Boxshot بازی Uncharted: Drake's Forune تاييد شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

سايت Amazon باکس شات بازی رو قرار داده و به نظر ميرسه اين باکس شات تاييد شده و نهايی هست

PS3 Version

61YE0U3vfML._SS400_.jpg

آخرین ویرایش:
ولی رضا جان این باکسشات احتمالا فیک هست چون بازی های سونی یاد نداده رو باکس بازیهاش نوشته های اضافی مثل باشهfor display only

يعنی چون Gamespot يک عکس به عنوان Boxshot از بازی ميزاره عقل سليم شما بايد قبول کنه که boxshot ی که چيزی جز نوشته ی اسم بازی نداره Boxshot اصلی بازيه !!
ooommmgggggggg
بهتره ما بريم بخوابيم ، البته ببخشيد اينجوری حرف زدم منظوری نداشتم ، اما هميشه قبل از اعتماد کرد به هر چيزی يا کسی کمی فکر لازمه

فک کنم BOXShot اصلی و رسمی Uncharted: Drake's Fortune این باشه :

چون تالا ندیدم Gamespot باکس شات غیر رسمی و فیک یه بازی رو واسه اون بازی بزاره !

این که فقط اسم بازی روشه اصلا دلیل خوبی واسه نبودن Boxshot اصلی بازی نیست .

البته شاید واسه عقل سلیم ! شما دلیل خوبی باشه !

(در ضمن Gamespot تا باکس شات اصلی یه بازی موجود نباشه اصلا باکس شات واسه اون بازی نمیزاره )

اين يكي خيلي بهتره بابا:love: اون چيه فقط يه نوشتس:confused: فك نكنم باكس شات به اون سادگي بدن بيرون:eek: خيلي بابا بي كلاسيه /:) در مورد fake بودن يا نبودن اي باكس شاته كه رضا گذاشته هم بايد بگم احتمالش خيلي كمه كه fake باشه چون من همه يArt Work هاي بازي رو ديديم اين عكسه يادم نمياد توشون باشه :confused: به هر حال من در مجموع احتمال اين كه ايني كه رضا گذاشته باكس شات بازي باشه رو بيشتر ميدونم;)

نه. قشنگه. گیم پلیش هم اگر مثل اینماه از اب دربیاد دیگه......:love::biggrin1:.

تو این ماه فقط LAIR و Heavenly Sword اومدن ، LAIR گند زد اونم بخاطر اینکه فقط با Motion Sensor کنترل میشد و نتونسته بودن درست ازش استفاده کنن ...

Heavenly Sword هم هیچ مشکلی از لحاظ Gameplay نداشت ، اگه بازی کوتاه نبود 8.5 یا شایدم 9 از GS میگرفت ، چون تنها مشکلش خیلی کوتاه بودن بازی بود ....

شما مگه خودت PS3 نداری ؟! ناراحت میشی یه بازی خوب هم روی PS3 بازی کنی ؟ اصلا واسه چی خریدی ؟!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or