس بين نسخه هاي PS4 و xbox One بود فكر ميكنم بعضي منظور من رو بد برداشت كردن .

آخرین ویرایش:
به احتمال زياد Lead platform PS4 خواهد بود شايد كمي تغييرات وجود داشته باشه.البته ميتونه منظورش تفاوت بين نسل حاضر و نسل بعد باشه كه طبيعيه.

بسيار بعيده بخوان تفاوت قابل لمس در نسخه كنسول هاي نسل بعد بزارن چون اين اصلا با بازاريابي براي نسخه هاي مختلف در تناقض هست - (براي هر نسخه سرمايه گذاري زيادي ميشه و اگر قرار باشه يه نسخه خيلي ضعيفتر از رقيب باشه عملا سرمايه گذاري براي اون پلتفرم جاي سوال پيدا ميكنه )
فکر میکنم 400 نفر کارمند داره بانجی. خیلی راحت میتونن تیمها مختلفی برای هر پلتفروم بزارن تا بهترین نتیجه رو بگیرن روی هر نگارش. دیگه اخر نسلی اونم سره یه بازی که روی اون همه دستگاه عرضه میشه کسی به تفاوتهای گرافیکی اهمیت نمیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or