Bungie: فقط بر روي X360 كار ميكنيم

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از GameSpot.com:
حتما در چند وقت اخير خبر جدايي Bungie از مايكروسافت رو كه پس از چندي شايعه بالاخره به وقوع پيوست رو شنيديد. و حتما مي دانيد كه اين جدايي فقط به منظور مستقل شدن استوديوي بازي سازي Bungie انجام شد.
پس از اين جدايي شايعات فراواني مبني بر اينكه Bungie ديگر بر روي X360 بازي نخواهد ساخت ، Bungie براي ديگر كنسول ها بازي مي سازد و ... محافل عمومي را پر كرد.
تا اينكه بالاخره امروز آقاي Frank O'Connor از مسوولين استوديوي Bungie به طور رسمي اعلام كرد:" ما همچنان به بازي سازي بر روي X360 ادامه مي دهيد و هيچ فكري براي ساخت بازي بر روي ديگر كنسول ها نداريم. تمام!"
پس از اين خبر آقاي Jonty Barnes مدير توليد محصولات اين استوديو نيز اعلام كرد: " بازي سازي براي كنسول هاي ديگر توسط Bungie در حد يك شايعه باقي خواهد ماند."
وي ادامه مي دهد: " ما تمام تمركز خود را بر روي X360 گذاشته ايم تا بهترين عناوين ممكن را براي اين كنسول به بازار عرضه كنيم."
در ماه نوامبر سال جاري نيز استوديوي Bungie خبر كار استوديوي هاي واشنگتن و Kirkland بر روي يك Franchise را رسما اعلام كرده بود. هر چند كه اطلاعات بيشتري در اين زمينه فاش نشد.

قربون دستت با این خبر تا الان دارم همینطور میخندم مگه کسی از این شرکت خواست برای ps3 هم بازی بزنه که اومده همچین چیزیو گفته :laughing: . نه اینکه من از بازیهاش خوشم میاد .

قربون دستت با این خبر تا الان دارم همینطور میخندم مگه کسی از این شرکت خواست برای ps3 هم بازی بزنه که اومده همچین چیزیو گفته :laughing: . نه اینکه من از بازیهاش خوشم میاد .
Bungie هم منتظر بود ببینه شما خوشتون از بازی هاش میاد یا نه:)

ای قربون کسی که این خبرو داد.
با اینکه بانجی رفته تو کار community-based اما دلم لک زده واسه یه استراتژی مثه Myth. حیف اون بازی محشر نیست که ادامه پیدا نکنه. البته نسخه Take 2 هم خوب بود اما مامبو جامبو دیگه :-"
خدا پدر بروبچ Myth developers به خصوص ماگما رو بیامرزه که هیچی کم نذاشتن. اما فقط یه شرکت مثه بانجی می تونه کارو ادامه بده. ما منتظریم شاید فرجی شد.

پ.ن-1: اینا در حد آرزو می مونه, بعیده دوباره بانجی از Take 2 بازیو بخره.
پ.ن-2: خدا پدر استیوم بیامرزه:

6095.jpg

​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or