Bungie رسما مستقل شد

A R A S H

کاربر سایت
بالاخره بعد از شایعات عجیب غریب همین امروز مایکروسافت تایید کرد که شرکت Bungie استقلال کاری پیدا کرده است یعنی دیگر زیر مجموعه مایکروسافت نمی باشد اما همچنان به مدت طولانی به همکاری با این شرکت ادامه می دهد
لینک:http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/oct07/10-05BungieEvolvesPR.mspx

البته با این کار هیچ ضرری برای مایکروسافت به وجود نمیاد ! فقط Bungie مستقل میشه و میتونه هر بازی ای میخواد بسازه.یعنی مایکروسافت نمیتونه به زور بهش بگه برو Halo 4 رو بساز. ولی از اون طرف Bungie هر بازی ای بسازه مایکروسافت ناشر اون بازی هست ظاهرآ و هیچ بازی ای از این شرکت برای کنسولهای PS3 , Wii عرضه نمیشه. احتمالآ با این قرارداد جدید حالا حالاها نباید منتظر Halo 4 باشیم ولی در عوض بازیهای کاملآ جدیدی از Bungie میبینیم که خیلی بهتره.

متن اصلي خبر به همراه توضيحات تكميلي از GameSpot.com:
بعد از شايعات فراوان بالاخره استوديوي بازي سازي Bungie و شركت Microsoft از هم جدا شدند تا Bungie بتواند در آينده به طور مستقل به كار خود ادامه دهد. اين خبر امروز به طور رسمي از سوي استوديوي Bungie اعلام شد.
علي رغم اين جدا شدن آقاي Harold Ryan مدير فعلي استوديوي Bungie اعلام كرده:" استوديوي Bungie در شهرهاي Kirkland, Washington به كار خود ادامه مي دهند و تنها پلتفرمي كه استوديوي ما براي آن بازي مي سازد كنسول هاي مايكروسافت(X360و نسل بعدي‌Xbox) است. همچنين وي ساخت ادامه ي سري Halo را نيز رسما تاييد كرده.
البته جدا شدن اين استوديو و شركت صرفا به قصد مستقل شدن استوديوي Bungie بوده و هيچ ربطي به قطع شدن رابطه ي اين دو استوديو و شركت ندارد.
آقاي Shane Kim (قائم مقام Microsoft Game Studios) نيز اعلام كرده: " جدا شدن ما و Bungie تنها براي مستقل شدن اين استوديو در آينده است و ما همچنين بر روي سرمايه گذاري خود بر روي Halo در زمينه هاي مختلف (مانند فيلم Halo كه توسط پيتر جكسون) در دست ساخت است ادامه خواهيم داد."
آقاي Jason Jones موسس استوديوي Bungie نيز اين استوديو را به يك كوسه تشبيه كرده و گفته:" ما مانند يك كوسه هستيم و براي زنده ماندن مجبوريم به همكاري با مايكروسافت ادامه دهيم در غير اين صورت مانند يك ماهي خواهيم مرد."

آخرین ویرایش:
من شكايت دارم به اين تاپيك!
من دقيقا چند دقيقه پيش تاپيكي زدم با همين موضوع اما پاك شد اما حالا ميبينم كه اين اومده جاش!
در حالي كه من ايراد متن ام رو فهميدم و در حال ويرايشش بودم.
اين يعني چي؟

برای اینکه این تاپیک 10 دقیقه زودتر از تاپیک شما ایجاد شده بود!

خوب این که دیگه استقلال نیست!اگه قراراه که ناشر بازیها دوباره مایکروسافت باشه،و فقط هم میتونن رو یک کنسول بازی بسازن دیگه این کجاش شد آزادی عمل:biggrin1:
قاي Shane Kim
این همون زنه نیست که دندونش گنده س؟:دی
مانند فيلم Halo كه توسط پيتر جكسون
در همین راستا:
Halo Movie is Entirely Dead

آخرین ویرایش:
خوب این که دیگه استقلال نیست!اگه قراراه که نشار بازیها دوبار ماسکروسافت باشه،و فقط هم میتونن رو یک کنسول بازی بسازن دیگه این کجاش شد آزادی عمل:biggrin1:
آخه قبلآ همه چی دست مایکروسافت بود. یعنی میومد به Bungie میگفت یا برو Halo 3 رو بساز یا پول تو جیبی بهت نمیدم !! یعنی حق نداشت هیچ چیزی خلاف گفته مایکروسافت بسازه. ولی الآن مثلآ میتونه یه بازی با یه IP کاملآ جدید بسازه و Halo 4 رو هروقت عشقش کشید درست کنه ! مایکروسافت توی این زمینه خیلی خوب عمل کرد.چون Bungie ساز ناکوک میزده براش و مایکروسافت هم دیده اگه از دستش بده بدتره برای همین قبول کرده مستقل باشه تا اینکه کلآ بره یه جای دیگه !!

این همون زنه نیست که دندونش گنده س؟:biggrin1:
نه !! اون Jade Raymond بود. این Shane Kim خالق بزرگترین سوتی قرن هست (همون که گزارشگر ازش پرسیده میخواین چه بازی ای برای 360 معرفی کنین که مردم سورپرایز بشن و اون گفته Resident Evil 5 ! بعد گزارشگره گفته اینو که دو سال پیش معرفی کردین و اون گفته والا من خبر نداشتم !!! ) و مَرده نه زن !

خوب این که دیگه استقلال نیست!اگه قراراه که نشار بازیها دوبار ماسکروسافت باشه،و فقط هم میتونن رو یک کنسول بازی بسازن دیگه این کجاش شد آزادی عمل
خب دیگه ، ماکروسافت نمیتونه بانجی مجبور کنه که فلان کار بکن یا باید فلان بازی عرضه کنی یا مپ باید اینجوری باشه.
مگه halo3 اخرین قسمت از halo نیست ؟ من xbox ندارم ولی این شعار finish the fight 2007 رو تو تمام تریلرهاش دیدم... جریان چیه ؟
اگر بازی میکردی میدیدی آخر بازی مستر چیف میگه اگر کاری داشتی من بیدار کن!
بعدش هم برای ساخت یک بازی هزار و یک کار میشه کرد.
یکیش فلش بک هست.
خیلی دلم میخواد هوادارای سونی وقتی این خبر میشنوند ببینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or