Bravia بخريد و PS3 هديه بگيريد.

omid750

کاربر سایت
چند هفته پيش ، شركت سوني به ازاي خريد هر Bravia يك PS3 رو هديه مي داد. البته اين قضيه فقط براي استراليا بود. حالا شركت سوني براي خريداران Bravia در آمريكا هم اين امتياز رو گذاشته و افراد با خريد هر Bravia يه PS3 هديه مي گيرن.
اميدوارم اين قضيه يواش يواش جهاني بشه و فقط مختص به استراليا و آمريكا نباشه.
KLV46V200.jpg

سونی هیچم دست و دلبازی نمی کنه!!

شما ها چی فکر کردید؟
این یکی از بهترین سیاست هایه سونی هستش.به جایه این که رو تلوزیون هاش کاهش قیمت بده میاد یک PS3 جایزه میده که با یک تیر دو نشون رو بزنه!

اینجوری هم تلوزیونش رو میخرن هم PS3 ها رو میفروشه.
به نظر شما ها یعنی کار اشتباهی می کنه؟:eek:

حالا خدای 3 مشکل داره یا 360 خدا وکیلی. اگه 3 یه مشکل داشت من اسمم رو عوض میکنم
پس پیغام تبلیغاتی میکروسافت رو هنوزنشنیدی 360 را خنک بازی کنید یا از 3 چراغ 360 در کریسمس لذت کامل را ببرید شرکت 12 ولتی میکرو سافت و گارانتی :laughing: اگه جنس سونی بنجله پس ماله مکرو چیه؟:cheesygri

اصلا شاید ps3 برایشون در بیاد 50 دلار( البته با کیفیت ساخت ps3 این موضوع بعید نیست) میایند به شما میفروشند 500 دلار :eek:

اینکه ps3 ها به علت نداشتن بازیهای درست و حسابی,روی دست سونی بادکرده درسته ولی دیگه خداییش کیفیت ساخت ps3 اصلا بد نیست.;)

آره ديگه PS3 رو دستش باد کرده!:):laughing:

نه - ببين اينطور كه فكر مي كني نيست.الان اكثر شركت ها با خريد تلويزيون هاشون ، يه سينماي خانگي هم هديه مي دن مثل شركت سامسونگ.
سوني هم بسيار هوشمندانه داره عمل مي كنه چون با هديه دادن PS3 چندتا هدف رو دنبال مي كنه
1-نفوذ بيشتر بلوري
2-جا انداختن پلتفرم بازي خودش
3- فروش بيشتر فيلمها و بازي ها
4-وقتي شما يه براويا داشته باشي و يه PS3 هم داشته باشي ، به احتمال زياد ميري و يه سيستم صوتي سينمايي سوني هم ميخري تا مجموعه ات تكميل بشه.

در كل من فكر مي كنم در طي چند سال گذشته با اومدن هاروارد استرينگر، شركت سوني خيلي داره Smart و حساب شده عمل مي كنه.

ادم تاسف میخوره این تاپیک رو میخونه و این پست های گهربار رو میبینه.
کسایی که فکر میکنن این کار سونی اشتباهه لابد از اینکه چیزی رو به قیمت کمتر بگیرن ناراضی هستن که خیلی عجیبه چون معمولا مشتری دوست داره با کمترین پول بیشترین استفاده رو میبره حالا کسی خلافش فکر میکنه حتما یکم بشینه با خودش خلوت کنه و فکر کنه.
اون کسایی هم که فکر میکنن سونی چه کار بزرگی کرده هم بد نیست بدونن این جور promotion ها زیاد توی مغازه ها میاد و من خودم تا حالا سه چهار تا یادم میاد که در ازای خرید تیوی سونی یک PS3 هم مجانی میدن. فرق مساله این دفعه اینه که این promotion رو خود سونی گزاشته در حالی که در موارد دیگه خود retailer ها تصمیم میگیرن. این جور چیز ها خیلی عادی حساب میشه به طور مثال من یادم میاد چند ماه پیش در ازای امضای قرارداد با یک internet provider خاص یک X360 مجانی میدادن.

دو طرف یکم کمتر جوگیر بشین.

اين كار براي ريختن p3تو بازار نيست
هم جهت تبليغات داره و هم كسب مشتري
پ ن:مثلا من ميرم ميخرم براي بچه محلا تعريف مي كنم اونا هم ميرن ميخرن

و به غير از اين نيست چون سوني مثلا خيلي از ps3مايع در اورده كه الان بياد
مجاني بده بيرون!!!!

اولا که فکر نمیکنم تو ایران این اتفاق بیفته ولی اگه کسی بگیره ضرر نکرده حتی اگه یه Xbox بدن جای PS3.....

نهایتن مثل بقیشون 3 چراغه میشه دیگه ها.....;)

بقیه هم ازین کارا میکنن ... دیروز رفته بودم به یکی از نمایندگی های samsung در ازای خرید یه lcdTV فکر میکنم f88 بود - 1 سینمای خانگی 800 تومنی اشانتیون میداد .;)
panasonic هم این کارو میکنه.

حالا PS3 یه چیزی :-" نظر نمیدم!
ولی شدیدا" مخالف "مسخره" بودن BRAVIA هستم!

بابا اون موقع که ما گرفتیم از این هدیه مدیه ها خبری نبود که هیچ ، 3.5 هم پولشو دادیم! الان مدلهای جدیدترش به همین سایز کمتر از 2 تومن شده! شدیدا" احساس ضایه شدگی دارم. میشد 1 مغازه PS3 فروشی راه انداخت، بعدش از سودش 1 X360 Halo گرفت خلاصه که حال هم بدهد :-" :biggrin1:

چه جالب!
توی این سایت اگه بگی Ps3 خوبه ، عالیه و 360 بده کسی کاری به کارت نداره
اگه برعکسشو بگی کسی کاری به کارت نداره
ولی اگه بیای حقو بگی و عیب و خوبی های جفتشونو بگی باید پستت پاک شه!
یه سوال؟ کجای پست من بد بود که پاک شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or