Bonus Round 506: Versus - Games of Fall

Victarion

Loyal Member
احتمالا همتون با برنامه Bonus Round کم و بیش آشنایی دارید که از طریق GameTrailers پخش میشه و در هر سری با حضور افراد مختلف مرتبط با صنعت گیم، راجب مسائل روز دنیای گیم بحث میشه.

این Episode در مورد مقایسه بازی های بزرگ آخر سال هست که با حضور
Shane Satterfield سردبیر GT
Garnett Lee از Shacknews
Michael McWhertor عضو تحریریه Kotaku
برگذار میشه.

از این لینک میتونید برنامه رو ببینید.

اما مقایسه در هر راند بین دو بازی است که لیست و رای ژورنالیست ها رو در زیر میتونید ببینید.

Battlefield 3 Vs Modern Warfare 3

BF3:
Michael McWhertor
Garnett Lee

MW3:
Shane Satterfield

Batman Arkham City Vs Assassin's Creed Revelation

Batman:
Michael McWhertor
Garnett Lee

AC:
Shane Satterfield

Skyrim Vs Dark Souls

Skyrim:
Shane Satterfield

Dark Souls:
Michael McWhertor
Garnett Lee

Uncharted 3 Vs Gears of War 3

Uncharted 3:
Michael McWhertor
Garnett Lee
Shane Satterfield

Gears 3:
هیچکس

شاید الان 2 سال باشه که مستمر دارم این برنامه رو دنبال می کنم
این اپیزودش خوب یه کار جدید بود و تا حالا از این مدل مقایسه ها نداشتن
اول اینکه فکر نکنم اون مقایسه آخری اینجا زیاد مناسب باشه چون هر لحظه ممکنه ملت سینه زنان وارد بشن و اصلا توجه نکنن که اینا نظرات چند نفر آدم دیگه مثل من و شماست و این قدرها اهمیت نداره و اون هیچ کسی هم که کیوان نوشتی زیاد خوشایند نیست!:دی
Shane Satterfield کلا آدمی هست که فقط بازی رو برای فان بودنش بازی می کنه و براش مهم نیست که ممکنه احمق به نظر بیاد یا بهش نوب بگن چون مثلا از بازی های RPG ها کلیکی PC خوشش نمیاد. منظورم اینه که آدم اپنیه و اصلا این چیزا براش اهمیتی نداره و من ازاین اخلاقش خوشم میاد ولی با بازی هایی که انتخاب کرده غیر از Skyrim و آنچارتدش موافق نیستم
Garnett Lee انتخاب هاش به نظر من بیشتر نزدیگ بوده
من باشم
BF3
Batman Arkham City
Skyrim
Uncharted 3
رو انتخاب می کنم

اول اینکه فکر نکنم اون مقایسه آخری اینجا زیاد مناسب باشه چون هر لحظه ممکنه ملت سینه زنان وارد بشن و اصلا توجه نکنن که اینا نظرات چند نفر آدم دیگه مثل من و شماست و این قدرها اهمیت نداره و اون هیچ کسی هم که کیوان نوشتی زیاد خوشایند نیست!:biggrin1:

یعنی بقیه مقایسه ها مناسبن فقط اون آخریه نیست؟ :دی
اتفاقاً اینجا بخش vs ـه و هدف همین مقایسه هاست، در ثانی این آدم ها مثل من و شما نیستن، هر کدومشون حداقل چندین فرصت داشتن که بازی ها رو از نزدیک امتحان کنن، رو هوا که یه چیزی نمیگن برادر من :دی

خب وقتی هیچ کس رای نداده بهش چی بنویسم؟

یعنی بقیه مقایسه ها مناسبن فقط اون آخریه نیست؟ :biggrin1:
اتفاقاً اینجا بخش vs ـه و هدف همین مقایسه هاست، در ثانی این آدم ها مثل من و شما نیستن، هر کدومشون حداقل چندین فرصت داشتن که بازی ها رو از نزدیک امتحان کنن، رو هوا که یه چیزی نمیگن برادر من
این رو به این خاطر گفتم که از همین الان پیشگیری بشه و باز تاپیک نشه محل بزن و بکوب و الا مقایسه بین دو تا بازی هست که مشخصا آخرش یه بازی انتخاب میشه و بازی دیگه انتخاب نمی شه و با وجود محبوبیت زیادی که الان آنچارتد داره همه اونو انتخاب کردن و ممکنه هم خیلیا گیرز رو انتخاب کنن. در کل این یه انتخاب هست و 100 درصد این طور نیست که آنچارتد بازی بهتریه بلکه اینا بین این دو تا بازی انتخابش کردن و این نظر این اشخاصه

خب وقتی هیچ کس رای نداده بشه چی بنویسم؟
خالی بزاری بار تخریبش کمتره!:دی

من با انتخاب Dark Souls کاملا موافقم، با توجه به تریلرهایی که دیدم و پیشنمایش های بازی بنظرم با یه بازی فوق العاده بزرگ و یه بخش آنلاین عالی اونم توی سبک RPG طرف هستیم، این بازی از همه نظر عالیه اما بخاطر دشواری زیادش طرفداران کمتری رو جذب کرده. Skyrim هم بدون شک بازی بزرگی هست ولی از نظر شخص بنده جلوی Dark Souls کم میاره. یه جورایی احساس میکنم این وسعت مراحل و طولانی بودن Skyrim باعث تکراری شدنش میشه و یه جورایی Loss میشه. حالا باید صبر کرد و دید...

من با انتخاب Dark Souls کاملا موافقم، با توجه به تریلرهایی که دیدم و پیشنمایش های بازی بنظرم با یه بازی فوق العاده بزرگ و یه بخش آنلاین عالی اونم توی سبک RPG طرف هستیم، این بازی از همه نظر عالیه اما بخاطر دشواری زیادش طرفداران کمتری رو جذب کرده. Skyrim هم بدون شک بازی بزرگی هست ولی از نظر شخص بنده جلوی Dark Souls کم میاره. یه جورایی احساس میکنم این وسعت مراحل و طولانی بودن Skyrim باعث تکراری شدنش میشه و یه جورایی Loss میشه. حالا باید صبر کرد و دید...

در اصل این VS ها برای مقایسه نیست چون Dark Souls کاملا یه بازی متفاوت با یه مخاطب متفاوت هست نسبت به Skyrim و نمی شه بگیم این جلوی اون کم میاره. حالا Uncharted 3 و Gears 3 یه چیزی ولی این دو تا بازی رو نمی شه باهم مقایسه کرد
بیشتر این بحث مطرح شده که در مورد دو بازی صحبت بشه و اینکه بحث یه جذابیتی این وسط داشته باشه و اونم انتخاب های افراد بین دو بازی هست که بین این دو بازی کدوم رو انتخاب می کنید نه اینکه کدوم بهتره چون تا زمانی هم که بازی رو تا آخر تموم نکنی نمی دونی کدوم بازی بهتره و با بازی کردن یه دمو هم نمی شه این تصمیم رو گرفت

احتمالا همتون با برنامه Bonus Round کم و بیش آشنایی دارید که از طریق GameTrailers پخش میشه و در هر سری با حضور افراد مختلف مرتبط با صنعت گیم، راجب مسائل روز دنیای گیم بحث میشه.

این Episode در مورد مقایسه بازی های بزرگ آخر سال هست که با حضور
Shane Satterfield سردبیر GT
Garnett Lee از Shacknews
Michael McWhertor عضو تحریریه Kotaku
برگذار میشه.

از این لینک میتونید برنامه رو ببینید.

اما مقایسه در هر راند بین دو بازی است که لیست و رای ژورنالیست ها رو در زیر میتونید ببینید.

Battlefield 3 Vs Modern Warfare 3

BF3:
Michael McWhertor
Garnett Lee

MW3:
Shane Satterfield

Batman Arkham City Vs Assassin's Creed Revelation

Batman:
Michael McWhertor
Garnett Lee

AC:
Shane Satterfield

Skyrim Vs Dark Souls

Skyrim:
Shane Satterfield

Dark Souls:
Michael McWhertor
Garnett Lee

Uncharted 3 Vs Gears of War 3

Uncharted 3:
Michael McWhertor
Garnett Lee
Shane Satterfield

Gears 3:
هیچکس

سلام اقای Anárion

حالا این پستی که زدی دخلش به بازیسنتر چیه ؟
مسابقه هست ؟ بازیه ؟
یا میخوای اون مقایسه ای که تو ان برنامه پخش میشه رو هر هفته مرتبط گزارش بدی اینجا ؟

هدف نهاییت چیه ؟ یه توضیح بدی ممنون میشم .

سلام اقای Anárion

حالا این پستی که زدی دخلش به بازیسنتر چیه ؟
مسابقه هست ؟ بازیه ؟
یا میخوای اون مقایسه ای که تو ان برنامه پخش میشه رو هر هفته مرتبط گزارش بدی اینجا ؟

هدف نهاییت چیه ؟ یه توضیح بدی ممنون میشم .

اسم بخش رو دیدین؟ "مقایسه بازی ها"... این برنامه چیکار کرده؟ بازی ها رو مقایسه کرده.
الان فکر کنم ربطش مشخص شد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or