Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت

صفحه بازی در Home Page

نقد و بررسی :
آشوب در سرزمین های مرزی

پیش نمایش‌ :
Borderlands 2 First Look
اقیانوسی از اسلحه در دستان شما

درود
انتظار به پایان رسید، شایعه ها به حقیقت پیوست و با دو تصویر از شماره بعدی مجله GI بصورت رسمی قسمت دوم رسما تائید شد:

باتشکر ازبهروز عزیز:
سلام !
2K و Gearbox امروز شماره ی دوم این بازی را تایید کردند !
بازی توسط استودیوی Gearbox در حال ساخت است.پلتفرم های بازی PC ، Xbox 360 و PS3 در نظر گرفته شده است و تاریخ انتشار نیز سال 2012 یا 2013 میباشد ( در طی سال مالی 2013 کمپانی Take-Two که از 1 آپریل 2012 آغاز می شود).
گیمرها میتوانند اولین نگاه و اولین اطلاعات از بازی را در در نمایشگاه Gamescom و بعد از آن در نمایشگاه PAX Prime دریافت کنند.برای اطلاعات بیشتر در مورد بازی و همچنین رونمایی از یکی از چندین کلاس های جدید بازی ، میتوانید به آخرین شماره از مجله ی GameInformer مراجعه کنید (عکس رو جلد این شماره از مجله مختص Borderlands 2 می باشد).

Borderlands 2 ادامه ای حماسی بر فرانچایز نقش آفرینی 4 نفره ی Borderlands می باشد.بازی ترکیبی از ابتکار و تکامل می باشد.
کرکترها ،مهارت ها ، محیط ها ، دشمنان ، اسلحه ها و تجهیزات کاملا جدید در داستانی گرد هم آمده اند.
سایت رسمی بازی
Borderlands 2 Official Websiteعکس روی جلد مجله ی GameInformer

Last edited by a moderator:
شماره یکش به نظرم عالی نبود - به نظره من یه عنوان خوب بود و من ازش لذت بردم ولی خیلی خوب یادمه که بیشتر از اون چیزی که دیدم ازش انتظار داشتم ! نمیدونم چرا ! شاید من زیاده خواهم!! ولی به هرحال

از تایید شماره 2 واقعا خوشحالم و امیدوارم عالی از آب دربیاد.

ممنون بابت تاپیک.(خبر خوبی بود)

میگم Fratos شما هم سر شماره 1 بازی با 1 نفر کل انداختی سر لول طرف جالب بودا:دی!
یه دوستی داشتیم فک کنم الان کم میاد. ایشون روی بنده رو سفید کردن. در عجب چطور، روزی چند ساعت بازی میکردن که لولشون رسیده بود به 50 !!. درصورتی که ما 4 نفره روی 3 ساعت بازی میکردیم هنوز 24-5 بودیم :دی. درهرحال یه حس رقابت جالبی در شماره اولش وجود داشت. یکی از بهترین بازیهای این نسل هست بدون تردید.
امیدوارم توی این شماره به حرف فن ها گوش بدن اون چیزی رو بسازن که همه میخوان و منتظرش اند.

یه دوستی داشتیم فک کنم الان کم میاد. ایشون روی بنده رو سفید کردن. در عجب چطور، روزی چند ساعت بازی میکردن که لولشون رسیده بود به 50 !!. درصورتی که ما 4 نفره روی 3 ساعت بازی میکردیم هنوز 24-5 بودیم :دی. درهرحال یه حس رقابت جالبی در شماره اولش وجود داشت. یکی از بهترین بازیهای این نسل هست بدون تردید.
امیدوارم توی این شماره به حرف فن ها گوش بدن اون چیزی رو بسازن که همه میخوان و منتظرش اند.
منو یاد خاطرات انداختی فریدون.
هم اون قضیه لول 50 و .....:d
هم 4 نفره رفتنمون.همیشه هم زود می رفتی می خوابیدی به من میگفتی خفاش:))
پ.ن:فریدون من همیشه باید زنگ بزنم؟:d

اولین نمایشش رو در گیمزکام داشت.چیزی از گیم پلی نشون نمیده ولی در هر صورت بهتر از هیچی
56ise62mf95s26f7isc.jpg

SD
HD

من که خیلی منتظره این بازیم.شماره اولشو همین الان تموم کردم. واقعا سر کاری بود. ولی بازم گیم پلی جالبی داشت. این بازی همونم باشه خوبه. فقط بشه توی vault رو دید کافیه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or