C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Dec 31, 2007 #2 حميد رضا حد اقل جايي اپلودش ميكردي خدايي اين سايتا ميميرن تا باز بشن براي ما اينتر نت نفتي ها
gameware کاربر سایت Dec 31, 2007 #5 یه ذره دقت کنید فکر نکنم این رسمی باشه! خیلی تابلوئه! به من می دادن بهتر می ساختم:biggrin1: فکر کنم اصلا رسمی اش همون عکس نقش اولش باشه که اون چاقو (شمشیر!!)(غمه!) رو دستش گرفته **من نمیدونم غمه چجوری نوشته میشه!! Qame!
یه ذره دقت کنید فکر نکنم این رسمی باشه! خیلی تابلوئه! به من می دادن بهتر می ساختم:biggrin1: فکر کنم اصلا رسمی اش همون عکس نقش اولش باشه که اون چاقو (شمشیر!!)(غمه!) رو دستش گرفته **من نمیدونم غمه چجوری نوشته میشه!! Qame!
Saren Arterius کاربر سایت Dec 31, 2007 #6 مطمئنيد اين BoxShot رسميه بازيه ؟ خيلي ضايس ، ته BoxShot ـه
gameware کاربر سایت Dec 31, 2007 #8 بازیش با گارانتی آواژنگه:biggrin1: به دقت بالای عدد 2 رو نگاه کنید!
MAHABCO86 کاربر سایت Dec 31, 2007 #9 نوشته شده توسط gameware: بازیش با گارانتی آواژنگه:biggrin1: به دقت بالای عدد 2 رو نگاه کنید! بیشتر... اه راست میگه نگاه کنید چیز عجیبی
نوشته شده توسط gameware: بازیش با گارانتی آواژنگه:biggrin1: به دقت بالای عدد 2 رو نگاه کنید! بیشتر... اه راست میگه نگاه کنید چیز عجیبی
M MANIX کاربر سایت Dec 31, 2007 #13 اگه يادتون باشه crysisهم جزو بدترين boxshotهاي سال شد. crytekرسما بلد نيست boxshotطراحي كنه البته فكر كنم تا عرضه يك فكري به حالش بكنه.
اگه يادتون باشه crysisهم جزو بدترين boxshotهاي سال شد. crytekرسما بلد نيست boxshotطراحي كنه البته فكر كنم تا عرضه يك فكري به حالش بكنه.
619 مدیر انجمن Dec 31, 2007 #14 نوشته شده توسط MANIX: اگه يادتون باشه crysisهم جزو بدترين boxshotهاي سال شد. crytekرسما بلد نيست boxshotطراحي كنه البته فكر كنم تا عرضه يك فكري به حالش بكنه. بیشتر... dante عزيز اين بازي ديگه مال crytek نيست و بازي رو ubi soft montral ميزنه { البته فكر كنم اسپل مونترال غلط باشه }
نوشته شده توسط MANIX: اگه يادتون باشه crysisهم جزو بدترين boxshotهاي سال شد. crytekرسما بلد نيست boxshotطراحي كنه البته فكر كنم تا عرضه يك فكري به حالش بكنه. بیشتر... dante عزيز اين بازي ديگه مال crytek نيست و بازي رو ubi soft montral ميزنه { البته فكر كنم اسپل مونترال غلط باشه }
Saren Arterius کاربر سایت Dec 31, 2007 #15 crytekرسما بلد نيست boxshotطراحي كنه بیشتر... Crytek با اين بازي خداحافظي كرده عزيزم ، همه كاره ي بازي UbiSoft ـه
crytekرسما بلد نيست boxshotطراحي كنه بیشتر... Crytek با اين بازي خداحافظي كرده عزيزم ، همه كاره ي بازي UbiSoft ـه