Bundle جديد كنسول PS3 براي UK

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از IGN:
Sony امروز اعلام كرد Bundle جديد كنسول PS3 40GB را به زودي در UK عرضه خواهد كرد. اين Bundle جديد قرار است به همراه 2 بازي First Party و به قيمت £349.99 عرضه شود.
هنوز اعلام نشده است كه 2 بازي موجود در اين Bundle چه بازي هايي خواهند بود اما قرار بر اين شده است كه اين بازي ها از بين Ratchet & Clank: Tools of Destruction; Uncharted: Drake's Fortune; Motorstorm; Resistance: Fall of Man; Warhawk; Singstar; Folklore; Genji و نهايتا Lair انتخاب شود.
فروش اين Bundle جديد از روز جمعه 17 ژانويه آغاز خواهد شد.

هنوز اعلام نشده است كه 2 بازي موجود در اين Bundle چه بازي هايي خواهند بود اما قرار بر اين شده است كه اين بازي ها از بين Ratchet & Clank: Tools of Destruction; Uncharted: Drake's Fortune; Motorstorm; Resistance: Fall of Man; Warhawk; Singstar; Folklore; Genji و نهايتا Lair انتخاب شود
ييهو همه بازي ها رو ميگفتي ديگه
هر چي بازي انحصاري بود گفتي:biggrin1:

ييهو همه بازي ها رو ميگفتي ديگه
هر چي بازي انحصاري بود گفتي:biggrin1:
از طرز به كار بردن افعال شما به نظر ميرسه كه ميخوايد بگيد من اينارو نوشتم؟
شما مثل اينكه نفهميدي متاسفانه ولي سوني اينارو ليست كرده!
جمله صحيح:
يهو هرچي بازي انحصاري بود ليست ميكردند ديگه!
لطفا در بكار بردن افعالتون تجديد نظر كنيد.

سونی تا کی میخواد پک بده بیرون؟! 10g ; 20g ; 30g ; 40; و....
یعنی سونی فکر میکنه با این کارا مشکلش حل میشه؟
شما مشکل داری با سونی بهتره اصلا دور خبرهای سونی نپری.
سونی که مشکلش حله.فروشش توی ژاپن که خوبه توی اروپا هم به دلیل محبوبیت PS فروشش عالیه ( بیشتر از 360 ) فقط توی امریکا نصف 360 هست.
این کار هم برای ثباتش توی اروپا می کنه.با این کارا فروشش رو بیشتر هم می کنه.
نمی دونم شما از کجا این جملات به فکرت رسیده ؟

360 هم که همین کار رو تقریبا داره میکنه!:)
در ضمن مشکل ps3 چیه؟!این چند وقته که داره خوب میفروشه...

Xbox هم همین کارارو کرد ولی بعد از چند سال ، اما PS3 نیومده هی داره مدل میده بیرون که الان من نمیدونم چند مدل هست؟!
مشکلی نداره اما خوب از نظر فروش فعلا عقبه و انتظارات رو برآورده نکرده که امیدوارم با اومدن MGS و LBP و KZ2 فروش کنه و رقابت تنگاتنگ بشه;)

امین جون بهتر بود میگفتی مشکل شما با PS3 چیه:biggrin1:
مشکل خاصی ندارم ولی هر وقت PS3 میبینم به جایی که یاد بازیهاش بیفتم یاد فنبوی هاش میفتم که در سه ماه اول که تازه ps3 اومده بود و همه میگفتن گند زده باز اینا تعریف میکردن و حرفهای مذخره و چرتی درمورد x360 میزدند که از اون موقع بود من فنبوی 360 شدم و در برابر این کنسول مظلوم! دفاع کردم:biggrin1: میشه گفت با این کارشون مشکل روانی پیدا کردم! :biggrin1: (شوخی)

شما مشکل داری با سونی بهتره اصلا دور خبرهای سونی نپری.
سونی که مشکلش حله.فروشش توی ژاپن که خوبه توی اروپا هم به دلیل محبوبیت PS فروشش عالیه ( بیشتر از 360 ) فقط توی امریکا نصف 360 هست.
این کار هم برای ثباتش توی اروپا می کنه.با این کارا فروشش رو بیشتر هم می کنه.
نمی دونم شما از کجا این جملات به فکرت رسیده ؟
چشم دیگه تکرار نمیشه:((

موفق باشید ;)

Xbox هم همین کارارو کرد ولی بعد از چند سال ، اما PS3 نیومده هی داره مدل میده بیرون که الان من نمیدونم چند مدل هست؟!
بعد از چند سال؟ اكس باكس مگه چند ساله اومده؟ فكر نكنم 3 سالش هم شده باشه... خيلي وقت هم هست كه داره پكهاي جديد ميده بيرون.
بعد اين پكهاي جديد اكثرآ تآثير مثبت در فروش دارند و سوني هم چند وقت پيش به خاطر پكيج هاي Started بود كه تونست تو اروپا دوباره وضع و اوضاعش رو سروپا كنه و خيلي موفق عمل كرد. اين پك جديد هم همين موضوع رو باعث ميشه...

مشکلی نداره اما خوب از نظر فروش فعلا عقبه و انتظارات رو برآورده نکرده که امیدوارم با اومدن MGS و LBP و KZ2 فروش کنه و رقابت تنگاتنگ بشه;)
فروش عقبه !!!!!
بهتره امار فروش رو یه بار دیگه بخونی ببینی توی چند ماه اخیر ( از هنگامی که 40 گیگ داده بیرون ) فکر کنم 3 یا 4 ماهی می شه فروشش بیشتره !!!!!!!
حتما بخون

بابا چرا بحث ميكنيد خب وقتي قراره 60 و 20 gig توليد نشه بايد يه مدل جديد بده نميشه كه همش 40 بزنه
ماكروسافت قراره واسه 1 ماه ديگه يه نوع ديگه پريميوم بده
همه اينها واسه سوده سوني هم مخش كار كرد 40 داد { بازي هاش همه عقب افتاد } براي همين قيمت اورد
پايين ...البته نبايد پيروزي Blu-Ray رو هم نگفت

فروش عقبه !!!!!
اينم امار ndp براي ماه دسامبر
Xbox 360----------------------1,450,000 units
PLAYSTATION 3----------854,000 units
Wii------------------------------1,730,000 units
Nintendo DS----------------2,900,000 units
PlayStation Portable----1,030,000 units

حق با شماست دوستان لطفا اگه میشه بیخیال بشید

به امید چند برابر شدن فروش Ps3 ;););)

موفق باشید

آخرین ویرایش:
البته من تكميل كنم كه فروش ps3 بسيار كم بالا رفته { به صدم هم نميرسه }
و فروش 360 هم بالا اومده { فوق العاده كم }
+0.04% 360
+0.55% ps3

اينم امار ndp براي ماه دسامبر
Xbox 360----------------------1,450,000 units
PLAYSTATION 3----------854,000 units
Wii------------------------------1,730,000 units
Nintendo DS----------------2,900,000 units
PlayStation Portable----1,030,000 units

حق با شماست دوستان لطفا اگه میشه بیخیال بشید

به امید چند برابر شدن فروش Ps3 ;););)

موفق باشید
منظور من امار اروپا و ژاپن بود.امریکا هم فروش 360 خوبه.
پست قبلی من رو بخون حرف شما رو تصدیق می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or