Borderlands: The Pre-Sequel | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه

2k_borderlands_thepre-sequel_ingameart_athenacombat.0_cinema_640.0.jpg

Developer : Gearbox Australia
Publisher : 2K Games
Platforms : PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : RPS
Release Date : autumn 2014

Borderlands یکی از تاثیر گذارترین بازی های نسل هفتم بود که در سبک شوتر/نقش آفرینی توسط استدیوی Gearbox در سال 2009 به بازار عرضه شد.
در تاریخ 9th Apr 2014 ساخت یک پیش درآمد برای این فرانچایز تایید شد.
Borderlands: The Pre-Sequel یک spin-off خواهد بود که اتفاقات ما بین شماره ی اول و دوم رو روایت خواهد کرد. Pre-Sequel این بار در شعبه ی استرالیا Gearbox مشغول ساخت است و این دومین بازی از سری Borlerlands خواهد بود که توسط استدیو ای به جز شعبه ی اصلی Gearbox واقع در تگزاس ساخته می شود.
این بار بازی در سطح ماهِ سیاره Pandora (با نام Elpis) جریان دارد و شما باید مواظب سطح اکسیژن خود باشید!
در بازی دو نوع جدید گلوله حضور خواهد داشت:Cryo، که باعث یخ زدن دشمنان می شود و لیزر.
این بازی در آخر امسال و برای پلتفرم های Xbox 360 ، PS3 و PC عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به به میبینم که گیر بکس جون با پولی که از سگا دزدیده :p شعبه استرالیا هم زده :)) :| :دی

حالا جدای از شوخی امیدوار سطح اسپین آف این ها یه چی در بیاد در حد سطح اسپین آفی که آدم انتظارداره گیربکس اصلی بسازه :دی ( چی گفتم :| )

شماره 2 فقط یکمش بازی کردم خشم اومد ولی شماره 1 نتونستم دوستان به نظرتون بازی کنم قشنگ هست بازی هاش چطوری......یکم توضیح بدین ممنون میشم ...........امیدوارم spin off قوی باشه بتونه موفق بشه

دوشیدن آیا !؟ :|

دارن واقعا Borderlands به وسیله ی Telltale Games و Gearbox Australia دو طرفه می دوشن! :|:d ولی خب اگر کیفیت کار خوب در بیاد، بدمون نمیاد ! :d
باز خوبه مثل اینکه Gearbox اصلی دوتا IP جدید داره میسازه!:-/:bighug:

____
>>QUINN<<

یه شوتر OpenWorld با وسلیه ی نقله. گرافیک سل شید و ساخته شده با آنریل انجین3.
بازی علاوه برا اینکه شوتر هست RPG هم یه جورایی هست! :d با پیش روی داخل بازی LvL Up میشی و به علاوه لوت کردن هم داره. اصولا یه سبک رو جا انداخت توی نسل هفتم به اسم RPS( البته شاید در کنار Mass Effect با این فرق که این یکی اول شخصه!) .
تریلر بازی با چنتا اسکرین شات رو هم میتونی اینجا ببینی :
http://www.polygon.com/2014/4/9/5593970/borderlands-the-pre-sequel-not-borderlands-3-interview

آخرین ویرایش:
شماره 2 فقط یکمش بازی کردم خشم اومد ولی شماره 1 نتونستم دوستان به نظرتون بازی کنم قشنگ هست بازی هاش چطوری......یکم توضیح بدین ممنون میشم ...........امیدوارم spin off قوی باشه بتونه موفق بشه
یه کلام بازی کن :دی

اگه دنبال یه RPS واقعی هستی که مجبورت هم بکنه تو محیط بچرخی و لول آپ بشی و اسلحه مسلحه ی جدید بگیری و از این بازی دوزاری ها که کله رو مینداری پایین و 2 ساعته تا تهش میری خسته شدی ، این بازی به شدت توصیه میشود خصوصاً شوماره 2 !! :دی
مولتیش رو من به شخصه تجربه نکردم ولی نصف خفنیت بازی (شاید هم بیشتر) تو مولتیشه :دی

یه کلام بازی کن :دی

اگه دنبال یه RPS واقعی هستی که مجبورت هم بکنه تو محیط بچرخی و لول آپ بشی و اسلحه مسلحه ی جدید بگیری و از این بازی دوزاری ها که کله رو مینداری پایین و 2 ساعته تا تهش میری خسته شدی ، این بازی به شدت توصیه میشود خصوصاً شوماره 2 !! :دی
مولتیش رو من به شخصه تجربه نکردم ولی نصف خفنیت بازی (شاید هم بیشتر) تو مولتیشه :دی

قبلا یکم شماره 2 بازی کردم خشم اومد ولی شماره 1 نداشتم بازی کنم الان هر دوش دارم ولی نصب نمیشنه کلا چون black box هر کار میکنم نصب نمیشن :d

2 خیلی عالی بود نسبت به 1 خصوصا از نظر تنوع محیط که 1 تکراری میشد 2 عالی بود. اینم در همون کیفیت باشه مشکلی نیست دوشیدن یا نه:دی

پ.ن : دیگه این بازی هایی که دو3 سال یه بار میان دوشیدن حساب نمیشه تا وقتی امثال اساسین کرید و cod و اینا هستن :دی

2K Australia is pouring its heart and soul into it
Gearbox-boss : "The best way for us to kill Borderlands would be for us to not trust other people with it
Internally at Gearbox a lot of our effort is going towards creating new IP that we haven't announced yet
But we want to see and play more Borderlands! I really like the awesome imprint that 2K Australia has left on the world. I think it'll open future projects up to them.

خیلی قشنگ رئیس Gearbox اومده و این انتقال بازی از استدیوشون به 2K Austalia رو توجیح کرده! :d صحبت هاش که قشنگ بوده ببینیم حالا نتیجه ی این اعتماد مثل اعتماد Rocksteady به شعبه ی منترال Warner bros هست یا نه ! :d
گفته اگر به سازنده های دیگه اعتماد نداشتیم بهتر بود کلا دیگه Borlerlands رو کنار بذاریم. این انتقال به ما فرصت داده تا روی IP جدید کار کنیم( :bighug: ) ما خب ما بازم Borderlands می خوایم! آخر هم ازشون تعریف کرده. از این به بعد هم احتمالا باید شاهد همکاری بیشتری بین این دو باشیم.

News: Gearbox boss: we'll "kill" Borderlands if we don't trust other developers with it - Total Xbox.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or